Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuu nie zazdroszcze
moze napij sie cieplego mleka z miodem?
Ja tez jak przyswiecilam sobie telefonem w twarz to oczy od razu jak 5zl
Wlacze sobie tv zeby cos szumialo w tle i moze jeszcze dospie -
Nadrabiałam zaległości z forum trochę się tego nazbierało
jakbym chciała coś nadpisac to nie wiem co bo tyle tego było
teraz to już mi się chyba nie opłaca kłaść a poza tym w brzuchu burczy musimy się z Nikosiem jakimś śniadankiem uraczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 07:22
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kika mam nadzieję że sprawa szybko i pomyślnie się wyjaśni
stres Ci jest teraz najmniej potrzebny
Ofelaine śliczny brzusioJa też mam wrażenie ze mi wyskakuje z dnia na dzień coraz to większy
KotMisia śliczne ciuszki a te maciupeńkie najeczki no po prostu cudokika79, Ofelaine lubią tę wiadomość
-
Witamy się z rana My już po sniadanku tacy głodni bylismy:-D
Dziś mamy dzień zakupowy trzeba zapasy w lodówce uzupełnić,moze coś dla malucha się trafi a i do lumpka się wejdzie.
Choć z zakupami dla malucha czekamy do marca bo wtedy będzie spory zastrzyk gotówki i kupi się wszystko za jednym zamachem w jednym sklepie i dla mnie i dla maluszka.
To życzę miłego poranka a my uciekamy się szykować wpadniemy po powrocieDominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
O 23 dali spokój, a teraz szykujemy się do wyjazdu. Tzn ja wszystko naszykowałam a Szanowny jeszcze śpi. Strasznie mi się nie chce jechać, oby było znośnie a teściowa mnie nie wkurzała bo para mi pójdzie uszami. No cóż jakoś przetrwam, nie jeździmy tam często. Odezwę się jak wrócę , chyba że będę mieć jakiś dostęp do neta to chętnie skorzystam
-
Pigulska ja się obudziłam o 3:30 i usnęłam po 6
znów mam ta bezsenność aż chodzić spać mi się nie chce
jeszcze męczyłam się z kaszlem w nocy, aż mnie brzuch bolał
mąż mi herbaty z cytryna zrobił isle possałam i nawet przeszło. Czyli czeka mnie kolejny dzień uziemienia w domu
-
Hej dopiero sie obudzilam, az nie wierze,ze tak dlugo spalam. Ale w nocy standardowo 3 razy sikanie plus chrapanien meza nie pozwolilo spokojnie spac. Oprocz tego od wczoraj bola mnie biodra, nie wiem czy sie rozchodza juz czy za dlugo siedzialam skrzywona w jednej pozycji szorujac listwy podlogowe i takie sa tego skutki.
dzis dzien lenia bedzie chyba bo nie mam sily na nic
-
A ja po ostatniej aferce nie zamierzam jechać do teściowej aż do porodu. A potem z malutka też od razu nie zamierzam wyruszac w trasę. Moja teściowa jes tak dziwna, kiedyś byliśmy u niej i całą noc bolał mnie żołądek. To ta na obiad zrobiła smażone grzyby i jeszce mówi to lekkostrawne bo tylko na maśle.
Moja teściowa w tym roku ma 50 urodziny. Zadbana babka, atrakcyjna. Ale po 2 rozwodach. Twierdzi, że nie ma problemu ze znalezieniem faceta. Problem w tym, że na chwilę to każda umie. Sztuka to zbudować związek. -
Madziorek to współczuję
może dziś po nieprzespanej nocy uda nam się dobrze spać
wracaj szybciutko do zdrowia
Beti udanego wyjazdu i dużo cierpliwości do teściowej
Ofelaine mnie też dokuczają biodra podejrzewam że to kolejna ciążowa przypadłośćrównież naszorowalam się paneli od zachlapanej farby ale na szczęście nic mnie po tym nie bolało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:57
-
Hehe wychodzi nam znów temat tesciowych na tapetę
Ja o swojej złego słowa powiedzieć nie mogę
Ciekawe czy cos sie zmieni po porodzie, ale wątpię bo gdyby miała się wtrącać to juz by to robila przez tyle lat
Gorszy jest teść zalecił mi w święta spanie na brzuchu bo w ciąży to nie szkodzi bo on wie bo ogląda programy w tv
KotMisia lekkostrawne grzyby wowgosiunia lubi tę wiadomość
-
Beti wytrwalosci ♡
KotMisia moja tez nie lepsza ale nauczylysmy sie egzystowac w jednym domu. A grzyby lekko strwane bo tylko na masle- super
Pigulska u mnie na telefonie nie widacPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wg Belly zaczynamy 27 tydzień i 7 miesiąc. Mąż od 8 rano szlifuje ściany w pokoju Jasia i jak zabrał się za tą która łączy się z naszą sypialnią to się całkowicie wybudziłam. Poczytałabym jeszcze książkę w łóżku, ale bez dodatkowego światła nie da rady. Tak ciemno w domu. Chciałam jeszcze zmrużyć oko, ale głód się odezwał. Dzisiaj owsianka zamiast kanapek na śniadanie.
Życzę Wam mimo wszystko fajnej soboty (zwłaszcza tym, które dziś mają wizyty u teściowych). Ja dzis idę na urodziny do kuzynki, więc się cieszę, że coś innego poza schematem. Poza tym będą to jej pierwsze urodziny po pojednaniu się rodziny, więc się już wzruszam na samą myśl, ale to jest bardzo długi temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:07
PIGULSKA, KotMisia, gosia86, Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witamy w sobote. U nas pogoda paskudna troszke sniegu w nocy spadlo mrozik delikatny jest, nawet z domu nie chce sie wychodzic, ale corka juz mnie meczy ze chce na spacer isc wiec przyjdzie mi sie dotlenic. Dzieci sie nudza jak nie ma pogody bo na dworze nie moga szalec. A od 2 lutego ma ferie i 2 tyg 24h ze mna takze beda rece pelne roboty.
Odkad nie pracuje to leń mnie ogarnia. Mniej w domu sprzatam a po pracy jakos bylam bardziej zorganizowana.
Sloneczna pogoda bardziej mnie nastraja do dzialania a tu do wiosny daleko
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wczoraj wymyslilam sobie ze przed porodem jeszcze zrobilabym remont sypialni:)
Mąż zadowolony he he. Bo znow cos kombinuje ale jak mam duzo czasu to kombinuje
Rozgladam sie na olx za wozkami ale chyba zbyt wymagahaca co do nich. I bedzie problem z wyborem.
Nad imieniem dla niuni tez pracujemy ale na jedno mamy problem sie zdecydoqac. Podobaja mi sie Oliwie i Julie ale sa bardzo popularne i pelno dziewczynek o tych imionach jest. A wy dziewczyny patrzycie ze jakies imie jest popularne czy poprostu podoba Wam sie i na nie sie decyduhecie.
Jeszcze podobaja sie mi: Karolina, Wiktoria, Nina i Paulinkasporo tego he he
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc