Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny witamy się.
Dzień zaczęłam od wizyty w laboratorium w szpitalu bo jutro wizyta u endokrynologa wiec świeże wyniki trzeba mieć a jak to nowy rok w służbie zdrowia wiec i burdel na kółkach - szkoda gadać.
Ofe widzę że koszmary nocne cie dopadłyja od 2 nocy śpię jak zabita wiec nawet nie wiem co mi się śni.
Dziś o 17 wizytujemy u gina i zobaczymy czy wszystko oki. -
Czesc Dziewczyny.
Kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty.
Moje dziecie harcuje tylko w nocy a ja glupia sie nieraz martwie ( bo chodze spac przed 23 a maluch zaczyna harce od 1)
-
Witam, widzę że większość z Was także jest skopana
Ja mam łożysko na tylniej ściance i odczuwam przyjemne kopnięcia z przodu. Choć od tygodnia Milenka siedzi w nocy dość nisko i uciska mi pęcherz więc budzę się na siku.
Dziś obudził mnie sms- o 3 w nocy bo Koleżanka o której wspominałam już wreszcie urodziła synkaTo był już 18 dzień po terminie. I miła niespodzianka bo to również dzień urodzin jej męża
Także wszystko dobrze się skończyło, aż się popłakałam w nocy oglądając zdjęcie nowo narodzonego chłopczyka!
A jak próbowałam zasnąć to mała zaczęła kopać potem Emila obudziła się przed 6 bo po długiej przewie nie mogła doczekać się wyjścia do Przedszkola!!! A ja do pracy na 12-stą jadę do 20:00. Chyba tam zasnę
Może uda mi się z pracy coś do Was skrobnąć
Miłego dnia dla WasPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Hey:) Ja dzisiaj po badaniach i juz w domku ale mroźnie u nas rano -20 brrr teraz troszkę cieplej:)dzisiaj w nocy chyba mi tak kopniaka zwaliła jak sie przekręcałam ze aż się obudziłam;) Nie mogę się doczekać wizyty w przyszłym tyg bo już będzie mc do przodu ciekawe co tam u małej słychać
Ofeline no straszny sen ale wiesz sny się tłumaczy na odwrót:)
Paulinqa u mnie Ksiądz ma byc w sobotę i tez nie przepadam za takimi wizytami dobrze ze maż będzie bo tak to z Teściami sama bym była... -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytowanie :*
Ja dopiero we wtorek.
Kocyki ładne, ale ja znalazłam taki w łowickie wzory za prawie 150 zł, może ktoś w prezencie mi zasponsorujebo akurat zielony jak bym chciała.
https://www.lelablanc.com/shop/produkty-sklep/kocyki/kocyki-s/kocyk-s-i-love-poland-jade.html
Mnie wczoraj tak brzuch bołał, ze aż się przestraszyłam, dzis rano dalej boli - tak okresowo. Nie chcę się niczym faszerować bo wolę czuć ten ból. chociaż zastanawiam się nad tą nospą...hmmmmm
-
Witajcie
Kochane kurujcie się żebyscie wyzdrowiał, ale z tego co widzę sporo osób choruje u mnie w domu tez sa chorzy, mam nadzieję że mnie nie dopadnie.
Kocyki są bardzo ładne - spodobały mi się.
Co do kolorów pokoju to ja tez mysle ze dodatki to zawsze mozna jakos wymienic, przerobic, wiec moze faktycznie postaw na dodatki w innym kolorze a pozostałe rzeczy jak sciany itp w kolorach uniwersalnych biały czy jasny szary.
Tez bym chciała miec tkie problemy, my jak narazie nie mamy oddzielnego pokoju dla dziecka ale moze kiedys.
Mnie tez czasami mała ostro kopie i boksujeale akurat to uczucie uwielbiam.
U mnie Dziś kolęda. -
Dobrze ze to tylko sen kochane. I napewno sie nie spelni
wspolczuje wam tych wstretnych chorob,mnie poki co nic nie lapie teraz ale w 1 trymestrze zaliczylam przeziebiebienie. alez sie umeczylam bez lekow. Dopiero prenalen mi pomogl. U nas mocno wieje i bardzo zimnno przez to jest. A temp. -4.
-
nick nieaktualnyAlbo kocyk sama kupię, w sumie przez to ze ciuszki mam od kolezanki, i przewijak i stelaż po wanienkę, i lozeczko turystyczne i mnówstwo kasy zaoszczędziłam więc można się skusić na jeden drozszy
W zamian nie zjem jakiegos smieciowego zarcia albo nie kupię sobie czego czego nie potrzebuję i już -
Cześć dziewczyny:)
Ale miło się z wami z rana pije kawkę
Co do brania leków na bóle, to ja też nie brałam, do póki nie dowiedziałam się, że to są skurcze i może się szyjka skracać, więc teraz jak tak mam to wolę wziąć nospe i zaraz przechodzi. A na początku ciąży też mówiłam, że na pewno żadnych leków w ciąży nie będę brała. Niestety się nie da.
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia i czekam na wieści.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Te choroby są straszne, zwłaszcza w ciąży, stresu tylko dostarczają.
A propos stresu - chcę kupić detektor tętna bo nadal nie czuję ruchów dziecka,a to już 20 tydzień. W pierwszej ciązy było podobnie - bardzo mało to moje dziecko się ruszało, a ja się tylko zamartwiałam. Czytałam opinie na forach i są one bardzo podzielone. Pamiętam, że któraś z Nas kupiła. Proszę o info czy jest zadowolona, czy słychać tętno dziecko, czy można je samemu bez większego problemu znaleźć. Wolę już zainwestować tą stówkę, niż ciągle się zamartwiać.
Anioł - ja bym wzięła nospę. Nie masz się czego obawiać W pierwszej ciązy brałam 5 dziennie i żadnego negatywnego efektu nie zauwazylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że dziś dużo wizytujących, więc życzę powodzenia, samych dobrych wieści i zdrowia dla wszystkich majóweczek. Ja dziś mam dentystę, ale jak o tym myślę, to mam ochotę odwołać. Jak się trochę ruszam po domu, to czuję tylko ten ból, który zaniepokoił lekarza, a w nocy wyjątkowo nie mogłam przewracać się gwałtowniej z boku na bok bo czułam jak mnie boli szyjka. Ale z drugiej strony jak odwołam dentyste, to potem będzie mi tylko gorzej się tam wybrać. Na szczęście dziś o 9 rano Jaś mi zrobił taki pokaz swoich umiejętnosci, że aż cieplej na sercu się zrobiło.