Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic gratuluję wieści
Mi siostra wspomniała o stymulacji sutkow a dokładniej radziła żeby je od czasu do czasu naciągać by dzidziuś nie miał problemu z zassaniem brodawki...no cóż mam nie wiem czy to pomoże a skoro piszecie że może zaszkodzić to się wstrzymam chyba
A masaż krocza raczej nie zaszkodzi jeśli szyjka jest długa i zamknięta.
Mi leci 24 tydzień i nie zauważyłam żadnych wycieków siary z piersi więc widocznie nie ma regułyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:34
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Czytałam o tych wyciekach, że niektóre dziewczyny mają już po 20 tygodniu, a inne wcale nie mają do samego porodu.
Każda z Nas jest inna i każda inaczej przechodzi ciążę jak i poród, z resztą każda kobieta może każdą ciążę inaczej przechodzić. Więc nie powinnyśmy się martwić, że któraś ma jakieś objawy, a któraś nie ma.
Najważniejsze, żebyśmy przeszły całą ciążę bez żadnych komplikacji, czy z wyciekami, czy bez, czy z bólem brzucha, czy bez.
Kochane cieszmy się tym okresem ciąży, bo już jesteśmy za połową i nie dużo nam zostało. Odpoczywajmy, śpijmy (jeśli tylko możemy), poświęcajmy sobie dużo czasu. Bo od maja zaczynamy nowy etap, a żadna z Nas nie wie jakie będzie jej dziecko i czy pozwoli Nam odpocząć.Nejcik, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Magic gratuluje córeczki
U mnie od wczoraj córeczka coraz mocniej kopie
Co do szkoly rodzenia to w pierwszej ciąży chodziłam, ale nie do końca. W tej raczej nie planuje. Osobiscie nie wynioslam za wiele z tej szkoly rodzenia jedynie sposob w jaki sie oddycha i tyle. Bylo to 8 lat temu, ale powiem Wam, ze wszystko samo przychodzi. Ten instynkt rodzica daje efekt od początku.Byc może się w szkole coś zmienilo
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Popatrzcie jakie urocze
http://allegro.pl/spiochy-mrofi-rozmiar-62-smieszne-napisy-spioszki-i4874913377.html?no-rwd=1#tabsContent
Ach jeszcze kilka dni i będę kupować, kupować, kupować tylko niech poznam płećBluberry, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki a jak kupujecie ubranka to z weluru też?czy na maj będą za ciepłe?
Blu ja tez mam wizytę w środę na 14:50
W czwartek 7:20 w luxmed i 18 połówkowe
No mam nadzieję że maluch w końcu pokaże konkretnie co ma miedzy nogami
Pokazuję ciuszki mężowi a on mówi że nie ma w tym nic pięknegoech faceci
Ale jak on pokazuje aukcje samochodów to ja powinnam sie zachwycaćWesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia86 - heheh dokładnie. Mój mąż co chwile pokazuje mi aukcje samochodowe i się zachwyca wnętrzem aut itp. Myślałam że tylko mój tak ma
Ale mężuś bywa że i kupił nie raz córce spodnie dresikowe a nawet kurtkę. Mąż mój zakochany w pierwszej córce a teraz będzie miał drugągosia86 lubi tę wiadomość
-
Co do wycieków piersi to ja nie miałam w pierwszej ciąży wcale i teraz na razie też nie mam. Moja siostra jest w 31 tygodniu i właśnie teraz ma coś takiego.
Na ból brodawek przy karmieniu dziecka - stosowałam maść maltan - super szybko goił nawet krwawe brodawy... Uratował mi cyceKarmiłam 9 miesięcy.
Masaż krocza nie stosowałam wcale ale ćwiczyłam mięśnie kegla -
Mój małż też jakoś nie widzi nic nadzwyczajnego w takich słodkich śpioszkach czy bodziakach ale nad autami, motorami to ochy i achy zawsze są
No ja mięśnie kegla ćwiczę regularnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:45
WesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość
-
A mój jak mu pokazuje to się uśmiecha i twierdzi że ładne no to też zależy od faceta
ja kupiłam sobie poduszkę do spania taka w kształcie litery L Ale jest taka wygodna ze szkoda że wcześniej takiej nie kupiłam a kupiłam ją w przecenie w Tesco z 50 zł na 12 super sprawa polecam:)
WesołaMama, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pokarze Wam jeszcze dzisiejsze zakupy w Peppco. Za wszystko zpłaciłam 29 zł
A miałam nic nie kupować bo po córci mam ubranka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04b6448bf750.jpgBluberry, PIGULSKA, Truskaweczka250, gosia86, Magic, maribel, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PIGULSKA wrote:WesołaMama te śpiochy w łatki są extra też je ostatnio oglądałam w pepco ale chłopaka w takie nie ubiore
w ogóle u mnie na chłopców mniejszy wybór
Szczerze mówiąc w Peppco byłam po to aby kupić coś dla chłopca który miał się urodzić 20 grudnia a koleżanka nadal w ciąży w Szpitalu leży... I dla chłopców tam jest kiepski wybór to faktKupiłam tylko dla córci w brzuszku bo dla chłopca nic ciekawego nie widziałam... Ale przeceny są całkiem konkretne!
-
Mam dylemat
U mojej mamy na strychu jest kilka worków z ciuchami dla dzieci i sama nie wiem czy przejrzeć te ciuchy czy nie. Dodam tylko że niektóre z tych ciuchów mają już 20 lat no i nie wiem co robić? Co byście zrobiły na moim miejscu?
Też mnie kusiły takiego e spodenki w łatki ale watrzymałam sie ze względu na różowe wykończenie -
No ja też powoli zaczynam polowanie na promocje
a ta koleżanka to już nieźle przynosiła na pewno wszyscy się niecierpliwą
trzymam kciuki żeby się lada dzień rozpakowała
WesołaMama, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosiu! Na Twoim miejscu przejrzałabym, co Ci szkodzi? Możesz mieć ciuszki tzw. "po domu". Czasem dziecko przebierałam 3 razy dziennie bo uleje się mleczko, kupka z pieluszki może wypłynąć itp. Więc warto mieć coś zapasowego
Wybierz sobie to co 100% bawełny i to co Ci się w miarę spodoba
gosia86 lubi tę wiadomość