Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie beta przyrasta prawidlowo wg naszego bellyfrindowskiego kalkulatora dzisiaj juz 318
Bylam tez u babci na cmentarzu, pogadalam z nia zeby sie za mna wstawila gdzie trzeba zeby wszystko bylo dobrzeRika, gosia86, Ewelcia, Eklerka, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej Rika Mocno uderzyłaś? Jak będzie Cię bardzo bolała głowa, zawroty, wymioty itp to idź do lekarza koniecznie żeby czasem wstrząśnienia mózgu nie było... Moja znajoma spadła z rowera i niby nic się nie stało, poobcierała się i głową uderzyła ale w trawnik więc niby miękkie lądowanie i wstrząsnienie było... musisz uwarzać
-
nick nieaktualny
-
paulinqa wrote:Witam poniedziałkowo;) i ja mam wizyte w nastepny poniedzialek;)
co do objawów cd mdłości czyli nic nowego.
lekki ból podbrzusza doszedł tylko ale myśle że to nic zlego bo nie trwa długo.
aa i za 5 tyg mężuś będzie w pl ) już się doczekać nie mogę
ja też wizyta w następny poniedziałek już się doczekać nie mogę i maż też na wyjeździe powodzenia kochana a czy mogłaby mi któraś napisać gdzie znajdę tą listę majówek-bo chyba kiepsko szukam dużo zdrówka każdej życzęhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
dziś jestem w 6t2d więc dodajmy pięc czylii 11 tydz gdzieś jeśli będzie wszystko dobrze;)
Magic niestety zycie w PL i praca to dwie rózne rzeczy. tu zarabia się mało chyba że jest się dyrektorem firmy;p a za granicą zarobki są kilkakrotnie wyższe jest ciężko ale czego nie zrobimy aby kiedys naszemu dziecku żyło się lepiej;)
Mąż wiedział pierwszy bo wytrzymać nie mogłam jak zobaczyłam 2 kreseczki;p aż się popłakał przez telefon;*
Rika uważaj na siebie;)Rika lubi tę wiadomość
-
Rika, ja się wcale nie dziwię, racjonalne myślenie zostaje wyssane przez to małe coś w macicy Dobrze, że nic Ci się nie stało poważnego :*
A ja też już mam takie marzenia z tym brzuszkiem na Gwiazdkę i z robieniem pokoiku dla maleństwa i w ogóle. Prawda jest taka, że czy się będę cieszyć tą ciążą, czy podchodzić sceptycznie, nic nie zmienię, więc równie dobrze mogę zakładać, że wszystko jest i będzie super. Być może boleśniej upadnę (choć odkąd zobaczyłam serduszko mam wrażenie, że nic nas już nie powstrzyma) ale co się nacieszę to mojeMagic, gosia86, Rika, beti97 lubią tę wiadomość
-
no Agusia to dobrze marzenia nie bolą ja poprostu znalazłam swój sposób na przetrwanie najgorszych tygodni pewnie i ja jak usłyszę to zmienię zdanie, ale na razie... wolę nie marzyć
Rika Ty zdolniacho! Uważaj ja wiem, że bałaś się o dziecko swoje pierworodne ale patrz też pod nogi kochana dzieci lubią rozrzucać zabawki itp a najwięcej wypadków zdarza się w domuRika lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hej dziewczyny a mi moja znajoma z pracy, która wiedziała, ze jestem w ciąży zanim ja się o tym dowiedziałam. Kazała mi wizualizować sobie jak rośnie mi brzuch, jak urodzi się dziecko, ogólnie, że będzie dobrze. To ponoć przyciąga dobre rzeczy i ważne aby myśleć pozytywnie. Więc staram się to robić ale też nie umiem się jeszcze w pełni cieszyć.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do Was Robiłam testy ciążowe w zeszłym tygodniu (wszystkie pozytywne ) Ostatni okres 12.08 - 16.08 Termin wstępnie na maj
Dziś jestem po wizycie u Gina USG mi nie robił, bo mówił, że za wcześnie - i tak nic nie zobaczymy (4 tc + 4d), bo dopiero 5 tydzień.
Następną wizytę mam za 3 tygodnia i ma być coś widaćMagic, gosia86, Ewelcia, inessa lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja nie mówię, że zupełnie nie myślę o ciąży, o tym jak będzie wyglądał brzuch, jak będzie wyglądał poród.. ale tak jak i Ty Ofelaine ja nie umiem się w pełni cieszyć z tego stanu oczywiście czuję podskórnie, że będzie dobrze a nawet lepiej a tym czasem rośniemy ważę się regularnie, raz na tydzień, plus zdjęcie i widzę zmiany poza tym znowu zaczęły mnie piersi boleć i pojawiły się na obu piersiach niebieskie żyłki już spać nie mogę na brzuchu, bo mnie tak bolą i czuję jakbym na czymś twardym spadłaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018