Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam
U nas też biało i bardzo wietrznie fajnie to wygląda zza okna ale jak mam gdzieś wyjść z domu to już mnie wkurza ten śnieg
Puella ja też raczej wolę żeby mnie nikt pół lub całkiem nagiej nie oglądał, ale to wyjdzie w praniu...najważniejsze dla mnie jest żeby małego zaraz po porodzie przystawic do skóry a reszta juz jest mniej ważna
Ofelaine cieszę się że wszystko w porządku i Malutka jest bardzo ruchliwa
Monilia ja po pobraniu musiałam siedzieć na tyłku przez 2h. Dasz rade
Ja mam zamiar zamówić podkłady maxi i znalazłam na allegro aukcję z hartmannem
http://allegro.pl/hartmann-podklady-poporodowe-premium-maxi-14-szt-i5011296698.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:45
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Porównywałam rozmiary Hartmann midi i maxi te maxi maja 45*32 cm z tego co pamiętam i wydają się ogromne
Anioł ile szczęścia na raz
My wlasnie po śniadanku mąż zrobił grzankia na obiad idziemy do mamy wiec dzisiaj luzik
Wrzucę wam przepis na ciasto które wczoraj piekla moja siostra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab8580d12ad.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:21
-
A mi tez panie w labo kazały usiąść, nie chodzić żeby wynik nie byl sfałszowany. To grzecznie siedzialam.
Dzień dobry dziewczyny!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:41
KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie, odpoczywam sobie i patrzę jak na dworze nasypało świeżego śniegu. W międzyczasie sąsiedzi się pokłócili i wezwali policje, bo u nas na jednokierunkowej drodze nie ma zbyt wielkiej kultury w parkowaniu samochodów przy domach. Często nie ma przejazdu. Głupio, że ludzie nie mogą dogadać się sami, tylko dzwonią po policje.
-
hej Dziewczyny
Peulla ja za Twoją namową będę kupować maxichociaż jak patrzę na zdjęcie to są OLBRZYMIE :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:15
-
nick nieaktualny
-
mój mąż chory, w nocy wyeksmitował się do salonu żeby mnie nie zarazić.. Taki bida słaby, że nawet nie miał siły złożyć sofy w salonie..
Teraz go przegoniłam do sypialni żebym sobie mogła wygodnie posiedzieć
mam tylko nadzieję, że mnie nie zarazi bo póki co dzielnie się opieram wszelkim zarazkom.
ja chyba będę zamawiać od użytkownika justinex. Ma dużo rzeczy, znajoma od niej zamawiała i sobie chwaliła
Brzuchol mi chyba urósł bo już mi ciasno w takiej dość luźnej domowej bluzie, zapiąć się zapnę, ale jest mi tak ciasno, że nawet szkoda mi mojej dziecinki, żeby jej nie zgniatać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:30
-
witajcie
u nas dziś w nocy przysypało solidnie sniegiem - zima na całego, a teraz swieci mocno słonce ze na śnieg nie mozna patrzec.
Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam - bo mam 2 dni zaległosci ale napisze co nieco do tego co doczytałam, reszte nadrobie pozniej.
Miscalle - pompony świetne, tez zamierzam takie zrobic, ale jeszcze nie zakupiłam materiału tzn tiulu. Zamawiałąs tiul w necie czy kupowałas stacjonarnie i ile wyszło Ci na jeden pompon? Ogladałam filmik na youtubie i wydaje się ze szybko robi się te pompony.
Czarna panda - witaj na 7 maja - ja tez mam wtedy termin i tez córeczka. Gratulujemy.
Nejcik - ściana świetna - szacun za cierpliwość. Co do wyników glukozy, tez sie nie znam za bardzo lepiej jak sie wypowie lekarz, w necie cos pisza o hipoglikemii.
Aha czy macie jakis fajny przepis na muffinki? Bo chyba się rozpędze i zrobię z mamą na tłusty czwarteka pączki kupimy.
Witaj Gabik u majóweczek.GabiK, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alma - dobrze e wszystko jest ok.
\Dorota - a te literki sa przyklejane na sciane? Bedziesz przyklejac? Bo ja chciałam jakies literki ale takie zeby zawiesic na łózeczko, wiec chyba lepsze dla mnie byłyby materiałowe?
Karolka - mnie swedza stopy - nie wiem czemu. Czasem dretwieją, jak narazie puchna wtedy jak mał sie poruszam.
Zmykam na rosołek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:02
alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Slash - tych aukcji z literkami jest cała masa i zazwyczaj pisze, że jest dołączona taśma do przyklejania albo tasiemki do zawieszenia. Pokazałam mężowi literki i mu się spodobały, tylko muszę poczytać te aukcje, bo kupujesz po 1 literce i niektórzy dawają po 1 dekoracji na literkę (np. autko), a jedni na całe imię 1 dekorację.
-
Zjadłam cały słoiczek dżemu truskawkowego własnej roboty, mały był ale teraz mnie mdli jak po glukozie
ech te zachcianki
ja właśnie zamówiłam te podkłady z canpolu takie jak Bluberry, słyszałam ze są dobre. O 12 45 na Polsacie będzie i kto to mówi. Zamierzam oglądać. Pamiętam jak byłam mała, uwielbiałam ten film zwłaszcza jego początek :p
gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Alma - dobrze e wszystko jest ok.
\Dorota - a te literki sa przyklejane na sciane? Bedziesz przyklejac? Bo ja chciałam jakies literki ale takie zeby zawiesic na łózeczko, wiec chyba lepsze dla mnie byłyby materiałowe?
Karolka - mnie swedza stopy - nie wiem czemu. Czasem dretwieją, jak narazie puchna wtedy jak mał sie poruszam.
Zmykam na rosołek