Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe mamusie spokojnych 9ciu miesiecy
Ja dzis witalam sie z muszla... z reszta od tygodnia mnie mdli. Na szczescie nie codziennie ale mecza mnie wczoraj z przerazeniem stwierdzilam ze...jestem w ciazy. Zdalam sobie sprawe ze po 4mscach.od straty sie udalo i czuje ze tym razem bedzie inaczej.. zupelnie
Kochane milego dnia korzystajmy z dobrej pogody!)mama hani, inessa, KotMisia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyHej kochane
życze Wam spokojnej niedzieli
aby objawy za mocno nie dały sie we znaki !!!
mnie mdli od poczatku ale zdaje sobie sprawe,ze jest to tez wina czesciowo progesteronu.
No i szybko sie mecze,bardzo sałab i senna jestem.
Ale ciesze sie,ze tak jest bo wiem,że jest cos na rzeczy
a na bete ide dopiero w tym tygodniu i strasznie sie boje,czy wogóle cos wyjdzie a jak tak to czy bedzie prawidłwoy przyrost.
Ale dosc narzekania trzeba sie cieszyc tym co narazie jest a co dalej bedzie niewiadomo to po co sie martwic na zapas
wiem łatwo sie mówi ale chyba warto !!!
Buziaki -
Ja czuję się całkiem dobrze, ale na L4 jestem od poniedziałku, ze względu na szkodliwe warunki. Pracuję głównie w biurze, ale też przy szkoleniu na hali, gdzie otaczają mnie opary toksyczne i suszone tworzywa sztuczne.
Nie jest mi nic, czasem poczuję mdłości - ale to na chwilę. Senność, też okazjonalnie. lenistwo to też objaw?
P.S. witam nowe Mamy! !!!inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Ja to bym nawet chciala mieć mdłości mialabym większą pewność że jest ok
wiem naiwne to moje myślenie
U mnie mdłości trwają w sumie może pół godziny dziennie...
W sumie poza częstomoczem, kłuciem jajnika, bolesnymi i powiększonymi piersiami, biegunką na zmianę z zaparciami nie mam żadnych objawów... Żadnego psiego węchu, wymiotów, dziwnych zachcianek.
W dodatku dziś bolał mnie brzuch i już chciałam gnać na izbę przyjęć, ale powstrzymało mnie jedynie to, że moja mama jest położną i na razie o ciąży nic nie wie, a trafiając na ginekologię, dowiedziałaby się w 5 minut i to nie ode mnie/od nas Przestał boleć, poleżałam i jutro wizyta, więc składam ręce do Boga żeby było wszystko dobrze
Karolcia88 wrote:Gosia mi lekarka powiedziala ze ciaza to nie choroba a pracodawca ma obowiazek zmienic Ci warunki pracy.
Poszlam do innego i od strzala dostalam.
A co do objawów, Wy też macie taką nadprodukcję śluzu? Do tej pory zawsze narzekałam na małe ilości śluzu. Wręcz nawet obawiałam się, że rzez brak typowego śluzu płodnego mogę zapomnieć o ciąży i wspomagałam się siemieniem lnianym, wiesiołkiem i ziołami ojca Sroki. A tu ciąża i co? Bez wkładek higienicznych nie ma się co ruszać z domu, a najlepiej to z podpaską, bo śluzu mam co nie miara
WITAM nowe CiężarówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 17:45
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia rozumiem Twój strach, trzymam mocno za Ciebie kciuki
ja też trochę panikuję, bo mam wrażenie, że moje dolegliwości ciążowe zaczęły się stopniowo zmniejszać, dziś zero mdłości, głodna jestem, chce mi się jeść, zazwyczaj miałam wstręt do jedzenia. Potrzeba duuuużo cierpliwości w ciąży. -
Eklerka wrote:Ja też mam cholernego pietra ;( Coś czuję, że nic z tego nie będzie
Idziesz sama czy z kimś?
Mnie zawiezie brat -
nick nieaktualny
-
Madziorek idź 29 może będzie już widać więcej
Gosia trzymam za Ciebie mocno kciuki. Tym razem nie może być źle - zapamiętaj to! Zrelaksuj się, odpocznij :*
Zgredkadaj znać poWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 19:47
gosia86 lubi tę wiadomość