Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PIGULSKA wrote:No ja też powoli zaczynam polowanie na promocje
a ta koleżanka to już nieźle przynosiła na pewno wszyscy się niecierpliwą
trzymam kciuki żeby się lada dzień rozpakowała
Koleżanka - przenosi jutro równe 2 tygodnie. Od pon. jest w szpitalu na obserwacji. Bała się że urodzi zbyt wcześniej a tu niespodzianka. Synek uparciuszek!!! -
WesołaMama wrote:Koleżanka - przenosi jutro równe 2 tygodnie. Od pon. jest w szpitalu na obserwacji. Bała się że urodzi zbyt wcześniej a tu niespodzianka. Synek uparciuszek!!!
ja to bym chciała niespodziankę ale żeby urodzić przed terminem
-
nick nieaktualny
-
Gosiu moja mama jak dowiedziala sie o mojej ciazy to pierwsze co poleciala na strych i zniosla ubranka po mnie czyli maja 26 lat
wyprala i wygladaja jak nowe, kolory sa zywe i niesprane. I jesli bede mie corke mam zamiar zakladac jej moje sukienusie i zrobic pamiatkowe zdjecie bo ja tez mam zdjecia w jednej z nich. Bedzie super pamiatka.mama i corcia w tej samej sukience
dorota1987, Puella, Bluberry, PIGULSKA, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja też bym przejrzała. Jak mole nie zjadły to co z tego że 20letnie?
Wczoraj moja matka się mnie spytała jakie bym chciała żeby mi zrobiła sweterki dla małej. Ja mówię:jeden biały. Biały? Bez sensu. Drugi w takie słodkie norweskie wzory. Jak ja ci norweskie wzory na takim małym sweterku zrobię?? Trzeci czarny. Czarny?! Dla dziecka?! ... to zrób jakie chcesz, na cholere pytasz...?
Już przebolałam terror laktacyjny, to teraz się zacznie terror kolorowy?gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rika!! Mam nadzieje ze to nic poważnego. Czekam na wieści!
Ja też czuje nisko dzidzie i czasem mnie kuło w szyjce, ale lekarz mówił ze to normalne w kolejnej ciazy, bo mięśnie są naciągnięte, i skoro szyjka ok, to nie ma się co martwic, tylko wtedy odpoczywać -
Ja przespalam calutką noc
Rika czekamy na wieści i mam nadzieję że to nic poważnego tylko córeczka się rozpycha i szuka sobie miejscaMnie Nikoś też często kopie bardzo nisko zwłaszcza wieczorem, po całym dniu na nogach.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Rika mam nadzieje,ze pojechalas na ip. Nie bede wdawac sie w szczegoly bo nie skonczylo sie dobrze, ale znajoma tez cos takiego odczuwala i na ip pojawila sie za pozno....
Koniecznie daj znac!