Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anioł wrote:Halo Dziewczyny
Miłęgo dnia życzę
Trzymajcie kciuki - Mąż poszedł na rozmowę o praceCo prawda ma bardzo dobrą prace ale go lekko denerwuje wiec dzis i jutro ma rozmowy. Jesli w tej dzisiejszej mu zaproponują ładną stawkę (na pewno mniejsza niz ma teraz ale zeby była godziwa)to bierze i bedzie szczesliwy :)A to najważniejsze
Ja o 12:45 wizytuję sialalalaale to juz pisałam.
Ja mam czasem takie twardenienie brzucha na chwilę, takie ciagnięcie moze to te BH. Nie wiem ale do najprzyjemniejszych nie należy.
Wczoraj się maż uśmiał bo przytuliłam się do pleców mężowskich a mała zaczęła kopać i czuł to na plecach
Anioł mój mąż też zmienia pracę od połowy marca, dostał nową, będzie robił to samo ale wygląda na to, że w przyjemniejszej atmosferzetak więc trzymam kciuki za Twojego męża
Nasz Młody też jak się przytulam do męża to go kopiezawsze się śmiejemy z tego
-
Nadulek kciuki.
Ja idę sprzątać, bo po remoncie nadal szaro i kurzowoa jeszcze trochę pracy przed nami z pokoikiem. Muszę sprzątać potajemnie, bo mąż mi nie pozwala
nadopiekuńczy jakiś, bo twierdzi, że tak sapię i na pewno mi to szkodzi
nadulek, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w nowym tygodniu! Tłusty czwartek i Walentynki
Karolcia na razie mam nic nie robićżadnych badań dodatkowych niezleciła poza moczem i morfoligią
Ja znalazłam szybki i łatwy przepis na pączki z serka homogenizowanego
Trzymamy kciuki za wizytujące!
Nadulek za Ciebie podwójneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:27
Bluberry, maribel, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
My jednak nie robimy tego pokoiku
postanowilismy z mężem nie inwestować już w ten dom, który de facto nie jest nasz, ba, nawet nie jest moim rodziców tylko babci. Postanowilismy tylko zrobić szafę na ubrania i tylko odmalować pokój, no wymiana okna i drzwi to musza być. Poradźcie mi czy lepiej do pokoju Małej palene zostawić czy kupic dywan i cały pokój zrobić miekki?
Blu czyli to nie bujdamogę zrobic? Boże pierwszy raz w życiu zrobię pączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:31
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej kobitki ja juz na nogach od rana, bylam w labo zrobic morfologie, toxo i mocz. Zima u nas niesamowita, sypie tak, ze swiata nie widac.
Blu gratki z okazji rozpoczecia 30 tygodnia. To juz brzmi calkiem powaznieBluberry, Magic lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, witamy się w nowym tygodniu:)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące! Magic, urocze zdjęcie USG Twojej córeczki:) Nadulek, kciukam za bezbolesną biopsję:*
Czy któraś z Was orientuje się może jak to jest z zameldowaniem noworodka, w przypadku gdy nie ma się zameldowania stałego? W dowodzie mam adres zameldowania stałego mieszkania, które sprzedaliśmy i z którego się już wymeldowaliśmy. W poznaniu mam tymczasowe zameldowanie i nie wiem czy mogę je podać przy rejestracji synka czy biorą adres z dowodu? Biorę też po uwagę opcję zameldowania się stałego u rodziców, ale musiałabym specjalnie jechać i wyrabiać. Będę wdzięczna za informację. Poradźcie mi proszę, co zrobić. Dziękuję z góry za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:41
Magic lubi tę wiadomość
-
U nas też sypało
ale teraz jest cisza
Kochane polecam wam fajnego sprzedawcę
http://allegro.pl/canpol-pojemnik-do-smoczka-biedronka-i5054314905.html
a od tego zamówiłam ubranka, pochwale sie jak przyjadą! miałam nic nie kupować, ale cholera jak??
http://allegro.pl/cudo-komplet-sukienka-majtusie-gr-2-pak-62-i5029243471.html
maribel ja z mężem ustalilismy, że naszą córeczke medlujemy na adres jego rodziców( niestety chcemy mieć lepszy i większy dostęp do państwowych instytucji np. przedszkole, szkoła) ale w takim przypadku jak Twój to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:44
maribel, slash lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
poczekaj aż pokaże Ci reszte ;P oj kochana żałuj
ale najgorsze jest to, że te cztery zestawy kosztowały mnie prawie 180zł
przecież to wariactwo.... ale nie będę oszukiwać ani siebie ani otoczenia! Ja zwariowałam i chciałabym juz móc Lilę ubrać w choć jedną z tych rzeczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:57
Puella, czarna panda, maribel, slash, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic wrote:My jednak nie robimy tego pokoiku
postanowilismy z mężem nie inwestować już w ten dom, który de facto nie jest nasz, ba, nawet nie jest moim rodziców tylko babci. Postanowilismy tylko zrobić szafę na ubrania i tylko odmalować pokój, no wymiana okna i drzwi to musza być. Poradźcie mi czy lepiej do pokoju Małej palene zostawić czy kupic dywan i cały pokój zrobić miekki?
Blu czyli to nie bujdamogę zrobic? Boże pierwszy raz w życiu zrobię pączki
Magic...moim zdanie lepszy dywan. Będzie cieplej i przede wszystkim jak Lilka zacznie się przemieszczać, będzie miała większy opór (nóżki nie będą jej się rozjeżdżać).Magic lubi tę wiadomość
-
Magic piękne rzeczy;) ja też nie umiem się oprzeć kupowaniu ubranek i najlepsze jest to że mojej mamie się udzieliło jak gdzieś jedzie to przyjeżdza z ubrankami
mmmm pączki mama też piecze ja ją wspomagam duchowo tzn zrobie może lukiera faworków nie robię może kupie pare
Anioł ja miałam zamiar kupić ale nie wiem dalej jaki;pMagic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puella dziękuję
tak zrobię
Anioł na nie kupuje specjalnego, mam dwa, z czego jeden dostaje eksmisję a jeden zostajea najlepsze, że jest w kolorze kawa z mlekiem i będzie idealnie pasował do pokoju
ja zaczynam wiele rzeczy udoskonalać. np poprosze mamę by pokazała mi jak sie obsługuje maszyne do szycia i sama uszyje kocyk,poszewki na kołdrę i poduszkę, ale to dopiero na przyszłą zimę
KotMisia to Ty pisałas o tym kocyku w Lidlu? Ja byłam o krok od kupienia gomyślicie, że byłby dobry np do szpitala zamiast rożka???
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
karolcia zaraz Ci podeslę
Prosze
http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2013/01/proste-paczki-z-serka-homogenizowanego.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:23
paulinqa, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018