Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcisa ja tez czuje te banki mydlane nawet wczoraj o tym pisalam. Uwielbiam to uczucie. A ja juz siedze przed gabinetem dentysty i mi smierdzi. Eh nie nawidze tego.
takze na puerniczki sie nie skusze Bluberry niestety.
Kolezanka mi napisala ze kierowniczka moja bardzo mnie chwalila ze najdluzej pracowalam ze wszystkich kolezanek i nalezy mi sie zasluzony odpiczynek i dumna jest ze mnie. Normalnie szok.KotMisia, MiM, MiM, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja swoje pierniczki dzisiaj na śniadanie degustowałam
Tak mnie naszło z rana na słodkie. Ostatnio często tak mam. No i chyba wywołałam postami wilka z lasu bo siostra zadzwoniła
Widzę światełko w tunelu. No i kupiłam składniki na pierogi, namoczyłam grzyby i spałam prawie do 16. Wychodzi ze mnie zmęczenie, no ale w końcu pracujemy za dwóch, to i zmęczenie większe. Powiem Wam szczerze że chcę już styczeń bo trochę luźniej się zrobi i nie będę mieć tyle na głowie.
Mój Młody to już takie kozły czasami fika, że łapię się za brzuch, normalnie czuję fikołki, bardzo dziwne uczucie, ale nie boli -
nick nieaktualny
-
Dzwiewczyny widzę że u was przygotowania świąteczne idą pełną parą a u mnie kompletnie nic.
Mąż kazał czekać na swój przyjazd i korzystać że mam wolny tydzień. U nas to on siedzi w kuchni bo jemu to sprawia przyjemność a ja nie nawidze gotować.
Tak więc przygotowania zaczniemy w sobotę -
Cholera! Na zebraniu wstałam i powiedziałam tylko jedno zdanie "Przedszkole nie jest po to by zrzucać na nie wszelkie obowiązki wychowawcze. Bo od wychowania to Wy drogie Mamy jesteście"
Oczywiście zostałam zakrzyczana przez grupę mamusiów... Można w ciąży melisę?Bluberry lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Witam się i ja z okropnym bólem głowy, ale tak to już jest jak się na czczo na badania jedzie. Zawsze musze tak potem cierpieć przeszywający ból skroni. Ja po prostu nie moge funkcjonować bez śniadania. Oczywiście w kolejce z 15 osób, specjalnie założyłam obcisłą bluzkę, ale nikogo nie ruszyło, a ja nie chciałam się kłócić. Przede mną była mama z chłopcem taki ok.10 lat- pulpecik i mama juz w rece trzymała dla niego czipsy w nagrode jak bedzie grzeczny, ale on sie uparł, że chce je teraz zjeść i bił swoją mamusię po czym sie tylko dało. Potem jak wszedł to n kilku piętrach było go słychać tak krzyczał i twierdził, że umiera i żeby go wypuścić. Z jednej strony cyrk uśmałam się, a z drugiej żal, że dziecko jest tak "rozpuszczone", ale coż wina rodziców...
Po drodze powrotnej zaliczyłam kilka sklepów z używaną odzieżą i kupiłam piękny komplecik z Disneya bluzeczka i półśpioszki
głowa boli aj......... -
Hej dziewczyny,
Ja tak szybko , potem poczytam co napisałyście bo idę zaraz na kurs ale mam pytanko. Miałam dzisiaj wizytę bo l4 mi sie skonczyło i powiedział mi że mam szyjke macicy 3cm to jest dobry wynik wg waszych lekarzy? Jaka Wy macie?Wg mojego jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:52
-
Karolcia od Pań w przedszkolu rodzice wymagają Bóg wie czego. Np. Mama 6-latka krzyczała że jej dziecka nikt nie chce karmić, druga mama krzyczała że dzieci nie chodzą na plac zabaw - znowu inne matki krzyczały że mają dzieci nie chodzić bo się spocą. Inna znowu że jej dziecko ma nie uczestniczyć z zajęć pierwszej pomocy bo się zarazi od innych dzieci jak będą "dmuchać" fantoma. i przykładów można mnożyć...
A jak słyszę głupotę to nóż w kieszeni mi sie otwiera...03.02.2014