Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witamy się w 25 tygodniu
Nejcik gratulujemy wymarzonego synka i dobrych wieściA i imię śliczne,Antoś to też jeden z naszych typów dla chłopca
Magic śliczny fotelik
powodzenia na wizytach dziewczyny.
Bluberry, Magic, Nejcik, PIGULSKA, Monika1357 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
A to Wasze dzieciaki to takie lobuziaki.
Moja nawet jak kopie to jest na tyle delikatna, ze matki nie budzi- czasem to az sie martwie ze sie w ogole nie odzywa ale jak doczekam do polnocy, ewentualnie do 1wszej to wtedy sie pokreci i dalej idzie spac. -
Dzięki Dziewczyny! Chyba jednak nie jestem jeszcze psychiczna
. Ale okropnie mi głupio przed mężem. Mam nadzieję, że nasz syn będzie cudownym bezproblemowym dzieckiem i wynagrodzi tatusiowi moje ciążowe fochy
.
A propos snu, to u mnie standard budzenie się co 2-3 godziny i problem z ponownym zaśnięciem. Do tego bulgotanie w jelitach, masakra! Jestem bardzo wdzięczna mojej gin, że wręcz wcisnęła mi zwolnienie lekarskie w grudniu, bo serio nie wiem jak ja bym funkcjonowała w pracy. I jestem pełna podziwu dla dziewczyn, które jeszcze na tym etapie ciąży pracują.
Kciuki za wizytujące i gratulacje dla tych, które niedawno wizytowały!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:03
-
nick nieaktualny
-
Hej, gratuluję wszystkich pozytywnych wieści :*
Co do szczepionek koleżanka lekarka mówiła, że lepiej wiele w jednym, i nawet nie chodzi o kłócie tylko że do tych szczepionek często dodają rtęć i inne shity.
A po wczorajszej szkole rodzenia mam mieszane uczucia. Mieliśmy jakieś pseudo ćwiczenia na oddychanie i na piłce - może z 3 minuty całości. Pani mówi, że mamy powietrze wciągać do brzucha, spytałam czy tak bardziej na przeponę to odpowiedziała jakby pierwszy raz w życiu słyszała o przeponieInna dziewczyna chciała, żeby nam pokazała parę ćwiczeń które tak zaleca w ciąży to stwierdziła żebyśmy sobie na youtubie znalazły
bo ona nie ma czasu. No i mówi, że nospa to ściema i na macicę nie działa, jedynie na jelita. A na koniec na pytanie jedenej z dziewczyn odpowiedziała, że poród ponoć boli 3 razy bardziej niż miesiączka. No to byłoby mega, bo przy mojej endometriozie miałam czasem takie bóle, że leżałam i płakałam. Jakoś tak mało fachowe mi się wydaje to wszystko...
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:A to Wasze dzieciaki to takie lobuziaki.
Moja nawet jak kopie to jest na tyle delikatna, ze matki nie budzi- czasem to az sie martwie ze sie w ogole nie odzywa ale jak doczekam do polnocy, ewentualnie do 1wszej to wtedy sie pokreci i dalej idzie spac.
Mój syn to takie delikatne stworzenieCoś czuję że Michaś będzie delikatny (jak tatuś
)
Córka na tym etapie ciąży już nie dawała mamie spaćgosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Blu adaptery to do wózka są, i nie sa uniwersalne niestety. A do samochodu to możesz dokupic bazę izofix tak się chyba to nazywa, bynajmniej do maxi-cosi. Ja nie kupuję. Bo uważam, że to kolejny zbędny wydatek. A montowanie fotelika za pomocą pasów równiez jest bezpieczne, ja ma foteliku mam dwa sposoby - za pomocą bazy i za pomocą samego pasa.
Karolcia, MiM moja mała też tak delikatnie w nocy i chwilę jak wstaję na siku i wracam, ale daje jeszcze pospaćkochana moja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:10
Bluberry lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej, ja uważam tak samo jak ty Bluberry, że więcej z netu się dowiem niż od tych babeczek ze szkoły rodzenia, takie mam wspomnienia z poprzedniej szkoły rodzenia.
Moja córcia wczoraj wieczorem to miała maraton kopania przez co nie mogłam zasnąć. Z rana godzina 6 a ona już jest głodna i przymusowe śniadania konsumuje. Za chwile budzi się moja druga córeczka i trzeba ją odprowadzić do szkoły.
Za też zaczynam rozglądać się za wózkiem, na razie orientacyjnie. Wiem, że na pewno używany będę chciała kupić 2w1 albo 3w1 bo pamiętam, że z pierwszą córką po niecałym roku już miałam spacerówkę bo wielofunkcyjny był mniej poręczny i ciężki.
Nejcik gratuluje syneczkaMagic, Bluberry lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
A mi wczoraj doszedł kocyk z minky i dzisiaj butelki i pościelowe. Będę musiała później dobrze przeprać w pralce. Moja Wiki jest jak dla mnie w sam raz aktywna. Nie bolą mnie jej kopniaki ani skrobanie łapkami. Daje mi pospać jak już usnę. Ale czuję że rośnie jak na drożdżach bo jak się kręci to czasami mam wrażenie rozpychania , takiego konkretnego.
-
Agusia to może rozważ czy warto do takiej szkoły uczęszczać?
Kochane moje czy uważacie że potrzebne nam będą kaftanik wiązane z boku ?
Moja mama sie upiera że koniecznie muszę mieć takie kaftaniki
Przejrzałam dzisiaj ciuchy po bratanicy ale szału nie ma, znalazłam głównie śpiochy i te wiązane kaftaniki -
No beti ja też jednego dnia to tak dziwne uczucie miałam, chyba pupe wypychała, masakra!
ale to cudne uczucie
ja nie kupuję. mam body, śpiochy, rampersyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:27
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
To moja kluska tak się pcha, że z łóżka wstać nie mogę
Ale jak już wiemy, moja kluseczka to kawał kluchy
A my po deserzeDostałam od cioci mrożone, swojskie truskawki. Do tego kiwi i kefir. Jezuuu jakie to dobre
Magic, Catyyy, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość
-
rany jakiego mi smaka narobiłaś
ja tak się chwaliłam, że moja jest spokojna i daje pozyć to teraz tak się rozpycha, że chyba mi brzuch pęknieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:40
gosiunia, beti97 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018