Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine, Gosia dołączam do Was też nie mam mdłości, a w zasadzie to zaczynam dyskomfort odczuwać dopiero pod wieczór. Za dnia w sumie zwyczajnie nie chce mi się jeść..
Czy któraś z Was też ma tak jak ja sztywny język? tak mi cały dzień dziś mrowi jakbym go struła czymś
A oprócz tego piersi to mam jak dwa kamienie.. nie dość, że boli to mnie, to jeszcze duchowo boli to mojego mężagosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłasnie zjadłam troche obiadu i miałam dwa male pulpety w sosie pomidorowym i wiecie normalnie szok jeden zjadłam normalnie a drugiego zostawiłam bo raz ugryzłam i jakbym jadła metal normalnie chore są te nasze hormony
a ja tez od czasu do czasu popijam cole i od wczoraj wcinam ogórki w musztardzie ( zrobiłam takowe na zime )mniam mniam na to mam najwieksza ochote. A pic tez duzo pije ale staram sie urozmaicac dopóki moge !!!
Ponoc duze mdłosci sa najczesciej przy pierwszej ciazy oraz przy ciaży mnogiej ( tak gdzies wyczytałam ale jakos tak ciezko mi w to uwierzyc )
A u nas gorąco i własnie przeszedł amły deszcz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 15:46
-
inessa wrote:Własnie zjadłam troche obiadu i miałam dwa male pulpety w sosie pomidorowym i wiecie normalnie szok jeden zjadłam normalnie a drugiego zostawiłam bo raz ugryzłam i jakbym jadła metal normalnie chore są te nasze hormony
a ja tez od czasu do czasu popijam cole i od wczoraj wcinam ogórki w musztardzie ( zrobiłam takowe na zime )mniam mniam na to mam najwieksza ochote. A pic tez duzo pije ale staram sie urozmaicac dopóki moge !!!
Ponoc duze mdłosci sa najczesciej przy pierwszej ciazy oraz przy ciaży mnogiej ( tak gdzies wyczytałam ale jakos tak ciezko mi w to uwierzyc )
A u nas gorąco i własnie przeszedł amły deszcz!
Za pozostałe majówki również Trzymajcie się dziewczynypompon, inessa, gosia86, KotMisia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja też po mc donaldzie. Zjadłam trochę frytek z sosem i wypiłam pół szejka truskawkowego małego. Poczytuję to jako mój osobisty sukces, bo jeszcze nic nie poszło w kibel, tylko mnie muli grzecznie
A pić to mi się nawet chce, ale po prostu nie mogę. A jeśli chodzi o colę - z początku działała, później i tak poooooszłaaaaa.inessa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj w Mcdonaldzie zjadłam Cheesburgera i loda I nie zwymiotowałam i popijam cola z puszki i tego dzisiaj nie zwymiotowałam. To był mój pierwszy dzień z bełtem ale o dziwo wieczorem żołądek powrócił do normy. Dawno tego uczucia nie czułam jest ok Nawet na obiado-kolację zjadłam ziemniaczki, buraczki i jajeczko sadzone. Rano myślałam że cały dzień będzie do kitu ale jednak mogę trochę odetchnąć. Na późną kolację w pogotowiu Bobo Frut jabłko, gruszka, brzoskwinia. Może takimi owocami Groszek nie pogardzi. Piersi bolą, ale to już standard. Są spore, nawet koleżanka z pracy zauważyła i spytała czy jej się wydaje czy naprawdę są większe. Ciekawe czemu tak dobrze tolerujemy Mc donalda ??? Przecież to fast food ;/
inessa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja unikam napoi gazowanych i mc Donalda itp
przed ciążą też tego unikałam
niestety mam słabość do pizzy i chińczyka (a znajomy ma bar wietnamski)
dzisiaj jakoś brak ochoty na cokolwiek:(
witaj mamo hani
musisz wkleić link zaczynający się url o ile dobrze pamiętam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 20:20
mama hani, inessa lubią tę wiadomość
-
A ja dzis bylam z siostra i jej familia na obiedzie w Nieznanowicach k/Gdowa na obiadku. Porcje ogromne a ceny przyzwoite. Wszystko smaczne wiec jak ktoras z Was z okolicy to polecam! p.s. bardzo fajnie zorganizowane miejsce do zabaw dla dzieciakow:)
mnie w suMie muli caly dzien ale bez zadnych beltow poki co
ja musialam miec drzemke bo moglabym spac na stojaco- jak usnelam po 17 to dopiero sie przebudzilam
-
Na zgagę alugastrin w płynie, manti do ssania. Tylko nie wolno ranigastu. Trzeba indywidualnie szukać bo mnie osobiście po manti bardziej mdli blee. Znowu wraca mi smak soli w przełyku, koniec szczęścia na dzisiaj. Zmęczona jestem i chyba zaraz padnę.
-
cześć dziewczyny dołączam do wątku. Mój termin wyznaczony przez ovu to 3 maj. Od wczoraj dopadły mnie mdłości-dzień, noc i dziś cały dzien nieustannie. jest mi ciągle niedobrze, ale nie wymiotuje. Znów czuje że noc będzie bezsenna, ale cóż musimy to wycierpiec dla szczęścia
pompon, Ewelcia, inessa, Emiliada, Eklerka, KotMisia lubią tę wiadomość