Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ruchy czuję praktycznie przez cały dzień, zwłaszcza zaraz z rana jak wstaję i po posiłkach. Dziś na usg jak na złość urządził sobie leżakowanie i nawet zjedzenie czegoś słodkiego nie pomogło, więc trzeba go było podrażnić głowicą
Bluberry, ja miałam być chłopcem do ostatniej chwiliNawet od dziadka ze strony mojego ojca padły oskarżenia względem lekarzy, że podmienili dziecko
KotMisia, niby synek jest mamusi, ale ja już widziałam ją w tych tiulowych sukienkach. I nie widzę siebie bawiącej się samochodami i kupującej chłopięce ubranka... Przelazłam ostatnio całe Pepco i pomyślałam "dobrze, że to dziewczynka, bo dla chłopców ani jeden ciuszek mi się nie podoba", a teraz będzie trzeba wrócić do sklepu z podkulonym ogonem i przebierać w traktorkach i autkach
Dziękuję Wam za słowa otuchyCóż, trzeba to będzie wziąć na klatę
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na początku czułam tylko wieczorem i to tylko jak lezalam. A teraz ok 8, 13, 20, 23 i 2 w nocy, nie zależnie co robie. Ale mówię Wam że jutro się zdziwimy jaki wielki kloc mi tam siedzi
A i ruchy czuje tylko jak mam zaliczony kibelek na 2i żadnych wzdec. jeszcze będziecię tak jak ja wstawać żeby przestało napierac tak na jelita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:38
-
Ale mnie zgaga dopadła nawet jak wodę piję, zagryzłam kilkoma migdałami może pomogą
Ja dziecko czuję jak leżę lub siedzę na stojąco jeszcze nie czułam, też się zastanawiałam ile razy pod rząd czujecie ruchy u mnie to czasem jeden dwa razy a innym razem kilka na raz
Wypchało mi dzisiaj trochę pępek zrobił się płytszy i szerszy i czuję jakby go zaraz miało wywrócić na drugą stronę i swędzi od środkaKotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Mi moje dziecie czesto uciska na pecherz bo az czasami boli a siku latam co chwile a tam pare kropli tylko.
W nocy potrafię wstawać na siku nawet co pół godziny a tam zaledwie kilka kropelek
Ja z początku martwiłam się brakiem ruchów, a teraz momentami proszę żeby Dzieciątko poszło spać, bo ja tu zasypiam w najlepsze a nagle Mały zaczyna sobie urządzać bieganie i bez przerwy czuję przebieranie nogami przez kilka minutZnowu oko zaczynam przymykać i dostaję kopniaka
Dziś przed wejściem do gabinetu Mały robił maraton. Jak tylko włączono aparat do usg... ciszaLeżał w całkowitym bezruchu przez chwile, aż zaczęłam panikować
Jeszcze nam dadzą popalić...KotMisia, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pamiętam jak ok 10 tygodnia byłam na wizycie i mowie lekarce ze brzuch mi zaczął rosnąć. A ona do mnie że to wzdecia
i ze brzuch zaczyna rosnąć ok 20 tygodnia. I to u mnie się sprawdza. Jutro wrzuce zdjęcie to same zobaczycie
gosia86, gosiunia, beti97 lubią tę wiadomość
-
No ja tak codziennie chodzę spać
Mama na mnie krzyczy że sama ucze dziecko siedzenia po nocach. A jutro lekarz na 16 to się wyspie
chociaż i tak zwykle wstaje o 8.
A wizyty nie mogę się doczekac bo muszę zapytać o ten żołądek
O wynik usg się nie martwię. Wiem ze będzie ok. A na płeć już nic nie poradzę więc zeero stresumnie powoli atakuje zgaga
-
W końcu nie tylko ja taki nocny marek
Ja też dość rzadko czuję Bąbla. Najczęściej jak leżę albo siedzę i bardzo leciutko. Dopiero ostatnio dostałam parę kopów w pęcherz, a dwa dni później poczułam kopniaka pod ręką. Ale zazwyczaj to jest jeden do pięciu ruchów i cisza... Nie wiem, chyba jakaś nieczuła jestem. Ale fakt, że 80% takich smyrnięć nie liczę, bo wydaje mi się, że to nie dzidzia. -
Dziewczynki kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty bo sporo ich dziś
Ja czekam w kolejce do laboratorium oczywiście przede mną pani 50+ ale udaje ze brzucha nie widzi a ja mam zaraz autobus do domu
KotMisia chyba będę musiała kupić to Reenie bo zgaga zdarza sie coraz częściej