Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KtoMisia ja tez mialam problem z twardym brzuchem, podobno jak nie skraca to szyjki to wystarczy magnez i nospa ja dla pewnosci aplikuje jeszcze luteine
nie mialan rozwarcia ani sie nie skracala
jak aplikuje tabletke to czuje szyjke
wiec jest spoko
nie martw sie to normalne macica cwiczy
moze to sie wydarzyc po 20.tc ale tez i wczesniej
jak lekarz nie widzi problemu to Ty tez nie mozesz go widziec
glowa do gory
:*
Madziotek ja chcialam zrobi ale w sklepie zabraklo przyprawy korzennej( a mam wszystko...procz tej cholernej przyprawy..
Lece spac :* zrobilam szybki sernik na zimno i tatus dzis poczul jak Malutka kopie) jest przeszczesliwy
♥
Dobrej i spokojnej nocy kochane mamuski :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:12
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Wiem wiem Madziorek pamiętam że brałaś to pod uwagę
Ofeline ja się nie pogniewam jak nadal będzie urodzaj na dziewuszki
Uff głowa przeszla po apapie
Blu Ty zdolniachoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:16
Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny któraś z Was pisała ze ma bakterie w moczu, ja też miałam liczne i dostałam od lekarza recepte na jakis lek (nie zapisałam nazwy) musiałam go rozcienczyc z woda i wypic, nastepnego dnia zrobilam badanie moczu i juz bylo ok, takie cuda;)
co do ruchów to ja nie czuję maleństwa i zaczynam sie martwic z tego powodu, prawie wszystkie juz czujecie regularne kopniaczki a ja nic kompletnie a to juz 19 tydzień ;((
Dziewczyny ktore juz zaczely kompletowanie wyprawki na jaki rozmiar kupujecie ciuszki? -
A jak Wasze brzuszki? U mnie już ciężko ukryć, no i czuje się szczególnie wieczorem jak słoń! co to będzie w 3 trymestrze;)
[IMG]http://images67.fo pochwalcie się swoimi ))[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:48
gosia86, Ofelaine, Magic, Anielka, dorota1987, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Ofeline żeby nam koleżanki nie wyczerpały limitu kobietek na maj
Ja się pewnie dowiem jako ostatnia jaką płeć ma mój lokator
Nana86 ładniutki brzusio
Ja może zrobię foto jutro bo w sumie mąż robił w niedzielę ale mi nie wysłałgosiunia lubi tę wiadomość
-
Nana jaki ładny brzuszek:)
Dziewczyny gratuluje dziewczynfajnie, u nas na odwrót najpierw mówili, że dziewczynka, ale teraz już nie ma wątpliwości zdjęcia siusiaka mamy
co do twardnienia brzucha to też mam z tym problem, trochę się boję, no ale w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i z szyjką okdziś w ciągu godziny brzuch mi co 5 minut cały czas twardniał, w zasadzie powiedzialam sobie, że jeszcze to się dwa razy powtórzy i jadę na ip, ale położyłam się i przeszło, do tej pory cisza. Wiem, że niby takie twardnienie może wystąpić, ale boję się, nie są to bolesne skurcze, w zasadzie nic mnie nie boli, tylko cały dół brzucha robi się twardy..oj.. rozpisałam się o tym swoim twardnieniu, przepraszam musiałam się wygadać, akurat dziś jeszcze Mąż w pracy.
Dobrej nocy!
-
Dzien dobry w 21 tygodniu,polowa ciazy za mna
.
Nana cudny brzusio, ja dzis tez moze zrobie fotke bo dawno nie robilam.
Gosiu mam nadzieje, ze dla nas starczy jeszcze dziewuszek.mezus za to czeka na syna.
Bluberry cudny stroik.
A ja zaraz wstaje i wyruszam na przedswiateczne zakupy.milego dnia i gratuluje dobrych wiesci z wizytgosia86, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Bluberry super stroik. Ja to nie zabieram sie nawet za takie rzeczy, bo szkoda materiałów marnować
Magic ja kupowałam w biedronce przyprawę korzenna i juz w listopadzie, bo piernik dojrzewał 3 tyg w lodowce. Dzis chce dekorować, ale zobaczymy, bo musze wyskoczyć na miasto po śniadanku. A teraz wcinamy
Miłego dniagosiunia, Magic, Bluberry lubią tę wiadomość