Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no chyba żartujesz o tym karmieniu?!
kurczę za moich czasów latało się po polu nawet jak katar wisiał do brodya nie jakieś nie chodzenie na spacery bo się dzieci spocą
gosiunia, MiM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:no skąd ja to znam... ja uwielbiam moje dzieciaki ale ciesze sie ze dzięki L4 trochę odpocznę wlasnie od takiego durnego myslenia niektorych rodzicow
ja mialam mamusie która swoje dzieci tak sterroryzowała ze rodzeństwo balo sie palcem grzebnąć w piaskownicy bo ona nie będzie prała potem ubrań dzieci
Jesteś przedszkolaka?
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
My tylko na chwilkę chcemy się przywitać z ciociami
MÓJ KOCHANY SYNUŚ
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16a2fbbd5edc.jpg
Jakość zdjęcia niezaciekawa ale ogólnie mały dziś nie chciał współpracować z panią dr cały czas się wiercił i machał rączkamijest zdrowiusienki i waży ok 380g
Bluberry, Karolcia88, madziorek, KotMisia, gosia86, nadulek, dorota1987, AGA 30, Magic, katalina, beti97, czarna panda, alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Madzia te buciki są piękne. Ja moze na naszej te białe zawiesze?
Padam bo byłam na zakupach wstępie były dla mnie ale wyszłam z siatą ubranek dla małejzrobie zdjecie i jutro Wam wrzuce
PIGULSKA ale fajne ujęcie) gratulujemy dobrych wieści ;*
Dobranoc Mamusie :*czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja dzisiaj byłam na wizycie. Wszystko super, wyniki dobre, i lekarka narazie typuje dziewczynkę
madziorek, KotMisia, Magic, czarna panda, AGA 30, Ofelaine, PIGULSKA, dorota1987, kika79, MiM, alma, Puella lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wieści z wizyt :*
Mi dzisiaj jakoś źle. Nic mi się nie chciało, na szczęście ostatni tydzień korepetycji przed świętami i przerwaCoraz częściej mam wrażenie, że myślę zbyt optymistycznie i wszystko mi pierdutnie. Z remontem, z jedzeniem na święta, z dodatkową gotówką
Za tydzień mamy połówkowe i też mnie już tak nie cieszy jak wcześniejsze. Z jednej strony dobrze, że ciąża tyle trwa, bo bym się ze wszystkim nie wyrobiła. Z drugiej strony jestem za bardzo skazana na innych i czuję się tak bezproduktywnie, mimo, że hoduję małego człowieka...
-
Witamy sie z rana
jeszcze z lozeczka. Agusia mam podobnie z tym nazbyt optymistucznym mysleniem i czasami sie boje, ze cos to moje szczescie popsuje.
Pigulska cudny synek, ja ostatnie zdjecie mam tez z usg genetycznego. Tesknie za widokiem mojej kruszynki.
A ja dzis zabieram sie za porzadki w szafie. I moze cos jeszcze bo do 18 jestem sama w domu i co by nie zwariowac z nudow musze sobie zajecie jakies zorganizowac. Moze ze dwa okna umyje ?PIGULSKA lubi tę wiadomość