Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaahh temat babć
Ja mogę książkę napisać mimo że o zmarłych się źle nie mówi ale przejścia z babcią umocniły nasze małżeństwo i dlatego jestem jej wdzięczna.
Pod koniec życia jak już leżała w szpitalu nawet mi dziękowała że jestem taka obrotna i jak mnie drzwiami wyrzucą to wchodzę oknema tak jej to przeszkadzało
Mnie też rośnie brzuch nad pępkiem
Moje dziecię rano mi zrobiło awanturę bo umyśliło sobie iść w sukience wyglądającej jak szmata do przedszkolaOj dziewczynki
Na jutro muszę koniecznie tą szmatę szykować
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
MiM lubię Twój post za akcję córki z sukienką:)mała strojnisia
Oczywiście ja wszystko szybko szybko a pani na paznokcie jeszcze nie ma
Grrrr jak ja nie lubię jak ktoś się spóźnia
Szanujmy swój czas nawzajem
Jeszcze jutro mnie czeka wyprawa do miasta
gosiunia lubi tę wiadomość
-
ja nie wiem czemu dzieci uwielbiają najbardziej obciachowe ciuchy
Ta sukienka naprawdę just zrobiona z mojej starej koszuli nocnej i wcześniej służyła jako atrakcja w domu
A teraz awantura bo w szmacie chce iść do przedszkola. TrudnoMuszę wyprasować na jutro tą szmatę.
03.02.2014 -
Hej dziewczynki witamy się tylko na chwilę zbieram się powoli do lekarza i pierwszy raz nie mogłam wogóle dziś spać - ach ten stres
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 21 tygodniu, 50% za nami.. zleciało strasznie szybko.. teraz tylko jeszcze wytrzymać pozostały czas i przygotować się na Maleństwo. Założyłam sobie, że do końca lutego wszystko już będzie gotowe, od marca idę na L4 i wtedy będę już tylko pachnieć
Mam nadzieję, że się uda.
Dziś stwierdziłam, że moje dziecie to smakowy terrorysta, najpierw były mdłości, torsje, potem znowu nie mogłam znaleźć żadnego smaku, który by dziecięciu odpowiadał.. kiszone ogórki odpadły, masło orzechowe odpadło, pomidor i szyna również...
Ofe, obawiasz się o słabe ruchy dziecka, Ty chociaż czujesz więc się nie przejmujja już tylko czekam do wizyty, może pani doktor powie mi dlaczego ja jeszcze nie czuję i czy w ogóle się rusza.. I mam nadzieję że potwierdzi chłopca
Kciuki za dzisiejsze wizyty -
A jednak pospalismy do 9
Ale to dlatego, że Miś chory i nie śpi z nami w łóżku. Myślę czym się zająć, żeby czas mi zlecial do wizyty
u mnie na szczęście wchodzi się punktualnie. Wiadomo, że czasem ktoś jest bez umowienia (oczywiście siedzi cicho i nic nir mówi, udając że czeka na swoją kolej ) bo coś się dzieje. Ale pani dr zawsze mówi, że w kolejce jest ciezarna i proszę zapytać czy przepuści. Bardzo mądra ta moja dr
A wiem też że i w szpitalu jest sympatyczna. Bo znajoms ostatnio leżała to mówiła że spoko babkagosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie
Postaram się Was troszkę nadrobić bo kilka dni nie zaglądałam.
Na początku chcę Wam powiedzieć ze wieczorem dwa dni temu i wczoraj poczułam takie lekkie poruszanie się w brzuszkuzatem maleństwo się odzywa
Zaczynam nadrabiac buziaki dla Was - aha połówkowe mam 30.12 tak jak Ofeline.
I mam pytanie do Was czy będziecie i jeśli tak to kiedy będziecie ngrywać maluszka w 3d u gina?gosiunia lubi tę wiadomość
-
cześć
my wstałyśmy po 8jestem zmęczona, biodra mnie bolą
w nocy bardzo źle się... ach ten wymóg spania na boku.
Czekamy na wieści z wizytale Wam dobrze
ja po nowym roku umawiam się do lekarza na nfz, żeby co 2 tygodnie mieć wizytę
Eklerka ja miałam identycznie. Przez 2-3 dni byłam tak zła, że nie ma siusiaka, że aż płakałam z tej złości. Ale potem uświaodmiłam sobie, jaka to róznica kto to będzie? Przecież staralismy sie o to dziecko i bardzo go chcialiśmy. Po stracie...ciąża jest tą wymarzoną
Ja ruchy czuję, rano, po śniadaniu, jak stoję często mnie kopie, pod wieczór i trochę w nocy
Fajnie, że nie ja jedyna dopiero po świętach mam połówkoweja dopiero 2 stycznia
i to rano o 9.40 nie wiem jak wstane
gosiunia, nadulek lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
zgaga jest dlatego, że rozluźniają się mieśnie przełyku, żołądek jest uciskany prze inne narządy, które mają coraz mniej miejsca. ja mam zgagę codziennie
mam nadzieję, że moja Lilka będzie miała piekne długie włosy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny. Ja dziś miałam fatalną noc, co godzinę wsstawałam na siku, a później nie mogłam zasnąć
jestem nieprzytomna. Mój maluch to w ogóle chyba nie śpi, bo przez całą noc go czułam, chyba jest aż nadto aktywny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam kciukasy
Magic lubi tę wiadomość