Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moja siostra z ostatnim akurat wyjechała wózkiem bo do szpitala mają 3 minuty
u mnie to chyba kanapowy tryb życia tak wpływa na wagę bo jem tak jak przed ciążą (może dodatkowo ryby)...
a jak zaszłam to miałam ambitny plan nie wyjść poza 65kga teraz jak pojem to 62 pokazuje..
(waga to taka moja pięta achillesowa...)
zjadłam rybę a ja dalej głodna!!! poprawię chyba gruszką..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:50
-
A ja się sporo ruszam i bolało mnie dzisiaj moje biodro, ale to chyba od dodatkowych kg. Teraz odpoczęłam i jest ok. Już od kiedy byłam nastolatką mnie bolało ale p dr pierwszego kontaktu bezczelnie mi powiedziała że chcę zwolnienie wydębić i moje nogi nie są najszczuplejsze, nigdy nie były a wagę miałam w normie. Głupie babsko. Gosia twoja mama niezła z tym betem. Niestety dobre rady naszych rodziców nie zawsze są dobre , wszystko się zmienia a oni nie zawsze nadążają albo żyją radami swoich babć. Mi np moja babcia mówi żebym jadła jabłka bo wit mają i co mnie widzi to o tych jabłkach, no a przecież inne owoce i warzywa też je mają. No i na temat karmienia piersią może nikt mi nie chce nic powiedzieć bo wiedzą że ja pyskata jestem, ale jak mówię że do 2 rż chciałabym karmić to patrzą na mnie jak na wariatkę. Wiadomo że z czasem te karmienia będą rzadsze, ale to moja decyzja i jeżeli ja czuje że tak będzie dobrze i dziecku się będzie podobać to dla mnie ok. Tak samo nie widzę problemu żeby dziecko jakąś część czasu spędzało z nami w łóżku na zabawie, czytaniu książek czy karmieniu cycem, dla mnie to budowanie więzi. Nie musi zawsze dla mnie siedzieć sztywno w swoim łóżeczku. Dobra nie produkuję się już bo się rozpisałam że hoho.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia skoro ci nic lekarz nie mówi to jest ok;) jak zrobisz glukozę i wyjdzie coś nie tak to zaraz ci kg spadną, chociaż lepiej żebys nie miała cukru;)
mi już ciotki sąsiadki daja złote rady ale ja mam to gdzieś;p jak to powedziałam moje życie, moja ciąża, moje dziecko i mój brzuch -
KotMisia śliczny brzusio a komentarzami na temat pupy się nie przejmuj bo najczęściej są wynikiem zwykłej zazdrości
byłaś u fryzjera???
Mnie też drażnią te wszystkie rady i ocena mojego wyglądu.
Najbardziej rozbraja mnie tekst: Ale już Ci brzuchol urósł...
Zawsze odpowiadam ze przecież nie będzie się kurczył bo jestem w ciąż!!!gosiunia, GabiK, GabiK lubią tę wiadomość
-
MiM wczoraj i dzisiaj to nie koniecznie różnie to z tą moją niunią bywa
Puella dermatolog przepisała mi maść mam smarować tylko krostki jeśli nie zejdzie uczulenie w dwa tygodnie to mam przyjść do kontroli lub w międzyczasie iść do internisty po skierowanie na enzymy wątrobowe
Nasze mamy teściowe i babcie już miały swoje 5 minut teraz nich pozwolą nam żyć po swojemu
Mnie najbardziej denerwowało jak mi wmawiali że będzie syn bo jak na córkę to za dobrze wyglądamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:19
-
nick nieaktualny
-
madziorek wrote:Ja mam płaczące popołudnie. Siedzę, rycze i jestem wściekła. A kto się nie odezwie to jest gorzej chyba muszę swoje odczekać
Niestety takie jestesmy teraz płaczliwe i łatwo nas zranic...wez kąpiel, włącz sobie jakąś muzyke i może bedzie Ci lepiej. Ja juz nie płacze bo się napłakałam ale mam jakiegoś doła. Dobrze ze moja siostra 14letnia do mnie jutro przyjezdza;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:47
-
Ja już tą moją anakondę nawet w ruchu czuję
a jak ładnie bawią się z tatusiem
dzisiaj mówił że czuł jak mu się stopa na ręku odciska, strasznie się podniecił, ale nie dziwię się , ja Małą non stop czuję. Najlepiej się czuję sama z B. To co on mówi jakoś mnie nie drażni. No i p dr też może wszystko komentować i doradzać. Teraz wiem kiedy sobie śpi, najgorsze jest to jak ja chcę iść spać a czuje jak Mała sobie w środku biegi urządza. Kopie tymi nóżkami jakby przed maratonem ćwiczyła.
-
gosia86 wrote:MiM wczoraj i dzisiaj to nie koniecznie różnie to z tą moją niunią bywa
Puella dermatolog przepisała mi maść mam smarować tylko krostki jeśli nie zejdzie uczulenie w dwa tygodnie to mam przyjść do kontroli lub w międzyczasie iść do internisty po skierowanie na enzymy wątrobowe
Nasze mamy teściowe i babcie już miały swoje 5 minut teraz nich pozwolą nam żyć po swojemu
Mnie najbardziej denerwowało jak mi wmawiali że będzie syn bo jak na córkę to za dobrze wyglądam
Gosia...a co Ci przepisała? -
nick nieaktualny
-
U nas taki brzusio w 26 tygodniu
Niestety są pierwsze rozstępy, w prawdzie malutkie, ale są... Pocieszam się tym, że pojawiają się dopiero teraz, więc może nie zaatakują jakoś mocno... Codziennie się kremujemy Palmersem, eh, taka ma uroda i skłonności - cóż zrobić..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54dffa9fb54b.jpgBluberry, Karolcia88, gosia86, PIGULSKA, Agusia246, madziorek, Catyyy, beti97, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kotmisia ale z ciebie laska, masz zgrabny brzuszek i tylek w sam raz !
Nejcik sliczny brzusio.
ja ruchy licze rano po przebudzeniu i wieczorem, jest ich wiecej niz 10 ale w ciagu dnia nie licze bo jak cos robie to jakos ciezko. Ale czuje mala praktycznie co chwile jak sie przekreca albo pyka mi w brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:44