Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja dołączam do jęczących. Byliśmy dzisiaj u dewelopera i póki co nikt nam nie chce iść na rękę z racjonalnym rozłożeniem transz kredytu. Jak dalej będą przeciągać to w pon się wycofujemy. Jest duża szansa że mojego B. wyślą w delegację do Monachium na pół roku. Z jednej strony fajnie bo kasa a z drugiej rozłąka i tęsknota. Oczywiście przyjedzie międzyczasie pobyć ze mną i z Wiki. Dzwoniliśmy do teściowej i wiecie co do nas wypaliła " Weźcie sobie śpiwory i jakiś grzejnik" . Płakać mi się chce na myśl o weekendzie. Najpierw będę się bujać 3 godz autobusem a później będę marznąć w domu z jeczącą teściową
to nie dla mnie ale już tyle razy odmawiałam i stwierdziłam że dam radę. Muszę być dzielna i jakoś to przetrwać.
-
To ladnie
wspolczuje a to ze musimy sobie radzic... niestety spiac poslady i trzeba. Szkoda ze w naszym kraju mlodzi maja tak pod gore... nue dosc ze dostac kredyt to jeszcze idziesz do sukinkota dajesz mu szanse na zarobek a oni nie chca... irytuje mnie ten kraj
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Padam na twarz
sprzątanie po remoncie mnie wykończyło ale na szczęście pomogły szwagierka, teściowa i moja mama 
Nawet pisać nie mam siły
chyba wezmę prysznic i do wyra 
Dobrej nocy dziewczyny trzymajcie się
Magic, madziorek, gosiunia, beti97, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Przegladam butelki na allegro. Rozważam zakup butelki avent lub lovi. I tak w ogóle ile butelek kupić na początek? dwie wystarcza? jedna 260 ml a druga np. 150 ml
i czy dwie musza byc tej samej firmy czy moge wziac jedna avent a druga lovi i sprawdzic tym samym , ktora bardziej podejdzie dziecku?? -
ewelinkie mi się wydaje,że wg rodzaju i rozmiaru

ofe nie pomogę bo jeszcze nic nie mam kupionego (poza laktatorem), ale u mojej siostry u wszystkich dzieci (3) w ruchu były tylko avent-u.
i z tego co się orientuje, to dla takich maluszków nie ma sensu kupować tych dużych 250ml tylko te mniejsze. -
Ja ogólnie nie wiem ja składać takie ubranka jakos nie porecznie mi to wychodzi
Fakt że teraz trzymam wszystko w reklamówce ale jak przyjdzie to składać to nie mam sposobu żeby szybko i dobrze to zrobić
Ta moja mała pinda leniwa nadal
a wizyty dopiero za dwa tygodnie
Slash jak dla mnie to ten Premium nie robi żadnej różnicy
Karolka dzieki za zdjęcia musze pokazać mężowi
Dopadła nas zbuorowa deprecha -
I chyba coś w tym jest bo w ciagu dnia czuję ją w różnych miejscach raz nisko przy spojeniu łonowym a po jakimś czasie prawie pod żebraminojaniewiem wrote:Gosia, moja też była leniwa, rzadko ją czułam i delikatnie- okazało się ze obróciła się plecami do mojego brzucha, wiec kopała do wewnątrz, dlatego czułam ją mniej