Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:Njcik nie jestes sama bo ja tez wszystko bardzo przezywam i wzruszam sie na sama mysl odziecku. Glaszcze brzuch codziennie gadam do niego, puszczam myzuke,opowiadam co robie gdzie ide. Mam wszystkie zdjeciz z usg, uwielbiam patrzec jak maluch fika i plyte z usg 3d bedziemy nagrywac na pamiatke.
Wrażliwiec wrażliwca zrozumie najlepiej hehe
:*
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Nejcik ja również przezywam tak ciąże;) Każda z nas jest inna, inne ma podejście.
Ale kochamy tak samo mocno;)
To ja mam 3 cm szyjki i ja też powinnam brać wieksza dawkę magnezu i no spe? Jejku boję się trochę. Mam takie dziwne pukniecia jakby tam w szyjce w srodku, nie wiem czy to ruchy dziecka czy co. Są wieczorem jak dziecko się rusza. Wczoraj też miałam twardy brzuch, wziełam no spe i mi przeszło.
Inessko dziękujemy że sie odezwałaś -życzę Ci Wesołych Świąt;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:16
-
Cześć dziewczyny:)
Też codziennie rozmawiam z dzidzią i śpiewam, a na dodatek męża zmuszam, żeby codziennie coś mówił do brzuszka.
Wczoraj dziecko było tak aktywne, że poszłam spać po 1, a dzisiaj od 5 się cały czas wierciło i kopało więc też nie spałam. Teraz oczywiście jest wieczór, a dziecko coraz bardziej aktywne:) kocham te ruchy.
Do wizyty zostało jeszcze 21 godzin:) już się nie mogę doczekać połówkowego i informacji o łożysku, powiem lekarzowi, ze przyjmuję tylko dobre.czarna panda lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja mam filmik z połówkowego i panią dr podgladalysmy Małego w4d
też cieszę się z każdego zdjęcia z usg i uwielbiam ją oglądać
dziennie głaszcze brzuch ale nie mówię za dużo nie wiem jak dobrze słyszy a poza tym teściowa z góry jakby usłyszała ze mówię do siebie to by mnie za wariatke wzięła
-
Hej dziewczynki melduje się po wizycie. Rozwarcia większego nie ma ale szyjka robi się miękka
doktorek ma się dodatkowo skonsultować czy zakładamy szew czy pessar 07.01 ponowna wizyta.
Jutro postaram się was nadrobić
-
Czarna panda ja o 18:10 czy 18:15, pewnie i tak wejdę o 19 bo ostatnio strasznie dużo pacjentek jest.
Dziewczyny mam problem ze skórą dłoni. Mam suchą, czerwone plamy i schodzi mi skóra. Od trzech tygodni mi się tak dzieje. Nie macie problemów z nawilżeniem skóry? Może któraś coś doradzi?Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nadulek wrote:Hej dziewczynki melduje się po wizycie. Rozwarcia większego nie ma ale szyjka robi się miękka
doktorek ma się dodatkowo skonsultować czy zakładamy szew czy pessar 07.01 ponowna wizyta.
Jutro postaram się was nadrobić
Najwazniejsze, że rozwarcia nie ma. Mój na razie obstaje przy pessarze, bo szew pod znieczuleniem się zakłada i w szpitalu. Pessar sam mi założy. Najważniejsze - nie stresować się. Ja z szyjką 9 mm i rozwarciem na 2 cm od 20 któregoś tygodnia dotrwałam do 41 tygodnia, aż w końcu musieli mi wywoływac poród. Nadulek daj koniecznie znać, co lekarz Ci zaleci. Jakie masz brać leki? -
Dziewczyny a czy któraś z Was ma mniej wiecej w tym samym czasie połówkowe co my? My idziemy 14-stego stycznia na 9:40 i tak pytam z czystej ciekawości czy mize któraś z Was tez w podobnym czasie ma to wielkie wydarzenie poznania płci
bo u nas ciagle niewiadoma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:12
gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Puella wrote:Najwazniejsze, że rozwarcia nie ma. Mój na razie obstaje przy pessarze, bo szew pod znieczuleniem się zakłada i w szpitalu. Pessar sam mi założy. Najważniejsze - nie stresować się. Ja z szyjką 9 mm i rozwarciem na 2 cm od 20 któregoś tygodnia dotrwałam do 41 tygodnia, aż w końcu musieli mi wywoływac poród. Nadulek daj koniecznie znać, co lekarz Ci zaleci. Jakie masz brać leki?
-
Nejcik wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was ma mniej wiecej w tym samym czasie połówkowe co my? My idziemy 14-stego stycznia na 9:40 i tak pytam z czystej ciekawości czy mize któraś z Was tez w podobnym czasie ma to wielkie wydarzenie poznania płci
bo u nas ciagle niewiadoma
ja mam 8 prywatnie a 16 z luxmeduzobaczymy czy się Maluszek ustawi tak jak trzeba..
Nejcik lubi tę wiadomość
-
Ja sie dopiero bede umawiać za tydzien. Tez gadamy do brzucha nawet jak oglądam ubranka to gadam do brzucha i tłumacze wszystko. Puszczamy kołysankę dla okruszka, która bardzo musi lubić bo zwłaszcza dzis ruszał sie bardzo. Jakos po prostu te ostatnie dni mnie przytłaczają chyba. Za długa jesień za mało słońca
mam nadzieje, ze za kilka dni mi przejdzie. Maluszek bryka w brzuchu i to nam sprawia ogromna przyjemność
wczoraj mąż poczuł i mowi: mój syn mnie dotknął. Zmykam spac, dobranoc
gosia86, Karolcia88, Nejcik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie wyjatkowo wczesnie jak na nas w ostatnim czasie
Gosia moj maz tez wstaje przed 6, ale ja tylko uchylam jedno oko, mowie pa/milego dnia/ nie tlucz sie ( w zaleznosci od humoru) przytulam sie do podusi i dalej ide spac.
Blu, mi sie nieraz zdarzy spac u rodzicow.. a to nie chcialo mi sie po imprezie z kolezankami wracac 30km skoro moglam przejechac 5 i walnac sie do lozka, a to mialam umowione 3 wizyty w ciagu trzech dni i nie chce mi sie jezdzic w te i z powrotem