Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jutro mam w planach wziąć się za kompletowanie wyprawki z allegro, ale to już hurtem u jednego użytkownika (ja chyba będę zamawiać z justinexu bo od razu mają podkłady hartmanna)
-
Eklerka wrote:Czesto wystepuje u Ciebie to swedzenie?
więc trę stópka o stópke.
A Ty tez coś takiego masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:32
-
slash wrote:W sumie to niecodziennie, ale tak co kilka dni chyba tak. Czasami mam tak ze dosłownie musze się chwilę drapac - tzn spod stóp a to takie proste nie jest
więc trę stópka o stópke.
A Ty tez coś takiego masz?
Sprawdzalas proby watrobowe? -
Ale mam dzisiaj ssanie
Zjadałam obiad z dwóch dań, sękacza, ciasto,loda, garść rodzynek i jeszcze mi mało i bym coś wciągnęła ale nie wiem co
A na dodatek głupia ja poczytałam mężowi o diecie III trymestru i już mnie terroryzuje że od jutra zero słodyczy -
ja też dzisiaj z tych nudzących się
ale zaraz może pójdę do cioci na herbatkę, może akurat upiekła jakieś ciacho...
a wiecie, dzisiaj rano waga mi pokazała 58,9ale po śniadaniu zaraz skoczyło na 60,2.. ale radość miałam wielką jak zobaczyłam 5 z przodu
nie wiem czy jednak nie pochwaliłam się za wcześnie, że się opieram choróbskom bo coś zaczynam kichać -
U nas malowanie. Towarzyszyłam mężowi, ale jak pomalował większa powierzchnie to zaczęło śmierdzieć i poszłam sobie. Ehh same kłopoty z tym remontem. W ogóle te meble to trzeba szybciej podkręcać, bo ostatnio jak dokupiliśmy komodę to zapodawalo około miesiąca tym zapachem
a teraz jak większość się nudzę
-
to tylko dwa domy dalej więc może nic mi nie będzie a chcę się wyrwać bo mąż mi nie pozwala ze sobą siedzieć w pokoju z teściową już gadałam dzisiaj z godzinę więc prawie tygodniowy obowiązek nadrobiłam (
). A cały tydzień znowu nie będę się miała do kogo odezwać więc chociaż dzisiaj skorzystam..
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wy tak o tej wyprawce a ja totalnie nie wiem co powinnam kupić a co nie
muszę przysiąść i pomysleć nad jakaś lista.
A czy kupujecie termometry elektroniczne na podczerwień czy takie zwykle elektroniczne? Mi koleżanka mówiła, ze dla starszego dziecka używa zwykłego elektronicznego a inna tylko na podczerwień i jakoś mętlik mam w głowie. -
Karolcia88 wrote:to tylko dwa domy dalej więc może nic mi nie będzie a chcę się wyrwać bo mąż mi nie pozwala ze sobą siedzieć w pokoju z teściową już gadałam dzisiaj z godzinę więc prawie tygodniowy obowiązek nadrobiłam (
). A cały tydzień znowu nie będę się miała do kogo odezwać więc chociaż dzisiaj skorzystam..
hehe mój mąż mnie tak strofuje zawsze
-
madziorek ja z tych co zawsze im zimno więc zawsze jestem ciepło ubrana
nie trzeba mnie specjalnie do tego namawiać
moja siostra używa na podczerwień, kupiła jeden prawie 8 lat temu i do tej pory go używagosiunia lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj oglądałam kawałek Bosackiej i bylo o tremometrach lekarz sie wypowiadam ze te na podczerwień trochę przekłamują wynik
Ja mam microlife i się zastanawiam czy taki sie nada
Madziu jeśli chodzi o ciuszki to jeszcze jako tako da sie to ogarnąć ale część kosmetyczno-higieniczna totalnie mnie przeraża
Może któraś z dziewczę ma jakąś listę na której się można wesprzeć i zechce sie podzielić?gosiunia lubi tę wiadomość