Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Też dzisiaj piłam glukozę, ale nie była taka zła, tylko trzeba ja szybko wypić. I teraz strasznie mnie boli głowa, pielęgniarka powiedziała, że tak może być.
Co do tycia to ja już mam 9 kg na plusie, ale wszystko poszło w brzuch (chociaż nie mam dużego), tyłek i biust.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyNo ja mam nadziję ze tego ślubu żałowac nie będę
No nie bierzemy go całkiem z powodu ciaży bo od 2 lat jesteśmy zaręczeni ale jakoś nie było nasz dane szybciej się pobrać więc teraz niech dzidzia urodzi się w pełnej rodzinie
Mniej formalności i załatwiania tym bardziej ze mój M pracuje w Austrii a tam inaczej patrzą na malżeństwa niż na wolne związki
A jesteśmy ze sobą już ponad 5 lat więc najwyższy czas GPS na palec załozyćNejcik, gosia86, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
MiM współczuję chorego dziecka i majątku zostawionego w aptece
U mnie uzbueralo sie już 190 zl w tym miesiącu w aptece
Dorotko cieszę się że zakupy sie udały:* i wózek już kupiony
Nejcik my braliśmy slub mając po 22 lata
Truskaweczko gratuluję zdrowej córeczki :*
Kupiliśmy bluzę dla Poli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cf78fe5da88.jpg
Nie podoba mi się tylko ten krokodyl wiec zastanawiam się nad naszyciem na niego jakieś innej aplikacjiWonderwall, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Karolcia pisalas że brałaś heviran, przez ile dni go stosowałaś?
Dziewczyny zauwazylam coś niepokojącego w piatek i dzisiaj
Jak trochę pochodziłam to zaczęło mnie boleć krocze ale nie w środku tylko na zewnątrz i nie wiem czy to od chodzenia czy to przez zmianę samochodu no teraz jeździmy innym -
Gosia ja w końcu nie brałam tego heviranu, dostałam receptę, ale już zaczęło mi znikać więc stwierdziłam,że szkoda zażywać.
Ale lekarka kazała mi brać 2x1 całe opakowanie czyli bodajże 15 dni. -
KotMisia fajnie jak faceci o nas myślą
mój wczoraj kupił mi szampon do włosów a tylko wspomniałam że już mi sie kończy:)
Dzięki Karolcia
Aga mam nadzieje że ślub będzie dla Ciebie wyjątkowym dniemi koniecznie pochwal się kteacja jaką masz na ślub
Dzięki KarolciaAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia kreacja będzie się Szyc dopiero po 20 a z racji że kościelny i wesele planujemy dopiero za rok to nie będę miała teraz białej sukienki tylko skromną prostą sukienkę uszyta z miejscem na brzuch
jak tuż będzie gotowa to wam fotkę wyśle.gosia86, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny widze, że cześć z Was iż organizuje pokoki. I mam takie pytanie czy kupujecie taka większa szafę czy taka typowo dziecięca, ale mniejsza? Mam dylemat
ogólnie jeszcze rozmyślam nad kolorem ścian w pokoju co mojego męża doprowadza do szału
U nas standardowo duzo spraw i duzo zmian, wiec nawet nie wiem kiedy ruszymy z remontem -
Gosia mnie też często boli krocze nawet przy wstawaniu z łóżka i promieniuje do pachwin, pytałam ginki o to i powiedziała ze to normalne bo rozchodzą się więzadła i ciało powoli przygotowuje się do porodu
fajna ta bluza i krokodylek wcale nie jest taki zły
Aga30 to wielkie wydarzenie przed wamii tak romantycznie dzień przed walentynkami
Madziorek my kupiliśmy dwie komody i taką wąską szafe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:49
gosia86, AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Właśnie poczytałam o kosmetykach i te które wydawałyby mi się najlepsze okazują się bee. Ja mam 25 lat, mój B. ma 30l . W maju będziemy 3 lata ze sobą, za rok może uda nam się wziąć ślub. Mamy go w planach, ale zobaczymy jak z kasą będzie. Mała kopie jak co dzień. Ja za 2 tyg idę na krzywą. Ja ostatnio zaniosłam zwolnienie 3 dni wstecz. Teraz gin będzie jechał na ferie więc mam nadzieje że nic nie przełoży bo to by było aż 7 dni różnicy.
-
nick nieaktualnyA no będzie się działo za niedługo.
My już pokój mamy gotowy ja chciałam białe ściany A na jednej duża fototapeta z delfinami.
Do tego kupiliśmy dwie duże komody . Jeszcze zakup łóżka nas czeka bo na początku wiadomo że trzeba z dzieckiem spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:57
-
No u nas ma byc łóżeczko, komoda regał i szafa. Początkowo łóżeczko bedzie w sypialni nie wiem jak długo, bo nie wiem jak bardzo sie zakocham w moim synku
i z szafa mam dylemat, bo wlasnie chciałabym miec praktyczna czyli większa a te dziecięce sa takie urocze
no i kolor ścian
białe bym najchętniej zrobiła w całym domu ale maz sie nie zgadza i mamy wszędzie kremy, beze
a do dziecięcego mam dylemat miedzy szarym a wlasnie jakims odcieniem beżu. A teraz duzo dodatków w szarościach jest
-
nick nieaktualnyJa chciałam białe bo do białego pasuje wszystko . Ramki na zdjęcia różne naklejki na ściany Ale to już planuje później deklarować.
A ściany mój M przejechał lakierem bezbarwnym więc plam się nie boję bo wszystko się zmywa. A wychodzi takie malowanie dużo taniej niż kupno drogiej farby.