Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie też jakaś deprecha złapała. Wczoraj jak wracałam z Krakowa to już w połowie drogi płakać mi się chciało i ledwo weszłam do domu, mąż mnie przytulił a ja w ryk
dzisiaj już nie płaczę, ale cierpię na "niechcemisię" i to nic mi się nie chce. Ani posprzątać ani ugotować, ani leżeć ani oglądać.
też wypatruję z lornetką przypływu sił -
Piękne pokoje
Ja zostaje przy wersji kawa z mlekiem plus owieczki
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/01/54/33/01543321c9f817c635714553fb328bc4.jpg
Niestety dopytałam o to łózeczko i nie biorę go od tego pana.... musze szukac dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:27
Catyyy lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dolaczam do jeczacych
jestemy w trakcie remontu i dopiero wygrzebalismy sie z remontu pokoju a juz wzielismy sie za przedpokoj
sasiad z pietra nam zyc nie daje bo nie ogarnia ze kladziemy gladzie i mi sie do drzwi dobija kilka razy dziennie i kazania robi ze mam sprzatac klatke schodowa
dzis sprzatalam juz dwa razy, i tak sie nanioslo, wiec za vkare kazal mi posprzatac tez schody i winde choc mieszkamy na 5 pietrze
szlag mnie juz trafia... Sprzatne kuchnie i juz mnie plecy bola, do tego ciagly bol dloni promieniujacy az do lokcia, na nic nie mam sily
a jeszcze tesc wpada na kontrole i daje zlote rady
-
Cześć dziewczyny...
Co za dzień masakra jakaś dopadła mnie chyba deprecha nie pojechałam na glukoze bo nie spałam pół nocy a potem jak zasnelam to wstałam o 12 i cały dzień tylko becze nie wiedzieć czemu,nie chcę mi się nic siedzieć stać oddychać i wogle denerwuje mnie wszystko mój właśnie wrócił z pracy a mi się nawet gadać z nim nie chcę...
Samą już ze sobą dziś wytrzymać nie mogę buuuuuuu ja już chcę wiosnę....Eklerka lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Faktycznie mamy jakiś zbiorowy stan zwątpienia, mam nadzieję, że to szybko minie, bo na dłuższą metę to nie dobre. Nawet mojemu mężowi się dziś nie chce dłubać przy pokoiku i odpoczywa. Może i dobrze. Dziś odpocznie, a jutro zrobi 200% normy. Ja planuję zatopić się w lekturze książki.
-
To chyba wirus lenius pospolity
mamy gorsze dni ale ja widze ze moi rodzice tez tylko spia a moja kotka to bije wszystkich na glowe
ja narazie planuje remont... dostane zwrot podatku to zakupie materialy na pokoj i garderobe i powoli ruszamy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie:)
Tym co ludzie mówią nie przejmuję się, ale tym co ludzie z którymi mieszkam nie nauczyłam się nie przejmować, ale najwyższa pora się tego uczyć.
Z tego wszystkiego zapomniałam, a my taż mamy dzisiaj 100 dniówkęMagic, PIGULSKA, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
No trzeba Poloneza zatańczyć
Monika dawaj i raz i .....
Dziewczyny jak to jest ze suwaczek mi pkazuje 25 tydzien a jak wejde na kalendarz belly to pokazuje mi 26 tydzien Czyli o tydzien róznicy?
Macie wykupiony abonament tutaj?
Piszą coś ciekawego w tym kalendarzu belly?
Bo ja nie mam wykupionego - tzn skonczył mi się dawno temu.Monika1357, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Bo defacto od 25 tygodnia do 25+6 to jest liczony jako 26 tydzień
bo tydzień ma 7 dni. Jak wejdziesz w kalendarz to pierwszy dzien ostatniej miesiaczki jest pierwszym dniem ciazy
mi troche zajelo.nim to pojelam
nooo ja licze ze zleci bo jak narazie to sie wleczeale zaraz bede urodziny za urodzinami i zajme czyms mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:34
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018