Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:Witam mamusie
ja dzisiaj od rana poleciałam do lidla na zakupy i odebrać zamówienie z apteki a teraz zupkę gotuję. I to tą z soczewicy na życzenie mamy :p a jak pierwszy raz robiłam to mówiła że nie jej smak i gust ale po spróbowania zmieniła zdanie. W aptece zostawiłam 150 zł no ale kupiłam :
1 sobie dha bo w ogólę nie jem ryb i wręcz mnie odpycha( mają w skł jeszcze wit D i jod i coś tam jeszcze)
2 podkłady poporodowe szt 2
3 majtki jednorazowe poporodowe
4 bepanthen 100g do pupci dzieciaczka
5 Maltan na brodawki
6 10 op kompresów jałowych 5x5
7 20 amp soli fizjologicznej
8 octenisept
Zapomniałam zamówić aspiratorka do nosa , ale jeszcze zdążę.
Jestem ciekawa ile mój kurczaczek waży. Dzisiaj muszę jeszcze zrobić zakupy w rosmannie bo za chwilę nie będę miała ani szamponu, ani żelu pod prysznic i balsam też na wykończeniu
Teraz chcę spróbować Babydrem z Rosmmana dobry jest??data na opakowaniu jest do przyszłego roku wiec chyba taki urok tego kosmetyku. Juz lepsza jest ta oliwka ale wiadomo wchłania się mega dlugo i lepi do ubrań
Jaki aspirator zamawiasz? -
Magic wrote:WITAM WAM KOCHANE!
Ja dosłownie na chwilę!!!
Jest mega okazja na podgrzewacz do butelek! Jeśli któraś planuje kupic to polecam aukcje
http://allegro.pl/podgrzewacz-snow-bear-do-wszystkich-butelek-okazja-i4976898142.html
BUZIAKI!
Cena rzeczywiście niezła ale czy warto kupować w ogóle nie znam tej firmy -
czarna panda wrote:Hej dziewczyny:)
Ale miałam dzisiaj okropny incydent....robie owsianke i chciałam dodać troszke grysiku a tam na spodzie małe robaczki. Ja pierdole myślalam ze sie zzygam. Grysik szczelnie zamkniety nie wiem dlaczego jakies robale weszły, patrzyłam do innych kasz itp ale nic tam nie ma. Wszystko mam w plastikowych zamknietych pudełeczkach. Skąd mi się to wzieło?
A tak wogóle to miłego dnia majówki:)Ja raz się tak urządziłam mąką kupioną w Biedronce, a potem to dziadostwo mi latało po całym mieszkaniu i tępiłam je przez 2 miesiące
.
A co do wielkości brzucha - moja mama w ciąży ze mną miała taki brzuszek, że po porodzie sąsiedzi zarzucili jej, że na pewno mnie adoptowała bo przecież w ciąży nie byłaMama ma 155cm wzrostu, waży poniżej 50kg a ja ważyłam 3300g i miałam 56cm, więc malutka nie byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:04
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Byłam u położnej z tą wysypką kazała brać wapno 3*1 i obserwować jeśli nie przejdzie to iść do dermatologa ale na jej oko chikestaza to nie jest bo chokestaza zaczyna się od stóp i dłoni
Byliśmy na obiadku z mężem i dopadła mnie teraz śpiączka a jeszcze szkoła rodzenia dzisiaj przede mną
Ja chcę czekolady a mąż mi nie chce kupić
Ale planuje banany w cieście na wieczórAnioł lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszedł mi ten termometr! Wczoraj zamówiony a dziś już jest
Sprawdzałam temperaturę z rteciowym na mnie i Misiowym i wynik co do kreseczki identyczny. Także polecam! A pomiar ze skroni to chybs w 3-4 sekundy robi
Byłam u pani podolog i chyba będzie mi paznokiec schodził z dużego palcaPierwszy raz tak mam
gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Dziewczyny przyszedł mi ten termometr! Wczoraj zamówiony a dziś już jest
Sprawdzałam temperaturę z rteciowym na mnie i Misiowym i wynik co do kreseczki identyczny. Także polecam! A pomiar ze skroni to chybs w 3-4 sekundy robi
Byłam u pani podolog i chyba będzie mi paznokiec schodził z dużego palcaPierwszy raz tak mam
Będę wdzięczna za ponowne podanie linku do aukcji, bo nie mogę znaleźć. Jak polecasz, to warto sobie zapisać producenta i model.Eklerka, KotMisia, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Puella wrote:Będę wdzięczna za ponowne podanie linku do aukcji, bo nie mogę znaleźć. Jak polecasz, to warto sobie zapisać producenta i model.
http://allegro.pl/promocja-termometr-na-podczerwien-thermodelicate-i5071735402.html
Kupiłam dokładnie z tej aukcji.Bluberry, gosiunia lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/promocja-termometr-na-podczerwien-thermodelicate-i5071700998.html
KotMisia dzięki za informację, właśnie dziś myślałam o tym termometrze i ciekawa byłam czy się sprawdzi. Już zakupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:49
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Anioł, jestem szok że tyle płacisz za lot w obie strony. A to jakaś promocja była czy dużo wcześniej kupowałaś bilety?
Właśnie w międzyczasie skończyłam grać w TombRaidera na xboxie. Trochę mi to nudę zabiło, mogłam się rozwalić w fotelu i trochę poszaleć...a tu nagle filmik i napisy końcowe. Teraz muszę znaleźć sobie inny sposób na nudę. -
KotMisia wrote:Dziewczyny przyszedł mi ten termometr! Wczoraj zamówiony a dziś już jest
A paznokciem się nie martw wyrośnie nowywiem ze to trochę nie przyjemne ale lepiej teraz niż latem
-
No 149 zł to przesada, a aspiratorek pewnie kupię fridy. Zapomniałam zamówić jeszcze tantum rosa do podmywanią bądź nadmanganian potasu. Póki co jest na to czas. W ogóle myślę żeby mieszać pampersy dady z oryginalnymi. Na noc na pewno będę zakładać Pampersa a na dzień Dada. Zobaczę co na to skóra Małej. Eklerka ja ważyłam podobnie 3200g i 56 cm
mam nadzieję że moja córunia nie będzie większa. No i chyba nareszcie wiem jaką chcę pościel i co mi się widzi.
Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Łeee, zakupiłam termometr, zapłaciłam, bo mieli opcję KUP TERAZ, a tu zaraz wiadomość od nich, że mieli je na dwóch aukcjach i się wyprzedały i już nie mają. Mam nadzieję, że szybko zwrócą kaskę
Ja kupiłąm z Mothercare i zapłaciłam 149zł za dwa, koleżanka bardzo polecała. Ale są paskudnemam nadzieję,że do karmienia będą funkcjonalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:28
-
nick nieaktualny
-
GabiK wrote:Łeee, zakupiłam termometr, zapłaciłam, bo mieli opcję KUP TERAZ, a tu zaraz wiadomość od nich, że mieli je na dwóch aukcjach i się wyprzedały i już nie mają. Mam nadzieję, że szybko zwrócą kaskę
Ja kupiłąm z Mothercare i zapłaciłam 149zł za dwa, koleżanka bardzo polecała. Ale są paskudnemam nadzieję,że do karmienia będą funkcjonalne.
zobaczymy jak szybko oddają pieniądze
GabiK lubi tę wiadomość
-
Dbam o zdrowie , zresztą odbieram w aptece w której pracuję i zawsze odwiedzam znajomych. Chociaż czasami zdarza mi się kupić gdzie indziej jak widzę że jest taniej. Zamawiając w doz.pl jest taniej niż wchodząc z ulicy do apteki.
czarna panda, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A zastanawiałyście się dziewczyny jakich kosmetyków pielęgnacyjnych dla dzidziusia będziecie używać? Myślałam o emolium i dużo osób go poleca ale strasznie są drogie te kosmetyki, zastanawiam się czy warto.
Jutro idę odebrać karuzele do łóżeczka dla Lilki będzie taka:
https://www.mall.pl/karuzele-lozeczka/fisherprice-karuzela-z-melodia-misie-z-efektami-dzwiekowymi?gclid=CPjalNrW18MCFYrjwgodSbsAdQ
Ja kupuje używana za 50 złWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:21
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość