Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No tak Blueberry, może tak będzie. Nikt ich nie zmuszał do ślubu, ani dziecko ani otoczenie...w grę nie wchodziła też kasa ani pozycja społeczna, więc w takim razie miłość. Czasem trudno ją znaleźć w tych czasach, a oni znaleźli tylko o tym zapomnieli. Czasem życie stawia nam próby, a czasem proza życia rozmija się z wyobrażeniami na temat przyszłości. Muszą doceniać to co mają, tę drugą osobę u swojego boku, muszą to zrozumieć sami, trudno coś takiego komuś wbić do głowy.
-
http://olx.pl/i2/oferta/laktator-elektryczny-tommee-tippee-CID88-ID8eH8j.html#:8e27c5a184
http://olx.pl/i2/oferta/profesjonalny-detektor-tetna-plodu-wyswietlacz-doppler-vcomin-CID88-ID8h9b5.html#5e83cef2d3
Cześć dziewczyny
Polecam detektor tetna płodu oraz lakrator elektryczny.
Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży. -
Dzień dobry
U nas pada, a właściwie leje. Całą noc lało. Zrobiłam barszcz ale jakoś mam kapcia w gębie nie wiem czy smaczny wyszedł. Niedługo pojadę do mamy sprzątać dalej po remoncie. Może jej na spróbunek zawiązę, żeby się nie okazało że lurę zrobiłam :p tak deszczowej i dziwnej zimy to dawno nie widziałam. Młoda już mnie dzisiaj po 5 obudziła. A wieczorem tak wierzgała że mówiłam do brzuszka " Wikuniu idź już spać bo mamusia jest zmęczona, cały dzień latałam"ale Wikunia miała inne plany na noc. Do tego pobolewa mnie podbrzusze , zwłaszcza jak chcę się ruszyć. W nocy przynosiło ulgę siku, ale mogłabym się wypróżnić bo sedes mi się przez cała noc śnił a tu nic
to sprawka żelaza.
-
Hej dziewczyny
My dziś połówkowe o 16, baaaardzo zestresowana jestem... W nocy obudziłam się o 2:30, bo dwóch dresów wymyśliło sobie puszczanie petard co dwie minuty.... Mały się wystraszył i zdenerwował, zaraz czułam jak się przewraca.. Potem wymyślił że jest głodnyDo 4:30 oglądałam z mężem film, bo on też przeze mnie spać nie mógł
W każdym razie co chciałam usnąć to myślałam o wizycie.. czy wszystko będzie ok.. Ale jestem szczęśliwa że dziś mojego fikołka zobacze
Karolcia, współczuję Ci, uśpienie psa, to najgorszy z możliwych scenariuszy odejścia naszego pupilaWiem co czujesz, bo dwa psy mi otruto - oba zdechły niestety, a tydzień temu właśnie musieliśmy uśpić Rafika, bo już był w krytycznym stanie przez ten nowotwór
Święta to chyba jeszcze gorszy czas, na przeżywanie rozstania z psiakiem.. mój na przykład święta kochał.. to było widać, cały radosny był na gotowanie, choinkę, śnieg.. W tym roku nie doczekał tego wszystkiego. Karolcia, trzymaj się dla swojego Maluszka.. i nie zadręczaj się, źli ludzie i tak chodzą po świecie, to mogło się zdarzyć wcześniej czy później jak taki gość ma nierówno pod sufitem..
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jak do tej pory nic mi większego nie doskwieralo, tak dopadło mnie zaparcie, śliwki nie pomagają, kiwi nie pomaga, masakra jakaś... Moja ciężarna siostra z tego powodu wylądowala w szpitalu dwa miesiące temu,matko w życiu czegoś takiego nie miałam...
-
nick nieaktualny
-
U mnie też leje i wieje, że szok...byleby nie pourywało jakiś kabli i nie było wigilii przy świeczkach i ciastkach. Powodzenia przy wizytach MiM, Katalina i Blueberry.
Wiecie co wczoraj mój mąż powiedział mi przed snem? "ja bym tak najbardziej to już chciał wziąć Jaśka na ręce i tak sobie go położyć na brzuszku". Wzruszające to takie dla mnie, ale trzeba jeszcze trochę poczekać.czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja, dalej w bardzo smutnym nastroju.
Musze sie jakos ogarnac bo dziecko czuje, ze matka smutna i mnie smyra od srodka (chociaz tyle bo ostatnio malo co dawalo o sobie znac).
dziekuje Dziewczyny za slowa pocieszenia, jestescie Kochane!
Prosze sie nie denerwowac przed wizytami, wszystko bedzie dobrze! ♡
Dorota, lepiej zeby Jasiek nie posluchal taty tylko grzecznie siedzial w brzuchu przez kolejne 19 tygodni..
Nie ma co sie az tak spieszyc,zima paskudna w tym roku, niech lepiej poczeka na maj bo to najpiekniejszy miesiac:)
(A my wbrew wszelkim przesadą, gadaniu babc, ciotek zwielismy slub w polowie maja♡ i bylo przepieknie ♡)gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wiem dziewczyny co czujecie w związku z pieskami. Ja miałam pieska Maksia. Domowy przytulak
I zginął 4 lata temu w wigilięprzejechał go samochód.... A to był najmądrzejszy piesek na świecie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13a32899a450.jpg
A my nadal chorejuż nie wiem jak mogę sobie pomóc na to gardło
Ciekawe jak tak Eklerkakatalina lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami dziewczyny;)
Dorota fajnie Twój mąż powiedział, mnie wzrusza jak mój mąż od czasu do czasu też coś w tym stylu powie. Rzadko mu się to zdarza ale zdarza. Ostatnio w nocy jak zasypialiśmy przytulił mnie i powiedział- Nigdy Cie nie opuszczę, zawsze będę z Toba;) Słodkie to było.
Bluberry rzuć jakieś zdjęcia jak będziesz już miała. Powodzenia na wizytach!
Mi lekarz powiedział żebym przyniosła pendriva to mi przegra zdjęcia z połówkowego. Jejku i dowiem się nareszcie płci;) Bo już nie mogę jak czytam Was a Wy już po imieniu piszecie o swoich dzieciaczkach;) Ja też tak chceee;)
Piszecie dziewczyny o zaparciach ja nigdy jeszcze nie miałam mam nadzieje że tak zostanie. Ostatnio spotkałam koleżankę w przechodni i mówiła że ma hemoroidy;/(25 tydzień)
Kurde tego to nie chciałabym mieć.
Ja się zbieram i wyruszam w poszukiwaniu prezentów (został mi mąż i teściowa)
Miłego dnia!dorota1987, gosia86 lubią tę wiadomość