Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia piekny psiak, żeby nie było - lubie tylko zdjecie i zdanie o nim że jest najmadrzejszy.
My się znow źle czujemy, mam nadzieje że po usg uda mi się zlapac mojego gina i poradzi mi cos na bole brzucha i wymioty, boje się że szyjka się skraca... Ostatnio mialam 37mm, niby dluga, ale jak pisalyscie o Waszych to ja mam najkrotsza zdaje się.. -
Dzień dobry
My jutro zapisaliśmy się na USG, bo do połówkowego 3 tygodnie, a chcemy przed świętami dowiedzieć się, czy będzie chłopka, czy dziewczynka ;*
Wesołych Świąt!czarna panda, madziorek lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja gosiu przeczuwam dziewczynkę ale wiecie to tylko Wy i mąż bo nikomu nie mówię o przeczuciach. Bo to różnie może być a chcę żeby mieli niespodziankę
My też odpuszczamy wyjazdy do kuzynostwa mojego w drugi dzień swiat mimo tego że moje rodzenstwo tam jedzie ale jakoś nie lubię tak do dalszej rodziny jezdzic. Ja chcę ograniczyc świata do wyjazdów do mamy i teściow po innych nie chce mi się jezdzić. Moze to samolubne ale chce spędzać święta spokojnie z moim mężem a za rok spędzimy święta z naszą kruszynką!:)Wyobrażacie sobie robienie prezentów pod choinkę dla naszych maluchów? ;)Chyba dopiero wtedy będziemy mieli SWOJE prawdziwe święta;)
gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
to my w tym roku na spokojnie.
Mąż niestety w Wigilie pracuje więc nie zaliczymy dwóch kolacji, ja pojadę na "obiad" do mamy a potem wrócę tutaj jak mąż już z pracy wróci, w 1 dzień wszyscy się zjeżdżają do dziadków (ale będą siedzieć u nas w domu) a w drugi dzień jedziemy do mamy i w gości do ciotki męża bo z kolei tam będzie zjazd.
Bo rodzina teściowej jest bardzo zżyta i takie spędy są przynajmniej raz w miesiącu w zimie a jak pogoda dopisuje to co dwa tygodnie robią grilla z takim zjazdem, że ponad 30 osób jest(a to tylko dziadkowie, ich dzieci, wnuki i 4 prawnuczków)
-
Dziewczyny powodzenia wszystkim wizytującym dzis i jutro
Karolcia to bardzo przykre, ale nie powinnaś sie obwiniać. Ten facet moze juz od jakiegoś czasu podrzucać cos psiakom
My mamy wigilie u nas, pierwszy dzien u teściów a drugi u moich rodzicow. I pewnie jeszcze w pierwszy lub drugi dzien spęd u nas w domu z moim rodzeństwem i znajomymi -
Cześc kochane!!!!!
ja standardowo na chwilęPOnieważ nie będę już zaglądać, dopiero po świętach wpadam złożyc Wam życzenia
Każda z nas ma jakieś życzenia, marzenia, które bardzo chcemy aby się spełniły. Życzę Wam, aby te święta były pełne miłości, spokoju i radości, abyście mogły spędzić ten wyjątkowy czas w gronie tych, których kochacie, dużo zdrowia, by móc sięgać po każdy wyznaczony cel. Szczęśliwego Nowego Roku, aby przyniósł Wam nowe możliwości i siły :*
Ściskamy Was mocno, cała nasza trójcaMadzia, Lilianka i Konrad :*
madziorek, katalina, dorota1987, MiM, czarna panda, gosia86, gosiunia, Karolkaa, Catyyy, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Z racji, że wiele z Was już składa życzenia i w natłoku przygotowań świątecznych może nie zajrzeć już przed świętami, to jeszcze i ja dołączam się z życzeniami z pomocą mojego świątecznego królika:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 15:21
czarna panda, gosia86, gosiunia, Emiliada, Karolkaa, PIGULSKA, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane !!!
Chciałabym napisac,ze pamietam o Was mimo,ze nie ma mnie na ovu!!!
Chce Wam złozyc serdeczne życzenia Świateczne: wiele miłosci,radosci,nadziei i pokoju serca spełnienia marzen i dobrego Nowego Roku
A u mnie no cóz nie moge dojsc zdrowotnie do siebie po zabiegu cały czas krwawie raz wiecej raz mniej ale od ponad miesiaca tak sie dzieje okazało sie w minionym tygodniu,ze mój mięsniak urósł i pojawiły sie nowe i to owa przypadłosc daje takie objawy no i czeka mnie operacja ale jeszcze poczekamy zobaczymy,moze sie on zmniejszy.
A otrzymalismy z mezem ostateczna kwalifikacje do adopcji i teraz czekamy na telefon,ze jest nasze dziecko niestety sa duze kolejki i uprzedzono nas,ze mozemy czekac kilka miesiecy ale tez nawet 2 lata.
Zblizają sie świeta ale w tym roku nie czekam jakos szczególnie na nie jest mi trudno ale bedą one spedzone z rodziną ( jedziemy do moich rodziców prawie na tydzien ) wiec nie bedzie czasu na myślenie.
Pozdrawiam i kiedys zajrze co tam słychac u Was
Pozdrawiamgosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Inessko cieszę się że do nas zajrzałaś
życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :* i jak najkrótszego oczekiwania na adopcję. Wierzę że nie będziecie długo czekać i będziecie wspaniałą rodziną dla dziecka które już gdzieś na Was czeka :* wszystkiego dobrego Kochanagosiunia lubi tę wiadomość
-
Inessko, fajnie że o nas pamiętasz mimo wszystko. Życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia i oby szczęście wreszcie u Ciebie zagościło, oby to już były ostatnie święta bez dziecka. Ze wszystkimi dziewczynami czekam na info, że wreszcie jakieś dziecko znajdzie takich wspaniałych rodziców jak Wy.
-
madziorek wrote:MIM najgorsze ze na mnie juz usg nie robi wrażenia. W jakas depresje popadam
Madziorek mam to samo (ale bałam sie przyznać). Interesuje mnie tylko czy jest OK - reszta w dupie. zdjęć z USG nie zbieram, tym bardziej filmów.
JA chce tylko żeby moje dziecko się zdrowe pojawiło na świecie w okolicy 10 maja!!
gosia86, madziorek, czarna panda lubią tę wiadomość
03.02.2014