Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś nie gotowałam bo jedzonko z wczoraj odgrzałam a robiłam danie chińskie
Dziś mam lenia ale prasowałam zaległe ubrania a i pranie nowe zrobiłam. Jutro zrobię coś do jedzonka na szybko - piątkowego. A w sobotę idziemy na ur.teścia więc będę się objadać pysznym jedzonkiem teściowej.
To dziwne że jestem przeziębiona a apetyt mi dopisuje
Po inhalacji z rumiankiem jest nieco lepiej - zeszły mi z zatok zielone gile...
-
Przyłączam się, ja też mam "depresję", lenia, głupie myśli, że przestałam się podobać mężowi, jetem w ciąży brzydka ( dbam o siebie jak zawsze), gruba, marudzę na okrągło, potrzebuje jakiejś większej czułości i uwagi, bez przerwy chciałabym żeby mnie przytulał i mówił, że jestem piękna...
A mąż nie daje mi w ogóle odczuć, że tak jest, chwali mnie, jest czuły a mi mało...
Co za durna baba ze mnie... haha teraz to mi się śmiać chce z tego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:02
-
Mnie moj wciaz pociesza ze jestem piekna dla niego a to co nabede to zgubie po ciazy
ja wiem ze ciezko nam zaakceptowac fakt jak zmienia sie nasze cialo teraz ale to chwilowe
Ofe bedzie dobrze jestes cudowba osiba a cialo to tylko cialo
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja wczoraj zaparzałam szynkę bo miałam zamrożoną bo teść wędził na święta i na tym ugotowalam dzisiaj grochówkę dorzuciłam jeszcze kość wędzoną
Ofeline o byciu piękną i podobaniu sie mężowi już nawet nie wspomnę
Ja się czuje totalnie aseksualna gruba i brzydka a jeszcze bardziej potęguje to celibat -
Oj dziewczyny
Co za myśli Was dopadły
Taka burza hormonów więc nic dziwnego
A facet sam się nie domyśli że kobiety w tym czasie potrzebują więcej uwagi.
Mój mąż dzisiaj powiedział "...ale Ci brzuch nagle urósł (szybko jednak dodał gdy zobaczył moje złowrogie spojrzenie), ale jak Ty to robisz że w innych partiach nie przybrałaś?" (Radość) i na koniec:"... Jak pamiętam Cie z pierwszej ciąży to byłaś o wiele większa..."! - Cóż jeszcze trochę czasu pozostało to rozwiązania!!!
I jak to odebrać komplement czy co?Magic lubi tę wiadomość
-
Tak Was czytam i myślę, że mam wielkie szczęście w ciąży.
Mam 31 lat, a od 1-ego dnia ciąży żadnych nieprzyjemnych dolegliwości, żadnych mdłości,wymiotów,zawrotów głowy w I trymestrze, żadnych zachcianek.
W II trymestrze, który trwa mam przypływ energii, codziennie ćwiczę, jak nie co 2-i dzień. Żadnych obolałych nóg, bóli żadnego innego rodzaju.
Wiele osób w pracy nawet nie widzi mojej ciąży...he he
Moja ciąża to naprawdę stan błogosławiony
Tylko zachodzić w drugą ciążę
ściskamgosia86, dorota1987, beti97, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nejcik wrote:A ja kurde już nie mogłam wysiedzieć pod kocem, przyszedł mi smak na naleśniki i zabrałam się za ich smażenie, zrobiłam na słodko z truskawkami i bitą śmietanką i na słono z szynką, cebulką i serem żółtym
Teraz wcinam na słodko i smak załagodzony
Ale ja z kolei jak długo stoję, to bardzo czuję plecy, lędźwie... Teraz odpoczywam, bo obiadek gotowy
nejcik podeslij miale bym zjadła takie;p
co do doła to i ja się przyłączam bo też załapałam.. deszcz pada drugi dzien i ponuro jest tak strasznie...;( nie mam ochoty na nic...
Gosia ja teżczuje sie totalnie aseksualna i też mamy celibat od września.. na początku zakaz a teraz mąż jak był to bał się że małemu coś zrobi.. no i jak tu wytrzymać do maja i potem połóg?? jak jeszcze męż będzie w Pl?? a jak pojedzie to dopiero nam wolno będzie... także sex planuję kolo sierpnia buahahahha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:36
MiM lubi tę wiadomość
-
Magic - kupiliśmy dokładnie taki sam płaszczyk, tylko 68
A ja kupiłam dwie małe torby i dwie spakuję. Jedną dla siebie, drugą dla Zosi i męża
Ja to już mówiłam, że jestem dziwna. O ile podzielam niemoc i depresję zimową i całkowity brak weny, o tyle moje ciało mi się podoba. I cieszę się jak ktoś mi mówi, że mam duży brzuchI że mi w tyłek poszło i mam nadzieję że przytyję więcej.
A dzisiaj dzień jest cały na złość. Chciałam iść kupić bilet tramwajowy, to akurat pan sobie poszedł, a nie miałam weny go gonić, a zaraz podjeżdżał tramwaj. Potem u lekarza czekałam ponad godzinę na swoją kolej, a były przede mną tylko dwie staruchy, aż mi się znowu słabo zrobiło. Potem chciałam wrócić do domu, w kiosku biletów brak, na poczcie też, dorwałam w końcu bilet to tramwaj mi sprzed nosa uciekł. Że już nie powiem, że jest tak zimno że gile zamarzają!Magic lubi tę wiadomość
-
Chyba sporo z nas w celibacie
Teraz tak sobie myślę że nawet gdybym już mogła to jednak bym sie bała że orgazm i nasienie wywołuje skurcze macicy. Tak dzisiaj przeczytałam w poradniku ciążowym. No a poza tym to przecież lekarze zalecają stosunek aby przyspieszyć poród
Sama już nie wiem w co wierzyć a w co nie
Na pocieszenie zjadłam pasek czekolady
I poproszę męża o jakieś ciacho z cukierni najbardziej by mi pasowała muffinka czekoladowa
Oby tylko się zgodził
Co do hemoroidów smarowałam maścią ze dwa dni i była poprawa wczoraj po 2 nie było żadnego pieczenia, dopiero dzisiaj po 2 delikatnie piecze
Czytałam żeby nie stosować często tych maści tylko do ustąpienia objawów
Agusia dzieki za linki do naklejek, dla małej jeszcze nic nie upatrzyłam ale za to do salonu i sypialnitakie z cytatami któraś z Was ma w jadalni nad stołem taką naklejkę z cytatem
Czasem tak jest że wszystko przeciwko nam się obraca
Ciekawe jak tam KotMisia po wizycie u diabetologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:51
-
kic wrote:Tak Was czytam i myślę, że mam wielkie szczęście w ciąży.
Mam 31 lat, a od 1-ego dnia ciąży żadnych nieprzyjemnych dolegliwości, żadnych mdłości,wymiotów,zawrotów głowy w I trymestrze, żadnych zachcianek.
W II trymestrze, który trwa mam przypływ energii, codziennie ćwiczę, jak nie co 2-i dzień. Żadnych obolałych nóg, bóli żadnego innego rodzaju.
Wiele osób w pracy nawet nie widzi mojej ciąży...he he
Moja ciąża to naprawdę stan błogosławiony
Tylko zachodzić w drugą ciążę
ściskam
Ja tak miałam w pierwszej ciąży! pracowałam do końca 7 miesiącaOgólnie czułam się zajebiście.
A teraz.... Boże modle się o to żeby szybko zleciało do maja... Źle się czuje - bolą plecy, brzuch, raz na jakiś czas musi być pawik dla oczyszczenia, burza hormonów, zmienność nastrojów...kic83 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnyKic - u mnie nie aż tak ale też w sumie kolrowo. Na poczatku tylko jeść nie mogłam, ale nie wymiotowałam. Poza tym żadnych bóli, krwawień, plamień, problemów w sumie nie mam. A brzuch od 2 tygodni dopiero - wcześniej srednio było widac zebym była w ciazy. Nawet gin mnie wyśmiał jak zapytałam czy jakiegos magnezu lub czegoś nie powinnam brać.
Jedyne co to faktycznie z tym oddychaniem coraz ciężej...no i mniej atrakcyjna się czuje ech....
Gosia - szkoda ze blizej nie mieszkasz bo bym tez na pazury przyjechała -
Cześc dziewczyny,
Dziękuje Wam bardzo za rady, postanowiliśmy z Mężem, że w poniedziałek jedziemy do spa.
do poniedziałku jeszcze na spokojnie będę dochodzić do siebie i jak wszystko będzie ok to ruszamy
ja też mam dziś kompletny brak energii, nie wiem jak Wam, ale mi co raz bardziej brzuszek ciążyi też mam problemy z oddychniem, ale i tak uważam, że jest to stan BŁOGOSŁAWIONY
będziemy działać o ciąży
Nejcik, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny odebrałam wyniki i nie mam cukrzycy
Ofelaine, Wonderwall, Magic, MiM, madziorek, dorota1987, Jagódkaaa, PIGULSKA, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny