Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
wkońcu u nas słońce) aż na spacer chce sie iść
ja za to dziś wcale nie spałam i pobiłam rekord wstawania siku w nocy co godzinę od 10... noo masakra...
moje dziecię daje znać po obiadku i wieczorem głównie po kolacji jak się położe to czuję smyranie;)
Ofe ja pisałam ale czy przyjdzie ten prezent? chyba na urodziny bo mam niedługo;) zawsze jestem pokrzywdzona bo dostakje jeden prezent na mikołaja i urodziny;p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:21
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane w naszym 16 tygodniu! W Trzebini też piękne słonko, aż mam kopa do działania, zaraz będę porządkować komodę w sypialni
Dziewczyny, chciałam się podzielić fajnym rozwiązaniem, dostałam od koleżanki poduszkę do karmienia, ale jest to też poduszka do spania dla ciężarnych, do podpierania pleców - POLECAM tym, które jeszcze nie zakupiły!! Spałam dzisiaj super, poducha między nogi i wygoda niesamowita, jestem w tej poduszce zakochana!!!!Nie kupujcie tych typowo wielkich i długich poduch, bo później nie są one tak fajne do karmienia, są duże i mało poręczne. A ta moja to taki typowy rogal, świetne rozwiązanie i w ciązy i już przy maluszku!
Idzie Mikołaj i choinka - śmiało poproście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:11
Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
w świętokrzyskim też słoneczko świeci
Obudziłam się z bólem głowy, bo od 5 nie spałam, bo oczywiście mąż musiał mnie obudzić będe kłębkim nerwów cały dzień
ja należe do tych pechowych osób, które sie urodziły w grudniu i to w dodatku 9go (już we wtorek-nie lubie urodzin) więc nigdy nie dostaje prezentu na mikołaja -
Cześć dziewczynki! U mnie też ponuro, ale już trochę cieplej!
Ja też śpi z poduchą, ale właśnią z tą długą i stanę w jej obronie :p Dla mnie super zakup. W trakcie ciąży bardzo wygodna do spania, odciąża kręgosłup. Po porodzie służyła:
1) nadal do spania, bo po ciaży tak się do niej przyzwyczaiłam, że mi czegoś brakowało
2) jako kojec dla synka - związywałam końce poduchy i powstawało koło, w którym kładłam synka, żyby np. nie spadł z łóżka, a że bardzo szybko zaczął się obracać stała się zbawienna
3) służy jak "odgradzacz od ściany", jak dziecko spało/śpi z nami, to zawsze leży od ściany (żeby mąż go nie przygniótł :p ), a wtedy miedzy łóżko i ścianę wkładam tę poduchę i dziecko ma cieplutko i miękko. U nas tez super sprawdzila się na wyjazdach, nie kupowaliśmy łóżeczka turystycznego, więc dziecko zawsze spała z nami - w warunkach hotelowych również wrzucałam ją między ścianę, a łóżko i byłam spokojna o Malucha.
4) na początku karmiłam na niej, ale szybko zrezygnowałam, bo wygodniej było mi bez żadnych poduszek
5) poducha stała się ulubioną zabawką dziecka - synka udawał że to jest wąż, z którym bawlilismy się/tarmosiliśmy/biegaliśmy/ itd.
Także dla mnie zakup był trafiony i mogę polecić :pgosiunia lubi tę wiadomość
-
U mnie też słońce
Nejcik przyłączam się do prośby zapodaj zdjęcie albo jakiegoś linka
Powiem Wam, że od kilku dni mam kryzys i ciagle mnie coś dołuje. A to waga, a to pieniądze, a to czy sobie damy radę z dzieckiem, przecież ja nawet nie wiem jak się powinno ubierać takie maleństwo już nie mówiąc o innych sprawach.