Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa wspaniała wiadomość oby wszystko skończyło się pomyślnie:*
Podobno jest jakas maść znieczulającą którą smaruje się miejsce szczepienia trochę wcześniej i malucha tak bardzo nie boli
Shajna dziewczyny mają rację nie szukaj diagnozy w necie tylko skontaktuj sie z lekarzem
My na pewno zaszczepimy na podstawowe szczepionki co do pozostałych to czas pokaże
Anioł rośnie jak na drożdżachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:58
inessa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny piszecie w takim tempie że trudno was nadrobić.
Inesa super wieści.
Dziś była u mnie koleżanka z pracy która w 2013 poroniła tak jak ja tylko ona była w 18 tc i mówi mi dziś że zaczyna 6 tc - ale dziewczyny się cieszę że aż musiałam się wam pochwalić
Magic, Eklerka, gosia86, Monika1357, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Anioł wrote:Inessa super, :*
Ja dzis byłam po L$ i lekarz na szybciutko sprawdził czy wszysstko ok. Bardzo mi zależało na potwierdzeniu ze na pewno bedzie dziewczynka no i "tulipanik" jak malowany
640 g czyli przybrała 100g w 6 dni :*
Pytałam się czy musze brac jakies suplementy oprocz np. Falvitu ale nie muszę. Zaczełam się zastanawiać bo większość z was łyka magnez lub inne cuda i myslałam ze ja tez musze tylko np. nie usłyszałam zaleceń. Ale nie...
Polecam pić wode z sokiem z żurawiny. Oczyscił mi drogi moczowe pięknie
Buźka -
Inessa z całego serducha życzę Wam szczęścia
będziecie dobrymi rodzicami. Trzymam kciuki. Ten krem znieczulający to emla i jest na rp, ale są i plasterki emla za 2 szt ok 26 zł i te są bez rp. Gosiu jak tylko usiądę do lapka to wrzucę fotki tego co ostatnio kupiłam dla Małej.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kochana Inessko życzę wam podjęcia mądrej decyzji :* Będziecie na pewno wspaniałymi rodzicami
Shaja ja też się nie znam więc nie pomogę niestety ;/
Mnie dziś muli po wczorajszej glukozie prawie cały dzień ;/
Anioł niuńka duża już
A jeszcze jedno miałam napisać... wchodzę na belly, patrze na suwak a tam 60 % ciaży za mną..... suwaczek już zbliża się do końcówki 2 trymestru... Kiedy to zleciało !!!!??? Za 3 tygodnie bede w 3 trymestrze a mój brzuch wygląda na 5 miesiąc moze.... Nie mogę w to uwierzyć normalnie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:52
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
To zaczynam o d ważniejszych wiadomości - Inessa ogromnie trzymam kciuki. Wierzę że wszystko się ułoży po Waszej myśli.
A teraz troszkę o mnie- piszecie o nocach, ja tez jakoś znó ostatnio nie mogę spać. A już był czas ze spałam bardzo fajnie i szybko zasypiałam. A do tego czesto w nocy bolą mnie kolana. Juz kilka lat temu tez takie bóle miałam. Czasami to wygląda jak syndrom niespokojnych nóg - masakra.
Poza tym wszystko w normie, wyniki tez cukier ok, hemoglobina podskoczyła - zatem sok z buraczków pomógł. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/430ec25720c3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d20f66407139.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b08d7c8345a9.jpg
Trochę słaba jakość i światło ;/gosiunia, Magic, Catyyy, madziorek, gosia86, Wonderwall, Bluberry, Monika1357, monilia84 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
I MAMY POTEM 3-4 DNI NA DECYZJE CZY CHCEMY GO POZNAC!!!!!!
NORMALNIE NIE WIERZYMY,ZE TAK SZYBKO !!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!
POZDRAWIAMja wiedziałam, że szczęście się do Was uśmiechnie!!
ściskamy Was i czekam na więcej info!!! :*
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Inessa.....ale super wieści!!!! Trzymam kciuki, żeby teraz szybciutko wszystkie prcedury pozałatwiać.
A ja dzisiaj po raz pierwszy zaszalała i kupiłam dla córeczki ubranka - ponad 50 sztuk i zapłaciłam 200 zł z groszami :p Także wyprawkę ubrankową mam całkowicie z głowy :p Sprzedawca ma super ceny i sprzedaje markowe ubranka: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14764918&id=89317 -
Hej Dziewczyny, ja dzisiaj jak bylam u endokrynologa to podeszlam do ginekolozki bo dalej mnie ten brzuch pobolewal. A ona od razu skierowanie do szpitala bo "macica sie stawia", zadzwonilam jeszcze do tego lekarza co prywatnie chodze czy mam jeszcze do niego podejsc do gabinetu to powiedzial zeby od razu do szpitala jechac.
Troche sie zdenerwowalam bo na skierowaniu mi napisala, zagrazajacy przedwczesny porod.
Swoja droga Wasze dzieciaczki to sa ogromne. Moja jeszcze nie ma 400g. Po 5 dniach przybrala tylko 40g. Dzisiaj wazy 380.
Ineska bardzo sie ciesze ze zadzwonili z taka wiescia. Kierujcie sie glosem serca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 18:30
-
inessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
I MAMY POTEM 3-4 DNI NA DECYZJE CZY CHCEMY GO POZNAC!!!!!!
NORMALNIE NIE WIERZYMY,ZE TAK SZYBKO !!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM -
Karolcia trzymam za Was kciuki, w szpitalu się Tobą i Kruszynką zajmą najlepiej. Lepiej w domu , ale jak nie ma wyjścia to lepiej się nie zastanawiać i jechać.
Mój B. dostał bilety do kina za free od szefa. W sobotę pójdę się odchamićgosia86 lubi tę wiadomość
-
katalina wrote:Z Shaja, moze to oznaczac że masz problemy z praca trzustki lub też z innym gruczolem, jak pyta Pigulska. W kazdym razie to jest temat dla lekarza a nie dla nas czy internetu
nie nakrecaj się tylko do swojego gina lub internisty.
Wlasnie co do szczepien to też mam mieszane uczucia, bo u mnie w rodzinie ciotka po podaniu szczepionek zachorowala na hainego medina, a też byl u nas przypadek pneumokokow i zapalenie opon mozgowych. Z drugiej strony, jak nie zaszczepie a cos się stanie to bede sobie to wyrzucac. Było nie było to w szczepionce podaje się chorobe, a nigdy nie ma pewnosci czy na pewno nieaktywna... Bede jeszcze rozmawiac ze znajomymi, rodzina i lekarzami..Coraz częściej słyszę o kolejnych przypadkach NOP po szczepieniach i wpadam w popłoch...
Ja się waham, ale na 90% nie zaszczepię dziecka nawet na szczepienia podawane po porodzie w szpitalu.