Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam niedzielnie;)
u nas jest tak pięknie jakby wiosna była;)
ja już odliczam dni do przyjazdu męża
w sobote rano już będzie na cały tydzień
musze wizyte przełożyc o kilka dni bo chce żeby jechał ze mna;)
niestety z moim psem jest coraz gorzej i jutro weterynarz przyjedzie nie wiem czy nie zostanie uspany... podejrzewają ze tamte psy były na coś chore i poszło zakażenie;( tak mi smutno bo jest z nami juz 15 lat.. ale lepiej żeby się nie męczył i nie cierpiał, a dzis już nawet nie reaguje na nas i jak mówimy do niego..
-
Slash...obie lalki cudne...bierz, tą która Tobie się najbardziej podoba :p Na razie to będzie cieszyło oko i mamę, dopiero później córeczka się zainteresuje.
Z pierwszych zabawek dla dzieci polecam grzechotki, gryzaczki wibracyjne/świetlne/muzyczne (najlepiej żółto-czerwone, albo o kontrastowych kolorach). Najlepiej mi się sprawdzają przy małych pacjentach.
U Was taka piekna pogoda....a u mnie dzisiaj pochmurnie, mgła, wilgotno, nieprzyjemnie. "Wyrzuciłam" małża na spacer z synem, to po godzinie wrócili przemarznięci. Ja już chcę wiosny, ciepłego słoneczka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:32
-
Paulinqa doskonale rozumiem Twój smutek, sama niedawno musiałam uśpić psiaka (3 dni przed świętami....). Ale jeżeli to ma mu ulżyć w cierpieniu to chociaż serce pęka nie ma się nad czym zastanawiać..
To teraz jak mąż przyjedzie wybieracie się do tego krak-witu?
Peulla może i do Was wkrótce słoneczko dotrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:59
-

Kawałek pokoiku ze skręconymi komodami
jeszcze trochę mebli i rzeczy trzeba dokupić no i udekorować
najważniejsze, że już nie ma tego bałaganu 
Miłego popołudnia
beti97, Karolcia88, Wonderwall, MiM, dorota1987, nick nieaktualny, PIGULSKA, KotMisia, Catyyy, gosiunia, nick nieaktualny, slash, maribel, czarna panda, katalina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dzięki Puella - masz rację w sumie ta lalka to raczej tak dla ozdoby
ale kupie.
Dzieki - włąsnie jakies pierwsze grzechotki tez musz e kupić, npisz kochana ktore dokładnie polecasz - bo ja ciemna w tch sprawach.
Ja też na pewno taką szmaciankę kupię :p Takie jeszcze moje dziecięce marzenia, przy synku nie mogłam go zreazlizować.
slash....nie polecę konkretnych marek...bo tak na dobra sprawę fajne grzechotki i gryzaczki wszędzie dostaniesz. Każda się nada...dla dziecka atrakcyjniejsza będzie tak kolorowa/kontrastowa, niż np. cała rożowa, itp.; wszystkie z dzowneczkam/dźwiękami...na potęgę ich jest w sklepach/allegro. Mój synek uwielbiał wsztskie wibracyjne, zwłaszcza jak ząbki wychodziły, to wibracje łagodziły obolałe dziąsełka.
slash lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba później nadrobię dzisiejsze wpisy. Znowu wyszukałam sobie problem i wydaje mi sie że ruchy mojego Jasia zrobiły się coraz bardziej częste i wyraźne, brzuch lata na wszystkie strony. Czy wiecie jak rozpoznać kiedy jest to w normie, a kiedy zacząć się niepokoić? Wiem, że jak dziecko jest bardziej ruchliwe to może być to oznaka niedotlenienia a ja się boję, że mam za mało miejsca w macicy.
-
Karolcia mamy zamiar jechać al czy tam dotrzemy?
wybieramy się do factory na małe zakupy
więc jak pojedziemy wcześniej to może tam podskoczymy;)
Madziorek super wygląda ściana jak ja jej zazdroszcze;D a ja czekam na komodę az nam zrobią bo robią już miesiąc.. a miałam nadzieje ze za tydzień po malowaniu będzie skręcona .
ja mam szary z mięta dla Mikołaja i jest sliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:38
madziorek lubi tę wiadomość
-
mi wystarczy ze większość ciuszków mam niebieskich;p dlatego posciel i całą resztę biore w innym kolorze;D pościel będzie szara z zielenia lub własnie mięta

a mój maluch własnie teraz szaleje bo matka niedobra zjadła monte;p heehe..
-
nick nieaktualny
-
Dorotka nie martw się na zapas ja dwa dni temu miałam cały dzień brzuch jak fala. Śmiałam się że anakonda nie daje spokoju a od wczoraj jakoś umiarkowanie bez szału to chyba zależy jaki dzień ma dzidzia. Ja ogólnie zaczynam czuć że ciasno mi się w brzuchu robi.
Madzia śliczny pokoik , ja już się doczekać nie mogę jak postawią nasz blok i wpadnę w szał remontu
Dzisiaj obiad w maku, dawno nie byłam ale i długo już nie pójdę.
Zmęczona jestem i chyba się zdrzemnę.
-
aa własnie Blu miałam napisać że bardzo podoba mi się nasza lista na pierwszej stronie

a ja muszę powiedzieć że pojawiły mi się rozstepy na tyłku, szok jak się ma tendencje to nic nie pomoże, musze je czymś wybielić później, -
MiM...ja lubię materace twarde i sprężyste, czy dla dziecka, czy dla dorosłego, i one wcale nie muszą kosztować majątek. Sama mam dość tani sprężynowy materac. Ja patrzę na to żeby nie zapadał się pod ciałem. Na pewno takie ekstra są z lateksu, ale ceny też są ekstra.
MiM lubi tę wiadomość

dziewczyny podpowiecie cos? jakie wybrałyście koce dla chłopców?