X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :)

U nas też biało i bardzo wietrznie fajnie to wygląda zza okna ale jak mam gdzieś wyjść z domu to już mnie wkurza ten śnieg :/

Puella ja też raczej wolę żeby mnie nikt pół lub całkiem nagiej nie oglądał, ale to wyjdzie w praniu...najważniejsze dla mnie jest żeby małego zaraz po porodzie przystawic do skóry a reszta juz jest mniej ważna ;)

Ofelaine cieszę się że wszystko w porządku i Malutka jest bardzo ruchliwa :)

Monilia ja po pobraniu musiałam siedzieć na tyłku przez 2h. Dasz rade ;)

Ja mam zamiar zamówić podkłady maxi i znalazłam na allegro aukcję z hartmannem
    http://allegro.pl/hartmann-podklady-poporodowe-premium-maxi-14-szt-i5011296698.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:45

gosiunia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porównywałam rozmiary Hartmann midi i maxi te maxi maja 45*32 cm z tego co pamiętam i wydają się ogromne ;)
    Anioł ile szczęścia na raz ;)
    My wlasnie po śniadanku mąż zrobił grzanki :) a na obiad idziemy do mamy wiec dzisiaj luzik
    Wrzucę wam przepis na ciasto które wczoraj piekla moja siostra
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cab8580d12ad.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:21

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tez panie w labo kazały usiąść, nie chodzić żeby wynik nie byl sfałszowany. To grzecznie siedzialam.

Dzień dobry dziewczyny!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:41

KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Puella Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, podkłady budzą respekt swoimi wymiarami :p Są wielkości pampersów mojego syna :p Coś za coś...są mega rozmiarowo, ale też dobrze chłoną i zabezpieczają przed przeciekaniem.

baff003ac9120c08m.jpg

gosia86, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie, odpoczywam sobie i patrzę jak na dworze nasypało świeżego śniegu. W międzyczasie sąsiedzi się pokłócili i wezwali policje, bo u nas na jednokierunkowej drodze nie ma zbyt wielkiej kultury w parkowaniu samochodów przy domach. Często nie ma przejazdu. Głupio, że ludzie nie mogą dogadać się sami, tylko dzwonią po policje.

dqprj44jymj31xvy.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny :)
    Peulla ja za Twoją namową będę kupować maxi ;) chociaż jak patrzę na zdjęcie to są OLBRZYMIE :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:15

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Puella za zdjęcie faktycznie są ogromne ale wolę chyba ich ogrom od przecieków

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:08

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry ile płaciłaś w Rossmanie?wrzuciłabyś zdjęcie opakowania?bo ja nie moglam nic takiego znaleźć
    Magic powodzenia na wizycie

Magic lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż chory, w nocy wyeksmitował się do salonu żeby mnie nie zarazić.. Taki bida słaby, że nawet nie miał siły złożyć sofy w salonie..
    Teraz go przegoniłam do sypialni żebym sobie mogła wygodnie posiedzieć ;)
    mam tylko nadzieję, że mnie nie zarazi bo póki co dzielnie się opieram wszelkim zarazkom.

ja chyba będę zamawiać od użytkownika justinex. Ma dużo rzeczy, znajoma od niej zamawiała i sobie chwaliła :)

Brzuchol mi chyba urósł bo już mi ciasno w takiej dość luźnej domowej bluzie, zapiąć się zapnę, ale jest mi tak ciasno, że nawet szkoda mi mojej dziecinki, żeby jej nie zgniatać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:30

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :) u nas dziś w nocy przysypało solidnie sniegiem - zima na całego, a teraz swieci mocno słonce ze na śnieg nie mozna patrzec.

Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam - bo mam 2 dni zaległosci ale napisze co nieco do tego co doczytałam, reszte nadrobie pozniej.

Miscalle - pompony świetne, tez zamierzam takie zrobic, ale jeszcze nie zakupiłam materiału tzn tiulu. Zamawiałąs tiul w necie czy kupowałas stacjonarnie i ile wyszło Ci na jeden pompon? Ogladałam filmik na youtubie i wydaje się ze szybko robi się te pompony.

Czarna panda - witaj na 7 maja - ja tez mam wtedy termin i tez córeczka :). Gratulujemy.

Nejcik - ściana świetna - szacun za cierpliwość. Co do wyników glukozy, tez sie nie znam za bardzo lepiej jak sie wypowie lekarz, w necie cos pisza o hipoglikemii.

Aha czy macie jakis fajny przepis na muffinki? Bo chyba się rozpędze i zrobię z mamą na tłusty czwartek :) a pączki kupimy.

Witaj Gabik u majóweczek.

GabiK, czarna panda lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,][/url]

gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bluberry byłam już w dwóch rosmannach i nie widziałam ani w jednym ani w drugim ale to były takie mniejsze sklepy wiec może dlatego

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma - dobrze e wszystko jest ok.

\Dorota - a te literki sa przyklejane na sciane? Bedziesz przyklejac? Bo ja chciałam jakies literki ale takie zeby zawiesic na łózeczko, wiec chyba lepsze dla mnie byłyby materiałowe?

Karolka - mnie swedza stopy - nie wiem czemu. Czasem dretwieją, jak narazie puchna wtedy jak mał sie poruszam.

Zmykam na rosołek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:02

alma lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash - tych aukcji z literkami jest cała masa i zazwyczaj pisze, że jest dołączona taśma do przyklejania albo tasiemki do zawieszenia. Pokazałam mężowi literki i mu się spodobały, tylko muszę poczytać te aukcje, bo kupujesz po 1 literce i niektórzy dawają po 1 dekoracji na literkę (np. autko), a jedni na całe imię 1 dekorację.

dqprj44jymj31xvy.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie tez podobaja literki nad lozeczkiem i ja chcialabym takie ktore mozna na polce postawic. Tylko nie zamawiam bo nie mamy imienia jeszcze :/ pompony tez mi sie marza :)

atdc8iikup31msj2.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam cały słoiczek dżemu truskawkowego własnej roboty, mały był ale teraz mnie mdli jak po glukozie :/ ech te zachcianki :) ja właśnie zamówiłam te podkłady z canpolu takie jak Bluberry, słyszałam ze są dobre. O 12 45 na Polsacie będzie i kto to mówi. Zamierzam oglądać. Pamiętam jak byłam mała, uwielbiałam ten film zwłaszcza jego początek :p

gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Alma - dobrze e wszystko jest ok.

\Dorota - a te literki sa przyklejane na sciane? Bedziesz przyklejac? Bo ja chciałam jakies literki ale takie zeby zawiesic na łózeczko, wiec chyba lepsze dla mnie byłyby materiałowe?

Karolka - mnie swedza stopy - nie wiem czemu. Czasem dretwieją, jak narazie puchna wtedy jak mał sie poruszam.

Zmykam na rosołek :)
    Czesto wystepuje u Ciebie to swedzenie? :-)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podlkady takie na lozko moga sie tez przydac przy przewijaniu bobasa w szpitalu. Ja bede kupowac na doz.pl Maja takie seni po 5zl i Tena z jakas niby super lepsza powloka :-/ Ale wszyscy kupuja seni,wiec ja tez :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ