Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalina ufff jak dobrze że z Malutką wszystko dobrze normalnie kamień z serca
czekamy na relację
Jagodka ja też myślałam o takim koszu mojżesza ale za bardzo nie mam miejsca
Dziewczyny a decydujecie się na leżaczek - bujaczek??? -
zamawiałam na olx.pl jest używany, ale wydaje się być w dobrej formie, nie znalazłam jeszcze usterek
jest z firmy mamas&papas i z przesyłką płaciliśmy 200zł
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a689319569682c7.html
hm.. jak to powinnam wpisać, zeby obrazek sam się pokazał?
[URL= http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a689319569682c7.html [/IMG][/URL])Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:29
Bluberry, Nejcik, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Jagódka, ja też myślałam o koszu Mojżesza, ale znalazłam Tiny Love leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1. I chyba się na coś takiego skuszę.
A tak wygląda:
http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-lozeczko-bujaczek-3w1-gratisy-i4947169185.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Le%C5%BCaczki+i+hu%C5%9Btawki-82596PIGULSKA, Bluberry, Jagódkaaa, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nejcik my planowaliśmy z mężem dziecko i udało się bardzo szybko bo juz w pierwszym cyklu, więc na pewno nie wiem co czują pary które starają się dłużej....mogę się tylko domyślić. Nie uważam jednak żebym przez to ze się tak szybko udało mniej doceniała ten cud, życie które we mnie rośnie. Uważam że to niesamowite i myślę że równie mocno kochamy nasze Dzieciątko jak Wy.
maribel, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maribel wrote:Jagódka, ja też myślałam o koszu Mojżesza, ale znalazłam Tiny Love leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1. I chyba się na coś takiego skuszę.
A tak wygląda:
http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-lozeczko-bujaczek-3w1-gratisy-i4947169185.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Le%C5%BCaczki+i+hu%C5%9Btawki-82596
My mam taki. Dostalismy w prezenie jak snek się urodził. Generalnie polecam, jedyny minus, że dziecko szybko wyrasta...ale chyba ze wszystkiego wyrasta :p
Super sprawdzał się w gościach, wyjazdach, wakacjach - dziecko miało swoje łóżeczko.maribel, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Nejcik my planowaliśmy z mężem dziecko i udało się bardzo szybko bo juz w pierwszym cyklu, więc na pewno nie wiem co czują pary które starają się dłużej....mogę się tylko domyślić. Nie uważam jednak żebym przez to ze się tak szybko udało mniej doceniała ten cud, życie które we mnie rośnie. Uważam że to niesamowite i myślę że równie mocno kochamy nasze Dzieciątko jak Wy.
A mnie chodziło bardziej o pary, które wcale nie planowały dziecka, albo nawet deklarowały, że go nie chcą póki co, a ono się jednak pojawiło, wiadomo, że teraz cieszą się, ale taka para nie zrozumie nigdy np. takiej mnie, gdzie co miesiąc robiłam testy ciążowe, gdzie ryczałam za każdym razem jak przychodził okres... Mimo, że udało nam się po 4 miesiącach starań, co też jest bardzo szybko! A co dopiero, gdy ludzie pragną dziecka latami...
PIGULSKA, Catyyy, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a451fd9e905.jpg
tak brzuszek pomału przysłania mi stopy ;p haha
co do bujaczka leżaczka my też chcemy mieć bo to super sprawa
Kochane ja też bardziej doceniam tą ciąże po stracie, wszystkim się przejmuję i wsłuchuję się w ciało 2 razy bardziej niż przy 1 ciąży.. i ciesze się że w 3 miesiącu po stracie dziecka zaszłam w tą ciążę.. dlatego na prawde współczuję parom które staraja się długie lata czy miesiące
Blu czy te koszule to 100 % bawełna? i jak z rozmiarami? są takie jak zamawiałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:46
Karolcia88, Bluberry, Nejcik, PIGULSKA, Catyyy, gosia86, madziorek, Truskaweczka250, maribel, Magic, nadulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nejcik może źle Cie zrozumiałam
najważniejsze że każda z nas docenia ten CUD który nosi w sobie
zresztą to widać bo jesteśmy na tym forum i dzielimy się swoimi doświadczeniami, wiadomościami, radami, chwilami smutku i radości
Bluberry świetne te koszulemasz jakiś link do aukcji?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ile bierzecie koszul do szpitala? Jak rozmawiałam z koleżanką co rodziła w listopadzie to miała 4, a i tak mąż jej jeszcze dowoził, bo strasznie z niej leciało i z biustu też.
I jeszcze pytanko co do pampersów. Bo słyszałam bardzo dużo opini, że DADA odparza i mogę to potwierdzić, bo szwagierka je stosuje i regularnie dziecko ma tyłek odparzony (ale ona woli oszczędzać). Słyszałam, że babydream z rossmana są bardzo fajne no i oczywiście oryginalne pampersy.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja też słyszałam, że najlepiej 4-5 koszul, ale żeby też nie nabrać nie wiadomo ile rzeczy, bo w sumie codziennie mąż lub ktoś z rodzinki może nam dowieźć co potrzeba i wtedy jest na bieżąco wszystko czyste
Ale koszula, podpaski poporodowe i wkładki laktacyjne to podstawa w dużej ilości na pewno...
Catyyy lubi tę wiadomość