Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti gratuluję - i tak będziemy wszystkie kochały nasze dzieci nie ważne czy na mecie okażą się chłopcami czy dziewczynkami
Magic, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja obstawiam, że jeszcze pare przypadków takich bedzie ze mial byc synek a bedzie corunia
to niestety tylko ludzie mie Bogowie
moga sie pomylic
trzeba sie cieszyc
ja juz pokochalam z calego serca swoja Malutka i chyba bym sie zalamala jakby bylo inaczej
taki piekny pajacyk rozowy w serduszka dla niej mam
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to i my się meldujemy. Wszystko dobrze, oczywiście potwierdziło sie, że dziecię po tatusiu duże. Waży 496 g i ma bardzo długie cialko. Dlatego tak silnie czuje ruchy.
Akurat na fotelu zrobił mi sie twardy brzuch. Mam pobrać regularnie nospe.
Przytylam 2,3 kg co jest jak najbardziej w normie.
No i na koniec najważniejsze! Jesteśmy dziewczynką! Szok!nadulek, gosia86, beti97, MiM, Magic, AGA 30, Bluberry, Ofelaine, katalina, czarna panda, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje. Ale wielka ta twoja córunia 200 gram cięższa od mojej.a dopiero Magic pisała że chłopcy zaczną się przeobrażać w dziewczynki
-
Także już wiecie dlaczego ja tak dokładnie czuje ruchy
wg wymiarów to Małgosia starsza o 11 dni
ale termin zostaje ten sam bo ja cykle regularne miałam jak w zegarku
Boję się tego brzucha twardegoktóraś z Was ma ten problem?
gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia ja tak miewam i ostatnio dostałam luteine ale u mnie zaczęło się rozwarcie robić bo było 0,5 a co będzie dalej dowiem się w poniedziałek na wizycie
-
No i kolejna dziewuszka
Chyba jakiś totalny zwrot nastąpił. KotMisia rzeczywiście duże to twoje dziecię. No ale jak długie i chudziutkie to może poród nie będzie straszny. Nie ma co się nastawiać co ma być to będzie. Ja dzisiaj siedziałam w poczekalni i miałam takiego stresa że lepiej nie mówić. Zastanawiałam się czy wszystkie panie w poczekalni są takie zestresowane. Byłam ciekawa czy przed porodem też będę taka zestresowana czy będzie mi wszystko jedno. KotMisia tak w ogóle to gratuluję
Najważniejsze że zdrowe.
-
Po tych zmianach tutaj mnie też stres ogarnia, bo jutro połówkowe i potwierdzenie płci. Ależ dziś był beznadziejny dzień nic mi się nie chce, wyniki mi się pogorszyły chyba to początek anemii więc może jutro do kolekcji leków dostanę żelazo. Teraz popijam sobie koktajl zrobiony przez siebie ananasowo-pomarańczowy
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Cześć Jestem z Czerwcówek mam termin na 4.06 ale coś wydaje mi się że jednak dzidzia będzie chciała może wyjść na Świat wcześniej:)
Dzisiaj byłam na usg i będę miała córeczkę:)a bardzo chciałam:)
Witam się Serdecznie ze wszystkimi Majóweczkami:)
Monika1357, KotMisia, WesołaMama, gosia86, beti97, slash, nadulek, Magic, AGA 30, Bluberry, katalina, Agusia246, gosiunia, Anielka, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny! Gratuluję synków i córeczek.
Powróciła koleżanka marnotrawna
Od kąt powiedziałam Szefowej że "zostanie Ciocią" - to mam trochę papierkowej roboty... Choć powiedziałam że zostanę do 20 stycznia to i tak chyba myśli że ich zaskoczę i szybciej pójdę na L4???
Więc siedzę w pracy robię cenniki, grafiki itp
A w domu jak to w domu córka wymyśla mamie różne zabawy, gry...wieczorem padam...
Dziś byłam u swojej ginekolog. Na wczesnym "połówkowym"Wszystkie pomiary są ok. I jednak w brzuszku mieszka dziewczynka! Moja córka jest zachwycona że będzie sioscycka
Truskaweczka250, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa swoich wyników krwi. Będą jutro ok 13. Wydaje mi się że morfologia się poprawiła przez ostatni miesiąc, no ale zobaczymy co papierek nam jutro powie. Teściowa zadowolona z wnuczki, bo ze strony córki ma już 2 wnuków, a od syna będzie wnusia.
-
gosia86 wrote:A mnie znów boli głowa:( wczoraj było to samo
na dodatek niedobrze mi i jeszcze tsh skacze w 8.12 bylo 2,6 a dzisiaj pi zwiększeniu dawki 1,16
Witaj Truskaweczko
A z bólami głowy to mam ten sam problem tez w tamtym ty cały tydzień mnie bolała dzień w dzień ból okropny ale to ponoć w ciśnienia z pogody a od kilku dni ulga:) aż dziwnie bez bólu jak cały cas boli hehe:) -
KotMisia czyli jednak opowieść o tym jak Jaś został Małgosią
Niestety u nas po ostatnim usg nie ma zmiłuj się - na słowa lekarza "oooo proszę zobaczyć jaka malutka moszna" straciłam nadzieję na to że Michaś zostanie Martą
Zresztą co ma być to będzieSzanowny ma zapowiedziane że będzie mył siusiaka
Dzisaj byłam z moją córką u lekarza bo jak wracała z przedszkola nie umiała sie wyciszyć i wpadała w histerię... dostała melisę z magnezem w syropię. Już się boję jak sie drugie urodzi.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Małgosia to moje ulubione imię żeńskie. Znam mnóstwo Gosieniek i każda to super babka. Po za jedną ale wyjątki potwierdzają reguły
A Tatuś dziś na Wigilii w mieście, z prezydentemciekawe czy będą pprezenty.
Agosia86, slash, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość