Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja dołączam do jęczących. Byliśmy dzisiaj u dewelopera i póki co nikt nam nie chce iść na rękę z racjonalnym rozłożeniem transz kredytu. Jak dalej będą przeciągać to w pon się wycofujemy. Jest duża szansa że mojego B. wyślą w delegację do Monachium na pół roku. Z jednej strony fajnie bo kasa a z drugiej rozłąka i tęsknota. Oczywiście przyjedzie międzyczasie pobyć ze mną i z Wiki. Dzwoniliśmy do teściowej i wiecie co do nas wypaliła " Weźcie sobie śpiwory i jakiś grzejnik" . Płakać mi się chce na myśl o weekendzie. Najpierw będę się bujać 3 godz autobusem a później będę marznąć w domu z jeczącą teściową
to nie dla mnie ale już tyle razy odmawiałam i stwierdziłam że dam radę. Muszę być dzielna i jakoś to przetrwać.
-
To ladnie
wspolczuje a to ze musimy sobie radzic... niestety spiac poslady i trzeba. Szkoda ze w naszym kraju mlodzi maja tak pod gore... nue dosc ze dostac kredyt to jeszcze idziesz do sukinkota dajesz mu szanse na zarobek a oni nie chca... irytuje mnie ten kraj
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Padam na twarz
sprzątanie po remoncie mnie wykończyło ale na szczęście pomogły szwagierka, teściowa i moja mama
Nawet pisać nie mam siłychyba wezmę prysznic i do wyra
Dobrej nocy dziewczyny trzymajcie sięMagic, madziorek, gosiunia, beti97, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Przegladam butelki na allegro. Rozważam zakup butelki avent lub lovi. I tak w ogóle ile butelek kupić na początek? dwie wystarcza? jedna 260 ml a druga np. 150 ml
i czy dwie musza byc tej samej firmy czy moge wziac jedna avent a druga lovi i sprawdzic tym samym , ktora bardziej podejdzie dziecku?? -
ewelinkie mi się wydaje,że wg rodzaju i rozmiaru
ofe nie pomogę bo jeszcze nic nie mam kupionego (poza laktatorem), ale u mojej siostry u wszystkich dzieci (3) w ruchu były tylko avent-u.
i z tego co się orientuje, to dla takich maluszków nie ma sensu kupować tych dużych 250ml tylko te mniejsze. -
Ja ogólnie nie wiem ja składać takie ubranka jakos nie porecznie mi to wychodzi
Fakt że teraz trzymam wszystko w reklamówce ale jak przyjdzie to składać to nie mam sposobu żeby szybko i dobrze to zrobić
Ta moja mała pinda leniwa nadala wizyty dopiero za dwa tygodnie
Slash jak dla mnie to ten Premium nie robi żadnej różnicy
Karolka dzieki za zdjęcia musze pokazać mężowi
Dopadła nas zbuorowa deprecha -
nojaniewiem wrote:Gosia, moja też była leniwa, rzadko ją czułam i delikatnie- okazało się ze obróciła się plecami do mojego brzucha, wiec kopała do wewnątrz, dlatego czułam ją mniej