Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hah dziewczyny, mój Małżonek ma od dziś wolne i siedzi jeszcze ze mną w domu
Mówi do mnie o jaka ty ładna, paznokcie sobie pomalowałaś, ślicznie wyglądasz, a ja mu na to nie prawda, bo jestem tłusta, jego odpowiedź "nie jesteś tłusta, masz Bartusia tam", a ja dalej że i tak wyglądam jak słoń "nie wyglądasz jak słoń, bo nie masz trąby!"
Czasem już mam wrażenie jak bym z dzieckiem gadałaBluberry, dorota1987, KotMisia, czarna panda, gosia86, nojaniewiem, madziorek, beti97, alma, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Karolkaa, właśnie ja też nie wiem czy to ruchy czy to jelita, nie są przynajmniej takie wyraźne jak to dziewczyny opisują i tylko gdybam, wiem że uroda każdej z nas inna, ale byłabym jakaś spokojniejsza jakbym oberwała porządnie chociaż raz na dwa dni..
-
hej;) jestem po wczorajszej wizycie a wczoraj nie miałam siły żeby napisać..
maluch zdrow ale leniuch;p musiałam po 10 minutach badań wyjsc zjesc batona napic się soku dopiero zmienił pozycję;p a tak byl w pozycji rogala i nie dało się nic zobaczyć
Pan doktor był bardzo miły wszystko wyjaśnił.. nasze serducho ma 16 cm i 255 g czyli odpowiada wiekowino i potwierdziła się płeć na 100 % SYNUS
pokaże wam potem dowód;D
aa i nie wiem jak u was ale w krk w smyku super wyprzedaże są
już wiem dlaczego tak boli mnie pęcherz bo syn cwiczy boks na nim..
odebralam sobie wczoraj wyniki i mam bakterie liczne w moczu co mogę zrobić? żurawina pomoże?
Bluberry, gosia86, gosiunia, nadulek, alma, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Sok z zurawiny super sprawa
Ja wrocilam od okulisty, szybko zalatwiony, ale dostalam skierowanie do poradni okulistyczno onkologicznej zeby mnie tam przejeli. Lekarka niby uspokajala ze nic zlego sie nie dzieje, a zmiane szpitala tlumaczyla ze na kopernika maja dokladniejszy sprzet. Wiec dzwonie tam do poradni i co? Termin na 16 wrzesnia! Mowie ze w ciazy jestem a rejestratorka na to- no to zdazy pani urodzic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magic nie zartuje niestety.
A jeszcze jak dzwonilam to mnie spytala skad mnie kieruja to powiedziala ze z wojewodzkiego szpitala okulistycznego to jeszcze pytala po co w takim razie do nich mam isc- a ja niby skad mam to wiedziec? Kazali to ide. A wytlumaczyla mi lekarka na tej zasadzie ze podobno ze na kopernika maja dokladniejszy sprzet niz w wojewodzkim -
Ale się nazbierało tematów, że ledwo nadrobiłam. Gratuluję wieści z wizyt i trzymam ze te wszystkie dzisiejsze, bo sporo tego, jak dobrze pamiętam. Ja dopiero jutro, ale już się przejmuję. Na połówkowym też robi się badanie krwi?
Natchnęła mnie Blueberry i zabrałam się wczoraj za przygotowywanie prezentów od serca. W tym roku umówiliśmy się na bardzo niedrogie prezenty, ale jakoś tak, że mam dużo czasu, to naszła mnie ochota narysować portrety i podarować w antyramie. Wczoraj kilka godzin rysowałam razem 4 osobową rodzinkę, ale warto bo efekt świetny. Mam nadzieję, że się ucieszą.Bluberry, KotMisia, gosia86, madziorek, gosiunia, alma, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
kochane mam prośbę z innej beczki. Kiedyś wrzuciła jedna z Was filmik o tym jak dziecko wygląda w 5 miesiącu. Ja go nie obejrzałam bo akurat wtedy byłam na forum z komórki. Macie ten link jeszcze?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine wrote:Mi moje dziecie czesto uciska na pecherz bo az czasami boli a siku latam co chwile a tam pare kropli tylko.
Witam się z Wami w 21 tygodniu;)
Ja właśnie też miałam taki problem a nic mnie nie piekło ani nic i lekarz własnie przy usg powiedział ze główka dziecka uciska mi na pęcherz dlatego.
Magic to nie ja dodałam linka ale ja co tydzień oglądam sobie filmiki tutaj:
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/drugi-trymestr/tydzien-21.aspxWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:03
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja też nie czuje kopniaków tylko takie mrowienie i rzadko kiedy bąbelki. Maż jak przykłada ucho do brzucha to mówi że słychać trzeszczenie.
Idę dzisiaj z Młodą na wypalenie brodawki... Dobrze że idzie z nami dziadek przynajmniej będzie ratował
Święty spokój dzisiajSzanowny poszedł do pracy po tygodniowym urlopie, dziecko w przedszkolu a ja snuję się po domu jak smród po gaciach
AHH jak ja kocham tą ciszę
KotMisia, gosiunia, alma lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Moja pani przyjechała 40 minut spozniona jak miło
Magic u mnie ogólnie jest problem z żołądkiem bo mam refluks żółciowy do tej pory radziłam sobie eliminując pewne produkty ale w ciąży to już nie wystarcza bo jak piszesz narządy mają Malo miejsca
Paulinqa gratuluję siusiaka :* -
Hej dziewczyny,
u nas od dwóch dni bąbelkowanie i delikatne ruchy, takie raczej delikatne pukanie i to jak leżę na lewym boku w spokoju i ciszy - wtedy da się odczuć mojego skarbka i jego fikołki, łzy szczęścia mi leciały, że poczułam pierwszy raz moje największe szczęście!Wczoraj stuknęło nam pełne 17 tyg, dziś zaczynamy 18
Ale to leci, szok... Jeszcze 3,5tyg i będzie połówkowe, już nie możemy się z mężem doczekać!!!
Zapomniałam napisać, że jeśli chodzi o wadę wzroku (prawe oko -2,25 i lewe oko -3), to ginekolog powiedziała mi, że nie ma żadnego przeciwwskazania do porodu naturalnego i że teoretycznie granica jest do -7. Ale że teraz zdarza się, że i z taką wadą kobiety rodzą. Zaleciła tylko w 32 tyg wizytę kontrolą u okulisty. -
MiM to ja wrecz przeciwnie siedze sama trzeci dzien na l4 i mnie szlag bierze niby cos robie co chwile zeby czas szybciej lecial ale nawet nie ma do kogo geby otworzyc. Dobrze ze dzis mama wraca od babci tylko mam nadzieje ze nie bedzie mi znow swirowac.
Umylam dwa okna i sie zmeczylam ze ho ho musialam sie pilozyc, jak stara babka normalnie a kiedys mialam tyle wigoru.
za to moje dziecie dzis aktywniejsze jest, kopie od rana jak tylko sie poloze.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.gosiunia, alma lubią tę wiadomość