Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć.
Rika no ja też czułam takie kłucia i to czasami w pachwinie, czasami jakby w środku pochwy, czułam ruchy - według mnie nisko, ale pani doktor powiedziała, że jest dobrze, mimo iż Mała opiera się główką o mój pęcherzale jeśli jest to ból nie do zniesienia to może lepiej jedź uspokój sumienie
to nie zaszkodzi
ja wczoraj lekarce powiedziała, że choć bym miała z najmniejszą pierdołą jechać na IP to pojadę, bo zabiłyby mnie myśli albo gdyby faktycznie coś się działo a ja nie zrobiłam nic. Ale kochana ja odbstawiam, że Mała Cię gdzieś uciska lub kopie w nerw i taki masz efekt
ja podobno moją mamę uciskałam na nerw w kręgosłupie i przez pół ciązy miała sparaliżowaną prawą stronę twarzy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Karolcia a jak u Ciebie z dziąsłami?przyzwyczaiłaś się już do szczoteczki?u mnie krwawiły tylko raz. Jestem mega zadowolona z tej szczoteczki i po tygodniu jej używania widzę różnicę w kolorze zębów.trochę się obawiałam jej stosowania bo mam wrażliwe zęby ale nic złego się nie dzieje
-
Witamy się w 24 tygodniu:)
Śpioszki są super, chyba zamówię dwie pary te z napisem o mamusi i o tatusiu. Czy dobrze wyczytałam, że w ten weekend przesyłka jest gratis?gosiunia lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Cześć mamusie
Ja dziś niestety w depresyjnym nastroju, bo mąż znowu wyjeżdża za granicę, wróci w lutym
Spędziliśmy razem niecałe 2 tygodnie. Dziś chyba cały dzień będę wyła...
Rika mam nadzieję, że ból Ci minie i że to po prostu jakiś ucisk. Daj znać co i jak.
Magic gratuluję potwierdzonej, ślicznej i zdrowiutkiej córeczkiCzekam na fotkę Twojego wózka, bo chyba mamy podobny gust w tej kwestii
Co do krwawiących dziąseł, to niestety mnie też nie ominął ten problem, ale jak byłam na kontroli stomatologicznej, to dentystka powiedziała mi, że aby nie dopuszczać do tych krwawień trzeba codziennie nitkować zęby, bardzo delikatnie i najlepiej nicią niewoskowaną.
My z mężem kupiliśmy kilka rzeczy dla maluszka i przyznam szczerze, że naprawdę sporo wydaliśmy. Jeśli któraś będzie miała namiary na bodziaki i pajacyki bawełniane tanio, to poproszę info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 13:00
-
gosia86 wrote:Tak Monia przesyłka gratis wiec chyba tez się skuszę na żółte i białe
Karolcia ja mam braun oral-b 3000gosiunia lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.