Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WesolaMama koleżanka na pewno jest w dobrych rękach i lekarze wiedzą co robić głowa do góry
Ja dzisiaj próbowałam swoich sił z szydełkiem ale z filmów w necie nauczyłam się tylko robić łańcuszek a reszta mi nie idzie, może jak na początek mam za cienką włóczkę i szydełko bo mam nr3
Anioł mi sie podobaly spodnie w h&m na bielanach ale koszt 150 zl i trochę mi szkoda wiec głównie noszę leginsyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:23
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WesołaMama wrote:P.S. Moja kolezanka nadal w szpialu. Dzia to juz jest 17 dzien po terminie a oni nadal nic z tym nie robia. Chyba jeszcze Swieta maja
Martwie sie o kolezanke
Ojj....to rzeczywiście bardzo długo. U mnie w szpitalu wywołują po 14 dniach. Pewnie rzeczywiście święta spowodowały, że są dyżury i dużo urlopów, więc to co mogą to odwlekają. Na pewno monitorują stan zdrowia dziecka. Wszytsko musi być w porządku jeżeli nie podejmują zadnych kroków. Nie martw si! Na pewno wszystko dobrze się skończy! Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi sie udało jeansy ciążowe w h&m kupic z wyprzedaży za 30 zł przecenione wlasnie ze 150zl. Niestety musze sie zacząć rozglądać za kurtka ciążowa bo moja juz ciasnawo. Wczoraj mama mi swoją pożyczyła, ale raczej w niej długo nie pochodzę, bo maluch rośnie. Az sie zaczynam zastanawiać ile przy porodzie bedzie ważył
albo bedzie króciutki i grubiutki po mamusi
Ogólnie ostatnio w h&m mieli poobnizane ceny, bo kupiłam bluzkę taka z koronka na ramionach miałam na swieta. Ale niestety nic urzekającego tam nie majaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:30
-
Ja po wypłacie kupię kocyk z minky mam już upatrzony i zaznaczony w obserwuj. Kosztuje 49 zł i jest w kolorze blady róż. Jutro poproszę swojego gina żeby jeszcze raz potwierdził nam naszą księżniczkę. Przed chwilą na tvn style oglądałam położne muszę przyznać stresujący zawód mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:57
-
nick nieaktualny
-
Zmierzyłam temp i mam 37 <to niby mało ale zazwyczaj mam niską około 36,2> oby tylko nie angina
poza bólem gardła jest mi jeszcze zimno a tak nic więcej sie nie dzieje
Beti ja tez czekam z zakupami do potwierdzenia płci. O której sie jutro wizytujesz? Ja 14:50Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:37
-
Mi tez bardzo spadła hemoglobina. Od kilku dni popijam sok z buraczków czasami z dodatkiem jabłek, wyciskam w sokwirówce i piję świezy. Czasem dwudniowy jak zrobię więcej to do lodówki i na drugi dzień jak znalazł.
Mam nadzieje że podniesie mi to poziom hemoglobiny. -
Gosiu stonowane kolory maluszka nie rozpraszają, na początku i tak widzi tylko mocne kontrasty. A po ciemku i tak nie widać nic
A ja zamawiałam ciuchy stąd
http://99shop.pl/c/2/spodnie-ciazowe-legginsy-ciazowe-odziez-ciazowa.html,1.htmlgosia86 lubi tę wiadomość
-
A ja nie mogę stanąć na nogi.. niby kaszel mniejszy więc myślę, że oskrzela się oczyszczają, ale teraz doszedł katar i gardło wciąż pobolewa.. Lekarz mówił, że jak przechodzić nie będzie to antybiotyk, ale ja nie wiem czy to dobrze brać antybiotyk.. Mała mam wrażenie, że jest coraz bardziej aktywna i zastanawiam się czy też odczuwa co ja czuję czy ma się dobrze i moje dodatkowe zabiegi w postaci syropu z cebuli, herbaty z bzem i sosną, płukanek solnych i cytryny z miodem z mleczu ją zabezpieczyły.. Już serio nie wiem co robić..