Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PIGULSKA wrote:Gosia nie mam pojęcia co to są te granulocyty
a co o tym wujek google pisze??
Rika gratkiPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Madziorek - dobrze, że sytuacja uratowana.
Ja teraz zaczynam się przejmować, że mój Jaś taki klocek, a my nie wysocy..hm. Będzie ciekawie.
Wróciłam właśnie z mężem z Rossmana (stwierdziłam, że nie zaszkodzi pokupować już trochę kosmetyczno-higienicznych produktów, bo potem nie wiem czy dam radę) i z Netto. Byliśmy pierwszy raz w tym sklepie i jak to mówimy z mężem: dupy nie urywa.. a rzeczy dla dzieci i kobiet w ciąży z gazetki to tylko ładnie w gazetce wyglądały, a na żywo to nie ma na czym oka zawiesić. -
Madzia ważne że macie prąd:)
Mi coś żarówka w łazience mruga ale nie tykam niech mąż się wykaże
A zrobil mi niespodziankę i jedziemy zaraz do mojej przyjaciólki bo on ma sprawę do jej męża ale się cieszę
Ja kupie w tym miesiącu na pewno pampersy
A widziałam dzisiaj w biedronce kosmetyki dada to chyba nowość? I jeszcze były te proszki i plany lovela -
a mi mąż kupił nowy telefon
tzn przywiózł, żebym się zastanowiła, bo do jutra może zwrócić. Ale raczej na pewno już go nie oddam
, większy ekran i lepiej mi będzie was czytać
. Tylko musi się jutro dowiedzieć czy gość ma paragon, bo chyba karta gwarancyjna jest tylko ważna jak jest dowód zakupu, tak ?
KotMisia, katalina, paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim po paru dniach przerwy. Wołałam odpocząć niz Wam smecić, choc i tak wylałam swoje gorzkie żale w pamiętniku
Mam nadzieje, że wszystkie wizyty udane, Maluszki dokazują. Jeśli któraś chce to od 5 lutego w Lidlu są bramki antydzieciowe i jadę upolowac termometr na podczerwień dla Małej. Bedą też blokady na drzwiczki,kontakty i rogi blatów, a ubranka jakie fajne będą polecam.
Mi ostatnio wszyscy mówią, że jaka to różnica w jakim płynie czy proszku upiorę dziecięce ubranka, ja chcę kupic jeden mały by wyprać wszystkie ubranka. A w jakiej temp powinno sie je prać?
gosia tak to chyba nowość
nojaniewiem tak z dowodem zakupu masz gwarancję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:36
nojaniewiem lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
i jestemmm
Mikołaj wazy dziś równy kilogram;) ponoc taki średniaczek;) szyjka długa i zamknięta nic się z nią nie dzieje;) ale uparty ten mój syn bo dziś pokazał nam tylko ucho i tyłeksiedzi dupcią na moim pęcherzu a zgage mam dlatego że uciska główka na żołądek.. nic na to nie poradzimy;)
Gosiu co do cisnienia powiedział mi że dopoki nie utzrymuje mi się powyżej 140 to pierwsze to jest ok. więc ja się tego trzymam. a na puchnięcie rąk że takki mój urok i dopóki wracaja do normy a puchniecie nie utzrymuję się przez dłużej to też jest dobrze
ja mam 5.5kg na plusie;) przez miesiąc przytyłam 1.300wiec też jest ok bo mały ponad 500 g przybrał wody także dieta mamusi cukrzycowej jest dobra;) mały rośnie a matce dupsko tyle nie rośnie;)
z gorszych wiadomości moja hemoglobina to 10.9 i na razie leczymy się sokiem z buraków oby pomogło. i leukocyty przekroczone ale nie jest źle;) bakteri w moczu nie mam co jest dobrą wiadomościa bo ostatnio były i same znikły;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:47
PIGULSKA, KotMisia, Karolcia88, madziorek, gosiunia, czarna panda, gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Gosia dokładnie nie martw się na zapas a przy okazji zapytasz lekarza o te wyniki
kosmetyki dada to już raczej od dawna są w biedrze, a płyn lovela juz zakupiłam
Rika gratulacjewidać Kasieńka dziś nieśmiała
Paulinqa super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:46
paulinqa lubi tę wiadomość
-
Aż się miło czyta takie dobre newsy
Magic mi mówiła pani w sklepie, że wystarczy w 40stopniach uprać i potem wyprasować max do 110stopni. Tak więc będę robić, bo powyżej tej temp. mama mówiła mi, że mogą się kurczyć ubranka bawełniane.
A moja Niunia dziś taka spokojna.. wczoraj to samo, a w nocy spać nie dałaciekawe jak dziś, bo w pracy to ja już mam oczy na zapałkach chwilami i ile razy mogę zrzucać na niskie ciśnienie i biomet?
-
Kochane gratuluje udanych wizyt. Dzieciaczki juz duze macie,ciekawa jestem ile moja niunka wazy.
Gosiu ja niestety nie znam sie na twoich wynikach.
Magic czytalam twoj wpis w pamietniku i rozumiem cie doskonale bo ja tez nie akceptuje swojego ciala w ciazy. I przenigdy bym nie pomyslala ze bede miec takie problemy. Ale staram sie stawiac siebie do pionu i pracowac nad psychika bo glownie ona szwankuje. A wiec tylki i cycki w gore i damy radenuedlugo znow bedziemy super laskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:06
paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie załamujcie się na prawdę waga wagą ale to że maluchy zdrowe najważniejsze;)
katalina mój też największe harce ma w nocy w dzień mało się rusza;) także nie przejmuj się
a ja dziś dostałam przyzwolenie od lekarza na pączka za tą moją wagę i trzymanie tej dietyaż mi sie mordka ucieszyła bo tak mi się już chciało;p ale tylko na jednego;p od jutra powrót do diety słodkiej mamy;)
KotMisia, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosiu ja mam granulocyty podwyższone i wymalowane przy nich r4 dodatkowo i H co oznacza ponad normę. Nie wiem co to jest to r4. Dr Google mówi że w ciąży podwyżone granulocyty to norma.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Czesc
U nas wizyta szybka ale bez USG, szkoda bo chcialam zobaczyc Wikusie. Teraz chodze co 2 tyg i pewnie dlatego mi nie robil USG.
Badal jedynie mnie. Szyjka dluga, zamkniet. Macica miekka takze wszystko ok.
Dostalam zlecenie na test glukozy i 2 inne badania.
Pytalam lekarza o ruchy, ze czasem czuje jak kopie a czasem slabo. Powiedzial ze to nic zlego na tym etapie.
Spokojnej nockiPozdrowionka
madziorek, KotMisia, gosia86 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Pisałyście dzisiaj o staniczkach z h&m, może chodziło o takie: http://www.hm.com/pl/product/12507?article=12507-C
Mnie zainteresowały, ale nie mam zbyt blisko siebie tego sklepu, a jak ostatnio byłam w Katowicach w Galerii Katowickiej to się zdziwiłam, że tam nie było w ogóle asortymentu ciążowego/dla mam. Nie mam pojęcia czy h&my się pod tym względem różnią.