Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic ja też już mam całkiem płaski pępek i lada chwila wyskoczy
i w ogóle wszystkie pieprzyki mi się na brzuchu rozciągnęły
Ja na twardnienie brzucha biorę magnez B6 i ogólnie po całym dniu juz czuje brzuchol jak mi ciążyco to będzie w kwietniu heh
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja miałam test 75g i tylko 2 pobrania to widocznie zależy jak lekarz zaleci
robiłam z NFZ i musiałam tylko glukozę i cytryne przynieść laborantka sama rozpuścila
Gosiu trzymam kciuki żeby maleństwo pokazało co ma między nóżkamiale niespodzianka też byłaby fajna
Marlencia ja chyba się zdecyduje na kocyk w wersji lightgosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam kocyk z minky na próbę synowi i wzięłam wersje light, która będzie super na chłodniejsze majowe dni, myślę, że będzie przydatny do jesieni, a na zimę można kupić ten grubszy. Ogólnie bardzo fajny, mieciutki, polecam. Córce też taki kupię
kupiłam rozmiar 75x100 u uzytkownika : makaszkaHandMade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:02
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam glukozę 75mg prywatnie, musiałam przynieść tylko glukozę i pobrania też miałam tylko 2. Na wszelki wypadek wzięłam ze sobą bidon i wodę mineralną, ale pani powiedziała, że ona rozpuszcza i zalała mi w kubeczku jednorazowym ciepłą wodą. Cytryna była zbędna, zrobiłam jak kazała - na jednym wdechu chlapnęłam wszystko bez problemu
Magic - mam z pępkiem dokłądnie to samo. A jak to moje dziecko się rozpycha dzisiaj! Chyba pierwszy raz czułam z obu stron naraz, z jednej pewnie główka z drugiej nóżki
Zajęcia mamy dopiero na 19:30.
Odebrałam wyniki: hemoglobina i hamatokryt leciutko obniżone, leukocyty i neutrofile podwyższone ale też lekko. Więc chyba jest super, zwłaszcza, że od dłuższego czasu nie biorę witamin. A co najlepsze - glukoza. Jestem pochłąniaczem cukru i słodkiego, uwielbiam słodkie gazowane napoje, czekoladę, ciasta i wcinam to wszystko na potęgę, byłam przekonana, że cukier wyjdzie wysoki. I co? W normach 60 -99 mam na czczo 66. A drugie pobranie 64 w normie do 140Magic lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj w biedronce i dojrzałam fajny komplecik z fisher price oczywiście nie mogłam mu się oprzeć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30175ce7777d.jpgOfelaine, Rika, gosia86, dorota1987, Magic, Catyyy, Monika1357, paulinqa, gosiunia, Bluberry, beti97 lubią tę wiadomość
-
Chyba się dziś trochę zdenerwowałam, bo pojechała do dentystki i ta zapytała się jak się czuję. Pobiadoliłam jej tam trochę, że ciężko i że lekarz karze mi w domu leżeć. Dentystka się uniosła, że powinnam była odwołać wizytę i leżeć. Ja się wytłumaczyłam, że jak bym dziś nie przyszła, to potem już wcale, a miała mi napisać też to zaświadczenie, że wszystko wyleczone. Ona zajrzała mi do buzi przez 10 sekund i powiedziała, że wszystko wporządku i zabrała się za wypisanie karteczki. A na poprzedniej wizycie powiedziała, że jeszcze raz chce mnie zobaczyć, bo coś chyba jeszcze mam do roboty. To jest fajna dentystka, ale czasem szuka dziury w całym i chyba też chciała tak zrobić, ale sprowadziłam ją na ziemię tym ubolewaniem. Zaoszczędziłam więc kasę za leczenie zęba i z radością chciałam w Neonecie kupić szczoteczkę elektryczną, a tam jakby tornado przeszło, pustki w sklepie i oczywiście tej szczoteczki też już nie było. Może będzie w przyszłym tygodniu, a może i nie.
Całkiem niepotrzebnie się dziś ruszyłam z domu, heh -
Dorota u mnie niestety znalazł się ząb do leczenia
pani dr stwierdziła że mam za miękką zębine w szóstce i założyła lekarstwo fuuuj od 13 paskudny posmak w ustach
trochę niezdecydowana ta Twoja dentystka ale przynajmniej masz zaświadczenie ze jest wszystko ok
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Dorota poszukaj w sklepie internetowym
Ja polecam Ci Braun oral b 3000 takową mam
Mąż mówi że fajna była Braun oral b 5000 ale byla sporo droższa
Pigulska fajowy kompletWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:37
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Mąż sobie zadzwoni do sklepu czy przyszła dostawa, a jak nie to na pewno przez internet kupimy. Mam taką ochotę mieć mega czyste zęby, zwłaszcza, że zajadam się teraz ptasim mleczkiem. Mąż mi podstawił pod nos i to był błąd, bo nie wylatam tych kalorii.
-
ja mam nadzieję że mi pępek nie wyskoczy
na razie mam głeboki dalej chociaż wcześniej był głębszy ;p
a ja nie wiem co z tym moim cukrem? jedni mi mówią że jest dobra a lekarz że jest podwyższona,, ehhh ale cóż słucham lekarza ... -
U mnie drugi dzień bez słodyczy prawie dobiega końca
sukces jupiii
Ciekawe jak tam reszta dzisiaj wizytujących?
Ja czekam jeszcze na znajoma bo ma przyjechać na paznokcie bo na wesele idzie ale już się długo spóźnia jak zwykle a ja muszę wstac jutro po 5 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b7932fdd3b1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f11697c90600.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8178c57ac2.jpg
ja też zaszalałam ostatniodorota1987, Monika1357, PIGULSKA, Magic, Karolcia88, Bluberry, gosia86, beti97, katalina, madziorek lubią tę wiadomość
-
Piękne rzeczy kupujecie dla swoich dzieciątek. Ja tez bym chętnie pokupowała, ale wiem, że od szwagierki dostanę dużo rzeczy. Nie wiem czy dużo to znaczy że nie będe musiała nic kupować, czy jednak sporo. Na razie dostałam trochę ciuszków od przyjaciółki, która ma córeczki - bliźniaczki, ale na razie rozmiary 52-56 czy jakoś tak. Dziewczynki na razie noszą 68, ale do maja dostanę jeszcze trochę ubranek unisex. Jeszcze się umówiłam z przyjaciółką, że będę kupowała jej córeczką jakieś ubranka uniwersalne, to ona mi je potem "odda" jak wyrosną. Ale w tej sytuacji nie można zaszaleć z ciuszkami prześlicznymi przeznaczonymi pod konkretną płeć.
Ja tak teraz myśle, że zachwycam się tymi ubrankami, bo dziecko jeszcze w brzuchu i wszystkie rzeczy ubranka, kocyki, zabawki tak mnie zachwycają, a jak Jaś się urodzi to będę widziała tylko jego, a nie tą całą otoczkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny