Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kika79 wrote:Gosiu to bardzo tanio bo wszędzie gdzie się dowiadywalam to 280 lub 300zł aż muszę jutro na lapku sprawdzić gdzie to i zadzwonić sie zapytać choć mam jeszcze 7 tygodni:-D
Genetyczne miałam robione w 2D ale to od lekarza zależy czy widzi potrzebę przełączyć na 3D
Mnie kuszą te ciuchy na strychu u mamy ale nie wiem czy jest sens grzebać w tym już teraz czy jednak wstrzymać się te kilka dni do usgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:00
-
nick nieaktualny
-
Racja Bluberry,lepiej sie wstrzymac do czerwca,lipca, z reszta nie wiadomo jakie duze dzieci nam sie urodza i jak szybko beda rosly wiec nie ma sensu kupowac teraz czegos na lato
Ja od tesciow nic nie dostalam dla dziecka i raczej nie dostane i niczego od nich nie oczekuje bo sama chce sobie wszystko wybrac takie jakie mi sie podoba. Ja mam wybredny gust trocheno moze tesciowka kase odpali jak wroci z niemiec ale jak nie to sie w cale nie obraze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:21
maribel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie tesciowka zawsze pomocna. Juz zakupila 2 paczki Pampersow nr 2
A starszej corce kupuje czasem ciuszki, sukienki na wystepy do przedszkola. Ma babcia gust ( i gest). No i kupuje co roku na zime porzadne skorkowe buty na zime a to wydatek rzedu 100-200zl
Ceny butow sa kosmiczne!!!
maribel lubi tę wiadomość
-
Kika post polubiłam przypadkiem
Beti, ja mojego teścia widziałam raz w życiu- na ślubie (3,5roku temu) więc jeszcze lepiej niż Tyale długo by opowiadać, teść kiedyś miał wypadek i teraz leży w szpitalu.
-
Też jestem za pieniążkami. Moi rodzice pod choinkę dali nam pieniążki i pokupowałam ubranek na rozmiar 56 i 62. Z mężem wpadliśmy w zakupowe szaleństwo:) Nie mam oczywiście nic przeciwko, jeśli ktoś chce kupić jakiegoś bodziaka czy pajacyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:31
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Czy w Waszych rodzinach lub u znajomych trafil sie przypadek przenoszenia ciazy? Pytam bo moja kolezanka miala termin na 20 grudzien i jeszcze nie urodzila. Jutro bedzie juz 16 dzien po terminie i dopiero zdecydowali ze jutro podadza jej kroplowke. W szpitalu lezy juz tydzien. Czy to normalne ze tak dluga ja czymaja w ciazy?
-
Ja byłam przenoszona o 18 dni, ale to było 30 lat temu i chyba trochę inaczej lekarze podchodzili do sprawy. Moja koleżanka, która rodziła w maju 2014 miała się zgłosić tydzień po terminie jeśli nic się nie rozkręci. Tego samego dnia dostała leki na wywołanie.
-
Moja siostra 16 lat temu przenosiła ciążę o dwa tygodnie gdy pobrali do badań wody płodowe były zielone wtedy szybka decyzja o cc
23 t czas startWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:17
gosiunia, Monika1357, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ja urodziłam 5 dni po terminie. miałam się zgłosić na wYwolywanie, ale w nocy chyba z nerwów samo mnie wzięło i nad ranem urodziłam
dzień dobry!
Gosia , Ty spania nie masz? Ja jeszcze w łóżku nie mogę się dobudzic.
I witam się w 25 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:19
gosiunia, Monika1357, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
U mnie odwrotnie. Mama i siostra rodziły ze 2 tyg przed terminem więc będę wcześniej gotowa gdyby moja mała też chciała się pospieszyć
no i pytałam o siarę. I mamie i siostrze rozkręciła się po porodzie. Ja póki co biust mam suchutki i nie zanosi się żeby miało coś z niego kapać. Widocznie tak już w genach mamy. Buciki dla dzieci są drogie , ale ja zamierzam trzymać później w kartonikach na drugiego malucha, może będzie tej samej płci. W środę idziemy do gina. Znowu podejrzę mojego Bąbelka