Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pasztet jadłam przez swieta
domowej roboty, mojej mamy
pycha, a przy obnozonym żelazie raz na jakis czas myśle ze nie zaszkodzi. Słyszałam ze z pasztetu tez jest niebezpieczeństwo toksoplazmozy, jak niedopieczony.
Magic super fotelik. Tez będziemy szukac używanego raczej, ale póki co mąż zabrania mi kupowania czegokolwiek zanim pokój nie bedzie zrobiony. Bo na czas remontu nie bedzie gdzie tego przechowywać. Troche pracy jednak przed nami. Ogólny zarys na pokoik mam, ale temat szafa jakby nie ma końca
A o 15:40 połówkowe. Stresik mamMagic, gosia86, dorota1987, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia będzie dobrze , daj znać po wizycie
a z fotelikiem to mąz mi pozwolił, bo był na prawdę tani i jak się okazało adaptery są już w nim zamontowane!!!! tylko czy do naszego wózka będą pasowały
Obejrzycie ten film, choć uważam, że dla nas to inny odcinek ale bardzo fajny pomysł
https://www.youtube.com/watch?v=xqiJdoHiySo&list=PLggwgMJmLwdshsGCu4nxR_iT0BZBmn66Igosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Przyszły mi rzeczy zamówione z sklepu internetowego Textil Marketu. Bodziaki ładne, 100% bawełny, polski producent. Skarpetki za duże
będą na później. A pieluchy tetrowe kolorowe, ładne ale troszkę źle obszyte. Ja sobie podszyje na maszynie. Ogólnie oceniam wszystko na 4+
Wonderwall, gosia86, Bluberry, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Was też tak łatwo wyprowadzić z równowagi? Ja dosłownie siebie nie poznaję, zwłaszcza po dzisiejszej akcji jaką zrobiłam mężowi. Zjadł wczoraj na kolację resztkę pieczywa i obiecał, że rano skoczy po bułki, ale zapomniał. Jak wstałam dziś po kolejnej ciężkiej na wpół nieprzespanej nocy i zobaczyłam, że nie ma pieczywa, to wpadłam w taką histerię, że nie mogłam się uspokoić. No normalnie szok! A jak wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że mąż pojechał moim autem do pracy, a miałam zaplanowany wypad do sklepu, to mój świat się zawalił. Biedny mężulek akurat zadzwonił i jak usłyszał, że ryczę, to w 10 minut był w domu, bo myślał, że coś się stało. A tu chodziło tylko o auto i bułki... No aż mi wstyd!
-
nick nieaktualny
-
hej. okropną miałam noc;/ bolała mnie głowa budziłam się co 2 h i wypiłam butelkę wody, gorączki nie miałam na szczęscie.. bałam się że dziś znowu mnie będzie boleć ale na razie jest ok. nie wiem co mi było..
Magic super ten fotelikjak nowy;)
tez się często tak denerwuję zwłaszcza jak jest coś nie po mojej myśli...Magic lubi tę wiadomość
-
Madziorek trzymam kciuki za wizytę
Magic świetny fotelik i cena super! Też myślałam nad używanym ale właśnie nie mam pewności czy będzie pasował do stelaża z wózka
Ja też miewam nastroje ale wydaje mi się ze przed @ było gorzej, byłam nie do zniesienia byle co wyprowadzalo mnie z równowagi i złościlo. Teraz jestem spokojniejsze choć mogę się poryczeć z błahego powodugosiunia lubi tę wiadomość