Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wizytujace
.
Kurde, tak patrzę na to moje zdjęcie i brzuchol fest mam, ale w sumie na codzien go tak nie czuje i dopiero teraz na fotce zauważyłam że rośnie bardzo szybko
A jak dodawalyscie swoje domki, to myślałam sobie, ale macie ładne ciążowe brzuszki, mój taki nie jest, a tu wyszło szydło z worka
Tym co chorują życzę zdrówka!!
Jadę teraz po Syna do przedszkola.
gosia86, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Nojanieiwem brzusio masz spory
Ja leżę teraz pod kocykiem bo mnie trzęsie z zimna a zaraz muszę się zbierać do lekarza i taki cały tydzień mam w rozjazdach jak akurat przydałoby się poleżeć i wygrzać
Najgorsze że moja gin pewnie nic mi nie poradzi na gardło i stan podgorączkowy a do internisty brak miejsc:( -
nick nieaktualnyWitam się i ja w 6 miesiącu
My dziś też wizytujemyI połówkowe mamy
to i ja swój brzuch pokarzę
http://zapodaj.net/f8d7fb2456207.jpg.html
Pozdrawiam mamusie i trzymam kciuki za wizyty
dorota1987, Bluberry, Monika1357, Nejcik, Catyyy, PIGULSKA, Magic, madziorek lubią tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty :*
Zdrowia dla chorujących :*
A ja też mam detektor, chyba od 16 tygodnia jakoś. Na początku czasami nie mogłam wyłapać serduszka, bo mała się tak poobracała, że się nie dało. Ale ja używam bez żelu w ogóle, na sucho. Teraz już od paru tygodni zawsze mi się udaje usłyszeć to najsłodsze stukanie
A dzisiaj zaczynamy szkołę rodzeniaJak zaczynałam kurs na prawo jazdy też się tak cieszyłam, jakaś dziwna jestem
No i to, co już pisałam. Moje dziecko jako chyba jedyne będzie mieć kolorowy pokój. każda ściana inna: niebieska, zielona, żółta, czerwona. Żyrandol w takich samych kolorach. Mebelki z ciemno niebieskim akcentem, tylko podłoga jasna. Ja ogólnie lubię mocne, zdecydowane, stymulujące kolory. A w dodatki nie będę się bawić...PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które chodzą do szkoły rodzenia - podzielcie się ciekawymi, ważnymi informacjami, które usłyszycie. Chętnie posłucham!
W ciąży z pierworodnym byłam na dwóch spotkaniach, później trafiłam na patologię ciąży, więc nie ukończyłam kursu. Zapowiadało się ciekawie, więc relacjonujecie
Magic lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Kciukam za wizytujace mamy
nudze sie na potege, juz nie wiem co ze soba zrobic.
moje dziecko dzis nadpobudliwe, od 4 rano je czuje praktycznie bez przerwy. Skacze po pecherzu a ja sikam co 15 minutach kocham to i tak
ooo....ja też ciągle sikam, ąz podejrzewałam zapalenie układu moczowego, a może rzeczywiście to dzieć tak się "bawi". -
Witamy się w 24 tygodniu:) Od kilku dni też mam problemy ze snem, ciągle się przewracam z boku na bok. Aż się boję co to będzie potem, jak brzuszek bardziej urośnie.
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
Nas czeka jutro test obciążenia glukozą 75g. Glukozę już zakupiłam. Mam pytanie, może głupie, ale robię badania prywatnie. Czy muszę brać ze sobą również wodę do sporządzenia roztworu? -
Ja też dziś miałam wizytę u stomatologa- sama przyjemność jak się regularnie chodzi na wizyty. Mam tylko problem z krwawiącymi dziąsłami i mam używać żelu elmex co 2 tyg.i płynu meridol. Następna za 3 m-ce.
Byłam przy okazji w tesco i kupiłam w promocji chusteczki nawilżające pampers 6 op. za 27zł., czyli 4,50zł za op.wychodzi, a widziałam w sklepie z rzeczami dla niemowląt po 8,90zł były no szok.
ten kocyk co wcześniej o nim pisałam minky mam ciągle dylemat który kupić, bo jest:
1) cieplejszy
http://allegro.pl/zimowy-kocyk-minky-75x100-kolderka-prezent-swieta-i4880104606.html
2) i light
http://allegro.pl/cienki-kocyk-minky-75x100-light-prezent-na-swieta-i4906846850.html
na który byście się zdecydowały?PIGULSKA, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Ja na szybko później Was doczytam
Z dzieckiem wszystko ok ale siedzi mała pierdoła dupka w moim spojeniu łonowym i płeć nadal nie znana
Szyjka 5,5cm łożysko nadal blisko ujścia ale juz nie nachodzi na nie
Ciekawe czy do jutra się przesunie maluch. Siedzi głowa do góry dlatego kopniaki czuję tak nisko
Jeszcze jutro mam dwie wizyty może na którejś w końcu poznam płećWonderwall, alma, Bluberry, PIGULSKA, madziorek, nojaniewiem, dorota1987, Rika, Agusia246, Monika1357, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się pochwale brzuszkiem
dzisiaj zaczynamy 25 tydzień
ale to leci
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f901dd679cb8.jpgBluberry, alma, Magic, Truskaweczka250, madziorek, Nejcik, Catyyy, Ofelaine, nojaniewiem, Karolcia88, Rika, dorota1987, Agusia246, Eklerka, Monika1357, Anioł, gosiunia, beti97, katalina lubią tę wiadomość