Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM gratulujmy :* mi na poprzedniej wizycie podala xhyba 5 rodzajów pomiaru wagi
kochane uciekam robic obiad dla zapracowanego mezusia
Duzo zdrowka i spokoju dla Wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 17:23
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mim Gosiu super wieści
na razie mój brzdąc największy haha;p aż się boję co będzie dalej
Gosiu i dlatego wiem że mogę tu wszytsko napisać i nikt mnie nie skrytykuje za wybór. ja nie sądze też że ktoś jest gorszy bo urodził cc lub nie kpbo ja też mam swoje zdanie na ten temat a na siłe tez nikogo do tego nie nakłaniam
gosia86, gosiunia, Anielka lubią tę wiadomość
-
ja myślałam o czymś takim
http://allegro.pl/ocieplane-legginsy-spodnie-ciazowe-kieszen-s-36-i5020544512.html
http://allegro.pl/legginsy-spodnie-ciazowe-getry-z-kieszeniami-dl-xl-i4962862650.html -
Gosia Mim gratuluję cudownych wieści
Co to uplawow to mi też towarzysza od początku ciąży i kilka razy dziennie muszę zmienić wkładkę. W sumie to nawet nie pomyślałam że to mogłyby być wody bo na to za wcześnieale takie paski też chciałam kupić żeby w razie czego sprawdzić i mieć pewność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:25
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Mi mierzy wagę na podstawie kości udowej. Ogólnie tylko 1kg do przodu od ostatniej wizyty
No i muszę dodatkowo wspomagać się żelazem.
A i masażysta podpowiedział mi fajną metodę na złagodzenie bólu w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Kładziesz się na ziemi na wielkiej poduszce np z kanapy, albo ta do karmienia, ale ta poduszka musi być bezpośrednio pod lędźwiami. I tylko jak mnie ból chwyta to tak robie i jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:33
gosia86, Karolcia88, Anielka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Paulinqa pamiętam, że miałaś się wybierać do tego sklepu z łóżeczkami co jest pod Krk. Byliście już czy czekasz aż mąż wróci?
Bo w sumie patrzyłam na łóżeczka i takie z wyposażeniem, które dużo się nie różni kształtem ani wyposażeniem a różnica nawet do 200zł.
bo to tańsze (nie ma tylko falbany maskującej) http://www.krak-wit.pl/pl/p/Wyprawka-10-el.-posciel-lozeczko-szuflada-materac-gryka-pianka-/1806
a to droższe (z pościelą haftowaną) http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-kolory-9el-posciel-darland-i5035806066.html
a to pierwsze to nawet z mężem byśmy mogli podjechać i odebrać osobiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:38
-
Hej dziewczyny. Gosia i MiM gratuluję dobrych wieści z wizyt
Ładne klocuszki rosną
Paulinqa przepraszam, jeśli nie doczytałam, ale masz wskazania do cc, czy po prostu sama ją chcesz?
Katalina ja też miałam kilka razy takie upławy, jak woda i sprawdzałam testem gineintima ph, czy to przypadkiem nie wody nie odchodzą. W razie czego jakby co, to zadzwoń do gina, ale wydaje mi się, ze to pewnie śluz, ja też mam teraz bardzo wodnisty.
Karolcia współczuję tego twardnienia, może postaraj się jak najwięcej odpoczywać kochana.
Dziewczyny mam pytanie co do tej położnej. Z tego co pamiętam, to Magic chodzi na takie spotkania, ale one są w ramach nfz, czy prywatnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:52
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nie Karolcia nie byłam czekam na męża aż przyjedzie teraz pod koniec lutego
mam wizytę 2 marca więc może wtedy też podjedziemy bo ja chce chyba samo łózeczko z materacem bo pościel już mam wybraną na allegro
a samo białe łózeczko nie jest takie drogie u nichchyba byłoby warto tam zajrzeć
a jaki materac macie zamiar kupować? bo ja już zgłupiałam chciałam GPK ale boję się o te robaki w gryce..
Alma raczej sama się skłaniam ale mój gin nie ma nic przeciwko temu.. napisałam też dlaczego wole ccWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:53
-
Hej Mamuśki.
Tak dziś lecicie ze stronami, że juz nie wiem co miałam napisac
Gratulacje dobrych wieści z wizyt. A te gorsze wieści to dziewczyny dacie radę!!!
Padło coś o sklepie Pati i Maks. Polecam, bardzo duży wybór mają a w Gorzowie mają sklep stacjonarny.
Mi też w oko wpadł Tako MoonlightTylko kurcze kolory slabe
No i jako jedyna Majówka mam cukrzycę to napiszę 3 słowa do Catyy.
Norma do 2h po glukozie to 140, i raczej Twój gin nie podejmie decyzji o lekkiej diecie tylko da Ci skerowanie do diabetologa. Możesz sobie podejść wcześniej do rodzinnego i od niego dostać skierowanie bo w przychodni diabetologicznej i tak chcą od rodzinnego.
Z cukrem to nie jest tak, że jeden to lekko przekroczone. To oznacza, że Twóje ciało mia problem z trawieniem glukozy (i wynik powyżej 140 oznacza cukrzycę ciążową, powyżej 200 cukrzycę) i uwierz mi że lepiej iść na dietę i się kontrolować niż narobić krzywdy maluszkowi.
Dostaniesz glukometr i dietę. Znam dziewczyny, które miały lekko ponad normę a potem z czasem tak im cukry skakały, że potrzebna była insulina.
Także Catyyy nie gniewaj się nie mnie bo ja nie chcę źle tylko już jestem 3 tydzień na dieciegosia86, Catyyy, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość