Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kosogłos witamy;) a ja witam się w 19 tyg;*
ale dziś pospałam;) od 22.30 a wstałam po 9;p teraz jemy śniadanko z dzidzią..
nie pamiętam kiedy tak długo spałam i tak dobrze;) to przez poduszkę między nogami chyba;D
Pigulska tez mam katar;( ale jeszcze mogę oddychać...
Kotmisia a tobie bidulko współczuję ;( trzymaj się tam.. żebys się nie odwodniła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:51
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witamy się mikołajkowo ja od mojej fasolki dostałam o 1 w nocy najlepszy mikołajkowy prezent - pierwszego pożądanego kopa
PIGULSKA, czarna panda, alma lubią tę wiadomość
-
Witaj Kosoglos.
Mi lekarka powiedziała krótko ze badanie w 21 tyg, ale teraz ja wypytam o wiecej szczegółów, w sumie ona nie robi tego badania tylko 2 lekarzy u nas w mieście.
Mąż wlasnie szoruje okna a ja sie przyglądam
Kotmisia uważaj żebyś sie tylko nie odwodniła.
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 10:10
-
a właśnie, mi wypada że od przyszłej soboty mogę robić połówkowe ale to badanie mam już w ten czwartek czyli tak jak by 2 dni przed terminem..... (badanie prywatne bo w mojej przychodni skończyła się umowa z usg ;/) myślicie że lekarz nie będzie miał nic przeciwko ?
-
Witam się dziś z Wami w 20 tygodniu, na prawdę ten czas szybko leci.
Witaj wśród nas Kosogłos. Życzę wszystkim fajnego, mikołajkowego weekendu i dużo zdrowia, bo z tym bywa różnie, a do tego sporo kopniaków od maluszków.nadulek, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja ja bym chciała już czuć ruchy maluszka byłabym o wiele spokojniejsza, a tak to od dwóch dni kłuje mnie w lewym boku na dole, wziełam nospe i nic i kolejne zmartwienie. To wszystko przez szanownego męża, który bardzo mnie denerwuje i to jest chyba efekt stresu. No nic sprzątam dalej...
MiM lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, kosoglos witamy w naszych szeregach. Pogoda u mnie wstretna ale nastroj dobry. Dzis na obiad serwuje pierogi ruskie,ulubiobe danie mojego meza.
Zauwazylam ze moje obwodki wokol sutka czasami sa bardzo ciemne a czasami ciut mniej. To tak ma byc ??
Mamusiom czujacym sie zle zyczymy duzo zdrowka.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kurcze człowiek jest jakiś głupi. Ja ogólnie jestem bardzo zakompleksiona i ciagle porównuje się do kogoś. Teraz w ciazy też
nie tyle wygląd co samopoczucie w ciazy
Nie czuje się dobrze i nie mam ochoty biegać i plotkowac. A moja koleżanka 10 dni po cesarce i już autem sama jezdzi z małym. A ciążę to całą przelatala. Czuję się gorsza
taka stara maleńka
Dziękuję za wszystkie dobre słowa. Już chyba jest ok. Ale wzięłam nospe i węgiel :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:08
-
Marlencia faceci tak mają
On są tak jakoś dziwnie zaprogramowani żeby denerwować swoje szanowne małżonki niezależnie od stanu w którym się znajdują.
Moja pierwsza ciąża właśnie przez szanownego do wesołych nie należała
marlencia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
A my ( nasza dwójeczka) witamy wszystkie pozostałe dziewczyny:)
Ja dziś znów nie mogłam spać bo wstaję siku co 2 godziny i czasem się już po prostu wybudzę, ale jak o 5 się obudziłam to były takie kopki od Astronauty że warto było nie spać później do 8:) Ale później znów ucięliśmy sobie drzemkę.
Ofelaine ja mam tak samo. Jak sutki "nie stoją" są ciemne a jak "stoją" są jasne. No i dodatkowo ze dwa dni temu po woeczornym prysznicu zauważyłam na koszuli nocnej wyciek - wiem że tak być może ale często robi się w późniejszym etapie, a u mnie już siara czy co tam to jest leci. Na razie jeden raz ale na peno opowiem ginkowi.
Czekam aż mąż wstanie ( bo to straszny śpioch) i dziś mamy plan mikołajkowego nicnierobienia;)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie;)gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia, nie myśl tak. Ja nie mam siły na nic, co tydzień wpadam w panikę czy wszystko ok a mój brzuch jest tak ogromny że wszyscy myślą że ściemniam i jestem co najmniej w 6 miesiącu! Nie biegam, nie latam a głównie w łóżku bym leżała ( co oczywiście niemożliwe jest) ale nie mam na nic ochoty i siły. Nicnierobienie jest dla mnei idealne!
KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia i co z tego ze koleżanka tak sie czuje? Super! Ale co z tego?
Ja też czuje sie jak emerytka bo np jak za szybko idę to mnie później brzuch boli. Trudno każda ciąża jest inna. takimi pierdołami nie warto się przejmować. Szkoda nerwów.
Napij się rozgazowanej coli i zajadaj się słonymi paluszkami - najlepszy sposób na biegunkę. A do tego marchwianka z ryżem. A potem do lekarza bo może masz już poważną infekcję pęcherza.03.02.2014 -
Ja nie mam żadnych wycieków sutki ściemniały ale nie mocno, za to są w siatce żył i moim zdaniem nie wyglądają apetycznie
poza tym brodawki na samym środku pękają i swędzą...no cóż uroki ciąży
i nie mam też żadnej linii od pępka i w sumie do niczego mi ona niepotrzebna
Ja na obiad mam placki ziemniaczane mniammm -
nick nieaktualny