Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia a jakie macie auto? My mamy Mazdę 3, która po prostu uwielbiam. Jeździ sie super, prowadzi sie super, ale dość mała jest. Dla 2 osob super sie mieścimy, jak jechaliśmy na weekend w 4 osoby tez na luzie. Ale dla dziecka to zawsze wiecej bagaży sie bierze, bo widze jak z chrzesniakami przyjeżdzają.
-
Madziorek ja mam punto (chociaz maz twierdzi ze to grande punto) a on ma fiata bravo, ale on to typowo sportowe, niziutkie, 3drzwiowe, tuba zajmujaca polowe bagaznika
A ja mam zalozony gaz wiec miejsce kola zajmuje zbiornik a kolo sie wala po bagazniku. Moze jak sie wyciagnie kolo a w zamian za to taki zestaw naprawczy to jakos upchniemy wozek w moim.
My puntem w tym roku bylismy w Chorwacji w 4, ale ze daleko to bylo ciasno. No ale to auto na moje potrzeby a nie wypady ponad 1100km w jedna strone -
Gosiu, super wieści :*
Pigulska - niesamowite... Może u mnie już też niedługo będzie widać??
A my mamy citroena C3, bagażnik malutki, ale mąż jest mistrzem upychania, więc wynajdzie algorytm na wsadzanie wózka
Co do remontu to mam nadzieję, że do Gwiazdki mi tu mąż z tatą wszystką skończą i będę mieć śliczny salon i pokój dla dziecka. A jak nie to czeka mnie góra gruzu na święta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:18
madziorek, PIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Gosia bardzo się cieszę z dobrych wieści, widzisz i będzie tylko lepiej!
:*
Pigulskajuż nie mogę się doczekać swoich kopniaczków, ale wygląda to cudownie
MiM masz rąbniętą bratową, ale skąd ja to znam... może nie co do poronień, chociaż jak ja powiedziałam u męża w domu że jestem w ciąży i się boję, bo było wcześnie to mi i teściowa i jego bratowa potrafiły powiedzieć, że tak wcześnie to żebym się nie cieszyła, bo zawsze można stracić.... ;/ wyłam jak głupia przez nie... bo tamta straciła troje przez brak higieny właściwie, bo dwie przez toksoplazmoze straciła..
A my mamy peugeot 307 kombii i wózek bez problemu wejdzie nawet nie złożony, ale chciałabym zmienić auto na coś młodszego i z mniejszym przebiegiem, miałabym większy komfort psychiczny, ale o tym pomyślimy na wiosnę dopiero. Teraz kupujemy wszystko co Maluszkowi potrzebnePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witam Was po wizycie i tzw USG polowkowym, ktore u Nas wypadło w 18 tyg
Wszystko jest super. dzidzia rozwija sie książkowo
No i oficjalnie oczekujemy Zofii Michaliny
Jestem mega szczęśliwa, bardzo pragnęłam córeczki, Mąż delikatnie zawiedziony był chyba tylko przez 5 min.
A no i zapowiedział już, że na Zośce nie koniec, bedzie walczył o synakatalina, gosia86, Bluberry, alma, czarna panda, PIGULSKA, Agusia246, KotMisia, Matik2012, Rika, madziorek, Magic, dorota1987 lubią tę wiadomość