Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Anielka mi bardzo wynik morfologii poprawia codzienne picie czerwonego kiszonego barszczu.
W ciagu 4 tyg hemoglobina z 12.9 skoczyla na 14
Karolcia a masz jakiś sprawdzony przepis na ten barszcz? Może się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:56
-
witam kobietki rozleniwiałam się tak że nawet rzadziej włączam laptopa, ale zrobiłam sobie pierwsze zdjęcie brzuszka a raczej brzuchola jak porównuje go do niektórych z was to mój jest ogromny i +8 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b184dd31da74.jpgbeti97, Catyyy, Monika1357, czarna panda, katalina, gosia86, Magic, maribel, WesołaMama, Bluberry, madziorek, PIGULSKA, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Monika, spróbuj śliwek, siemienia lnianego albo zbożowej kawy z rana, mnie pomaga na takie uczucie przepełnienia, nawet jesli nie czuję zaparć
Marlencia, też taki mam brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:05
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Marlencia mam podobny
Gosiu ja wizytuję o 17:20 bo lekarz dopiero od 16 przyjmuje. Jak zwykle pewnie zapomnę połowę rzeczy z wrażenia. Ja na szczęście ostatnio chorowałam ok 8 tyg ciąży i leczenie trwało długo bo nie mogłam nic konkretnego brać. Teraz jakoś się trzymam
Wam też życzę dużo zdrówka
-
Ja co drugi dzień już praktycznie ratuję się lactulosum. Póki co pomaga. Jak napiłam się soku z kapusty kiszonej żołądek mnie bolał, a siemienia i śliwek nie lubię. Jogurty i owoce jem więc czasami udaje mi się samej ale w wielkich bólach.
-
Marlencia ale masz brzunio
ja tez mam 8 kg na plus
i polowa jak nie wiecej to brzuch
Ja sie ciesze ze nie chorujebiore regularnie wit c a teraz pije codziennie 50ml soku z zurwainy
bomba witaminowa
polecam
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Siemie lniane dobra rzecz, niestety nie przechodzi mi przez gardło. Jestem wrzodowcem i już kilkanaście razy podchodziłam do systematycznego zażywania go. Póki co efekt marny. W soku, jogurcie - wszędzie wywołuje u mnie odruchy wymiotne. Jedynie jak piekę chleb, to wrzucam garść i w tej postaci jeszcze daje radę.
MIM...mi jest okropnie zimno - zimne stopy, dłonie. Także trochę tego ciepełka od Ciebie chętnie bym wzięła :d -
Beti, czy możemy brać w ciąży witaminę C 1000mg? zawsze brałam sobie podczas choroby i przechodziło od razu.. teraz nie wiem czy mogę brać, a lekarza zapomniałam spytać.. Piję cytrynę świeżo wyciskaną, ale stężenie tam niższe jest..
Gosia, gratuluję silnej woliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:01
gosia86 lubi tę wiadomość
-
podobają mi się te kocyki o których piszecie minky ale czytam teraz o nich i pisze ze ta sa kocyki na zime z silikonowym wypełnieniem, a nam potrzebne beda raczej cieńsze na wiosne i nie wiem jak to jest moze sie myle dziewczyny?
ja zamówiłam wspólnie z bratową temometr bezdotykowy. widziałysmy go na żywo, a na allegro tańszy. mierzy tem ciała, otoczenia i cieczy
http://allegro.pl/abakus-termometr-elektroniczny-bezdotykowy-hit-i4911831898.html -
Jeśli chodzi o kocyki dla naszych pociech to wybór jest naprawdę spory. Jakiej firmy kocyki polecacie? I co myślicie o kocykach firmy Womar? Tu link:
http://allegro.pl/womar-zdrowy-kocyk-bawelniany-100-bawelna-hit-i4928507372.html
Acha, i jaki rozmiar kupujecie? 75x100?Catyyy lubi tę wiadomość