X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

gosia86, KotMisia, madziorek, Karolcia88, Magic, PIGULSKA, paulinqa, katalina, AGA 30, beti97, MiM, Agusia246 lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    Gosia nie mam pojęcia co to są te granulocyty :/ a co o tym wujek google pisze??
    Ni wlasnie noc konkretnego nie znalazłam ale z tego co się orientuje to ja chyba od zawsze mam podwyższone te granulocyty i skoro do tej pory nic mi nie mówili na ten temat to chyba nie ma sie czym martwić;)

Rika gratki

PIGULSKA lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska myślałam ze dla Młodego zamawialiscie.

201505111762.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    Zawsze coś wyskoczy ;) najważniejsze to mieć porządnego fachowca :)
    Już wujek uratował sytuacje :)

201505111762.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek - dobrze, że sytuacja uratowana.

Ja teraz zaczynam się przejmować, że mój Jaś taki klocek, a my nie wysocy..hm. Będzie ciekawie.

Wróciłam właśnie z mężem z Rossmana (stwierdziłam, że nie zaszkodzi pokupować już trochę kosmetyczno-higienicznych produktów, bo potem nie wiem czy dam radę) i z Netto. Byliśmy pierwszy raz w tym sklepie i jak to mówimy z mężem: dupy nie urywa.. a rzeczy dla dzieci i kobiet w ciąży z gazetki to tylko ładnie w gazetce wyglądały, a na żywo to nie ma na czym oka zawiesić.

dqprj44jymj31xvy.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ważne że macie prąd:)
    Mi coś żarówka w łazience mruga ale nie tykam niech mąż się wykaże ;)
    A zrobil mi niespodziankę i jedziemy zaraz do mojej przyjaciólki bo on ma sprawę do jej męża ale się cieszę :)
    Ja kupie w tym miesiącu na pewno pampersy
    A widziałam dzisiaj w biedronce kosmetyki dada to chyba nowość? I jeszcze były te proszki i plany lovela

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi mąż kupił nowy telefon <3 :D tzn przywiózł, żebym się zastanowiła, bo do jutra może zwrócić. Ale raczej na pewno już go nie oddam :D, większy ekran i lepiej mi będzie was czytać :D . Tylko musi się jutro dowiedzieć czy gość ma paragon, bo chyba karta gwarancyjna jest tylko ważna jak jest dowód zakupu, tak ?

KotMisia, katalina, paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Magic Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim po paru dniach przerwy. Wołałam odpocząć niz Wam smecić, choc i tak wylałam swoje gorzkie żale w pamiętniku ;)

Mam nadzieje, że wszystkie wizyty udane, Maluszki dokazują. Jeśli któraś chce to od 5 lutego w Lidlu są bramki antydzieciowe i jadę upolowac termometr na podczerwień dla Małej. Bedą też blokady na drzwiczki,kontakty i rogi blatów, a ubranka jakie fajne będą polecam.
    Mi ostatnio wszyscy mówią, że jaka to różnica w jakim płynie czy proszku upiorę dziecięce ubranka, ja chcę kupic jeden mały by wyprać wszystkie ubranka. A w jakiej temp powinno sie je prać?

gosia tak to chyba nowość :)

nojaniewiem tak z dowodem zakupu masz gwarancję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:36

nojaniewiem lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziorek wrote:
    Pigulska myślałam ze dla Młodego zamawialiscie.
    Kupiliśmy używane w bardzo dobrym stanie i w dodatku solidne, robione na wymiar :)

madziorek lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jestemmm ;)

Mikołaj wazy dziś równy kilogram;) ponoc taki średniaczek;) szyjka długa i zamknięta nic się z nią nie dzieje;) ale uparty ten mój syn bo dziś pokazał nam tylko ucho i tyłek <3 siedzi dupcią na moim pęcherzu a zgage mam dlatego że uciska główka na żołądek.. nic na to nie poradzimy;)

Gosiu co do cisnienia powiedział mi że dopoki nie utzrymuje mi się powyżej 140 to pierwsze to jest ok. więc ja się tego trzymam. a na puchnięcie rąk że takki mój urok i dopóki wracaja do normy a puchniecie nie utzrymuję się przez dłużej to też jest dobrze

ja mam 5.5kg na plusie;) przez miesiąc przytyłam 1.300 ;) wiec też jest ok bo mały ponad 500 g przybrał wody także dieta mamusi cukrzycowej jest dobra;) mały rośnie a matce dupsko tyle nie rośnie;)
    z gorszych wiadomości moja hemoglobina to 10.9 i na razie leczymy się sokiem z buraków oby pomogło. i leukocyty przekroczone ale nie jest źle;) bakteri w moczu nie mam co jest dobrą wiadomościa bo ostatnio były i same znikły;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:47

PIGULSKA, KotMisia, Karolcia88, madziorek, gosiunia, czarna panda, gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia dokładnie nie martw się na zapas a przy okazji zapytasz lekarza o te wyniki :) kosmetyki dada to już raczej od dawna są w biedrze, a płyn lovela juz zakupiłam :)

Rika gratulacje :) widać Kasieńka dziś nieśmiała :)

Paulinqa super wieści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:46

paulinqa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się miło czyta takie dobre newsy :)

Magic mi mówiła pani w sklepie, że wystarczy w 40stopniach uprać i potem wyprasować max do 110stopni. Tak więc będę robić, bo powyżej tej temp. mama mówiła mi, że mogą się kurczyć ubranka bawełniane.

A moja Niunia dziś taka spokojna.. wczoraj to samo, a w nocy spać nie dała :( ciekawe jak dziś, bo w pracy to ja już mam oczy na zapałkach chwilami i ile razy mogę zrzucać na niskie ciśnienie i biomet? :(

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane gratuluje udanych wizyt. Dzieciaczki juz duze macie,ciekawa jestem ile moja niunka wazy.

Gosiu ja niestety nie znam sie na twoich wynikach.

Magic czytalam twoj wpis w pamietniku i rozumiem cie doskonale bo ja tez nie akceptuje swojego ciala w ciazy. I przenigdy bym nie pomyslala ze bede miec takie problemy. Ale staram sie stawiac siebie do pionu i pracowac nad psychika bo glownie ona szwankuje. A wiec tylki i cycki w gore i damy rade :) nuedlugo znow bedziemy super laskami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:06

paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie załamujcie się na prawdę waga wagą ale to że maluchy zdrowe najważniejsze;)

katalina mój też największe harce ma w nocy w dzień mało się rusza;) także nie przejmuj się;)

a ja dziś dostałam przyzwolenie od lekarza na pączka za tą moją wagę i trzymanie tej diety ;) aż mi sie mordka ucieszyła bo tak mi się już chciało;p ale tylko na jednego;p od jutra powrót do diety słodkiej mamy;)

KotMisia, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska to pochwał się pokojem Nikosia jak już gotowy, może coś mnie jeszcze zainspiruje, bo zastanawiamy się jeszcze czy wszystkie ściany malować tak samo czy na jednej jakiś wzorek zapodać

201505111762.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu ja mam granulocyty podwyższone i wymalowane przy nich r4 dodatkowo i H co oznacza ponad normę. Nie wiem co to jest to r4. Dr Google mówi że w ciąży podwyżone granulocyty to norma.

gosia86 lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) U nas wizyta szybka ale bez USG, szkoda bo chcialam zobaczyc Wikusie. Teraz chodze co 2 tyg i pewnie dlatego mi nie robil USG.

Badal jedynie mnie. Szyjka dluga, zamkniet. Macica miekka takze wszystko ok.

Dostalam zlecenie na test glukozy i 2 inne badania.

Pytalam lekarza o ruchy, ze czasem czuje jak kopie a czasem slabo. Powiedzial ze to nic zlego na tym etapie.

Spokojnej nocki :) Pozdrowionka

madziorek, KotMisia, gosia86 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek startuję do lidla po ciuszki dla Małej :) bardzo fajna oferta.

gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałyście dzisiaj o staniczkach z h&m, może chodziło o takie: http://www.hm.com/pl/product/12507?article=12507-C
    Mnie zainteresowały, ale nie mam zbyt blisko siebie tego sklepu, a jak ostatnio byłam w Katowicach w Galerii Katowickiej to się zdziwiłam, że tam nie było w ogóle asortymentu ciążowego/dla mam. Nie mam pojęcia czy h&my się pod tym względem różnią.

dqprj44jymj31xvy.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko ja mam inny model z H&M .

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
‹‹ 839 840 841 842 843 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ