Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alma wrote:Magic, ale jak to rozróżnić w takim razie czy jest napięty czy twardy? Bo ja chyba mam z tym problem... Może to głupie pytania dziewczyny, ale ja naprawdę nie wiem
nigdy wcześniej tego nie miałam. I nie powiem, bo w ciągu ostatnich 2 tyg. znacznie brzuch mi się powiększył, ale teraz nie jest taki elastyczny i miękki jak był
No mój gin twierdzi że do 60 razy to normalne
Alma nie wiem czy ktoś Ci odpisał bo jestem w trakcie czytania,nadrabianiateż miałam problem z rozróżnieniem tego czy mam napięty czy twardy brzuch,wydawało mi się że mam cały czas twardy,pytałam o to na ostatniej wizycie i moja gin powiedziała że należy badać na leżąco,bo jak właśnie stoisz to masz cały czas napięty bo rośnie
a jak leżysz to twardy jest wtedy jeśli cały,bo jeśli środek to może czujesz macicę ...mam nadzieję że pomogłam,mnie to wtedy trochę uspokoiło
alma lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Ja kilka zestawów wylicytowłam (jeszcze w poprzedniej ciąży) i byłam bardzo zadowolona, także polecam.
KotMisia...ja bym walczyła o swoje. Musisz ochłonąć i na spokojnie pomyśleć jakie kroki będą najrozsądniesze. Meliska z miodem na noc i nie przejmuj się dla dziecka (wiem, łatwo mówić, trudniej zrealizować).
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 15:29
gosiunia, Karolcia88, Monika1357, Puella, Magic, Catyyy, dorota1987, Truskaweczka250, Agusia246, nojaniewiem, maribel, gosia86, Ofelaine, beti97, PIGULSKA, czarna panda, katalina, nadulek, Rika, madziorek, alma lubią tę wiadomość
-
Pigulska ja wylicytowałam ostatnio koszule dżinsową z h&m za 4 zł a drugą za 1 zł
jak przyjda to wam pokaże a także spodnie dresowe po 2 zł;p także się opłaca,... jeszcze na nic sie nie naciełam..
Blu gratulacje dużego chłopca;))))Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa kupuje jako prezent jak idzie do jakiegoś dzieciaczka właśnie takie zestawy... Ale nie wiem jak wyglądały te rzeczy ani jak cenowo.
Dziewczyny czy Wy teraz też zaczęłyście mieć wilczy apetyt? kurczę dopiero co zjadłam dwie bułki a już mnie ssie w żołądku.. Jeszcze chwila a będę szersza niż wyższa.. -
KotMisia wspolczuje ze musisz sie duzo stresowac przez czyjes nieporozumienie.
Nadulek kochana bedzie dobrzeciesze sie ze z malenstwem wszystko ok
Bluberry ja tak przeczuwalam ze bedzie chlopiecgratuluje
Bluberry lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Przeglądam te licytacje i do kilku się włączyłam, naprawdę świetne ubranka. Myslałam, że na takich aukcjach to ludzie sprzedają stare poniszczone rzeczy, a tu takie śliczne nowe ubranka.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i wróciłam
Z Małgosi wyjdzie chyba MarcelWafel w niebowzięty
Ale nadal nie potwierdzone w 100 procentach
Małe siedzi na tyłku głową do góry warzy 418 gr chlop jak dąb
Rozwija się prawidłowo
Mamusia tyje jak głupia koniec z podjdaniem chyba bo od ostatniej wizyty 3 kg więcejDobrze że koniec świąt
Miłego wieczorkuBluberry, nojaniewiem, dorota1987, Ofelaine, PIGULSKA, nadulek, madziorek, alma lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do laboratorium odnośnie testu obciążenia glukozą. Mam wziąć zakupioną glukozę i pół cytryny. I wejść bez kolejki, więc super. Co nie pójdę na badanie krwi to pełno osób. Musiałabym chyba stać godzinę przed otwarciem laboratorium, żeby być pierwszą.
Blu, gratuluję!Synek ładnie rośnie.
KotMisia, jeśli jesteś zatrudniona na podstawie umowy o pracę to nowa Pani prezes nie może wypowiedzieć ani rozwiązać z Tobą umowy o pracę w okresie ciąży ani w okresie urlopu macierzyńskiego. Więc nie denerwuj się, bo to szkodzi Tobie i maluszkowi.
Nastawiam się już psychicznie na jutrzejszą glukozę. Nie mogę patrzeć na słodkie, a tu jeszcze na czczo trzeba to wypićNa szczęście mąż jedzie ze mną, więc wsparcie będzie.
Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość