Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kosoglos to dobrze, ze nie jestem sama
moje piersi jakos w ogole miekkie sie zrobily, nadal sa duze ale tak wisza jak matce karmiacej
kropki biale i takie dziurki tez mam Bluberry. wyciekow brak.U mnie linia jest tylko nad samym kroczem i w gore nie idzie.
A ja sie czuje tez jak stara babcia, szybko sie mecze, sapie, dysze, o 21 chodze spac ale mam to gdzies i sie tym nie przejmuje -
Kocham Was za te dobre słowa!!!!!!
A co do moich rewolucji to jest ok. Woda z cytryną i żurawina pomogły na siusianie za to zrobiły rewolucję jelitową. Ale od 8:30 nie byłam w toalecie więc to nocna afera była
A co do marudzenia to chyba taki dziś dzień niewyspany i marudny. Zamiast się cieszyć i dostrzegać to co ważne to głupoty piszę -
Hej. Kotmisia dobrze ze przeszlo bo takie akcje meczace sa strasznie. Co do sapania i nic nie robienia to mam tak samo. Gdyby nie szkola i jeszcze do konca roku praca to najchetniej bym lezakowala i spala calymi dniami
i non stop slysze"co tak sapiesz?" Albo "co tak dyszysz". Ja zazyczylam sobie dzisiaj na obiad tortille i frytki
juz chcee. A do tego jeszcze 4h siedzenia w pracy
KotMisia lubi tę wiadomość
-
A ja leże i tylko pranie wstawiam i wieszam
I buszuję na allegro
Co sądzicie o tej komodzie?
http://allegro.pl/duza-komoda-160-cm-wenge-6-szuflad-producent-pl-i4778763376.html#tabsAnchor
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/089d56379c3b.jpgczarna panda lubi tę wiadomość
-
KotMisia, całkiem fajna. Ja mam upatrzone mebelki z serii jak w linku http://www.meblodom.com.pl/geometric-05-komoda-produkt-10444.html
Oprócz komody chcę szafę narożną, regał i dwie kwadratowe półki...i oczywiście łóżeczko pod kolor, ale już z innej firmy. -
Dziewczyny a mnie 3 albo nawet 4 dzień boli brzuch, w sumie to nie wiem czy żołądek czy wątroba bo to takie bardziej mulenie niż ból.
myślałam, że to może po kanapkach z nutellą, ale wyeliminowałam a dalej dokucza. Może od inki z mlekiem mnie tak pobolewać? -
dorota1987 śliczne meble.
My mieszkamy z moimi rodzicami i będziemy mieli z Maluszkiem jeden pokój. Mam dużą szafę przesuwną, ogromną kanapę rozkładaną z BRW a za stolik pod telewizor robiło nam biurko szkolne. Teraz muszę pomyśleć o czymś praktycznym. A myślę, że tyle szuflad to sie przyda a i będzie miejsce na tv i dekoder. No i na konsolęNapisałam do Misia smsa czy mogę ją kupić. Bo standardowo w sobotę to siedzę sama a Miś na mecz pojechał. Ciekawe czy dzieciątko pójdzie w tatę i będzie aktywne sportowo czy w mamusię i dwie lewe ręce
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny a mnie 3 albo nawet 4 dzień boli brzuch, w sumie to nie wiem czy żołądek czy wątroba bo to takie bardziej mulenie niż ból.
myślałam, że to może po kanapkach z nutellą, ale wyeliminowałam a dalej dokucza. Może od inki z mlekiem mnie tak pobolewać?
też tak miałam, samo przeszło. Ale dwa dni jadłam sucharki, mleko i kisielek. -
Czesc dziewczyny! Kotmisia bardzo fajna jest ta komoda -moja kolezanka ma taka ale biała lakierowaną i jest świetna , też taka chcę miec. Ja w nowym roku będę rozglądać się za komodą. Mieszkam w kawalerce także z mebelków dla dziecka mogę mieć tylko taką komodę i łóżeczko. Łozeczko dostane od mamy bo jest nowe z młodszej siotry tylko musze je pomalować. Co do sutków to mnie bolą bardzo...szczególnie jak wychodzę z ciepłego na mróz to takie dziwne uczucie jakby Ci wypalały te sutki. Są cały czas sterczace i brązowe. U mnie też frytki mniam:)
-
Komoda fajna, sama nad taka myślałam, ale za długa do sypialni i kupiliśmy podobna w ikei. Ale sie narobiliśmy maz mył okna wieszał firany, ja prasowałam.
Tez wiecznie miałam kompleksy. Kotmisia ja w podstawówce grałam poważnie w siatkówkęmoje koleżanki wysokie szczupłe a ja niska i grubsza a grałyśmy w takich majteczkach
a teraz zamiast cieszyć sie ze brzuch rośnie to sie dołuje ze sie w nic nie mieszczę ;(