Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może taką ?
    http://allegro.pl/lalka-szmaciana-lalki-szaciane-szmacianka-lodz-1r-i5068983465.html

albo taką?
    http://allegro.pl/lalka-szmaciana-anna-i5018303284.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:18

klz98u696p33kjce.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie;)
    u nas jest tak pięknie jakby wiosna była;)

ja już odliczam dni do przyjazdu męża ;) w sobote rano już będzie na cały tydzień;) musze wizyte przełożyc o kilka dni bo chce żeby jechał ze mna;)

niestety z moim psem jest coraz gorzej i jutro weterynarz przyjedzie nie wiem czy nie zostanie uspany... podejrzewają ze tamte psy były na coś chore i poszło zakażenie;( tak mi smutno bo jest z nami juz 15 lat.. ale lepiej żeby się nie męczył i nie cierpiał, a dzis już nawet nie reaguje na nas i jak mówimy do niego..

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash...obie lalki cudne...bierz, tą która Tobie się najbardziej podoba :p Na razie to będzie cieszyło oko i mamę, dopiero później córeczka się zainteresuje.

Z pierwszych zabawek dla dzieci polecam grzechotki, gryzaczki wibracyjne/świetlne/muzyczne (najlepiej żółto-czerwone, albo o kontrastowych kolorach). Najlepiej mi się sprawdzają przy małych pacjentach.

U Was taka piekna pogoda....a u mnie dzisiaj pochmurnie, mgła, wilgotno, nieprzyjemnie. "Wyrzuciłam" małża na spacer z synem, to po godzinie wrócili przemarznięci. Ja już chcę wiosny, ciepłego słoneczka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:32

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqa doskonale rozumiem Twój smutek, sama niedawno musiałam uśpić psiaka (3 dni przed świętami....). Ale jeżeli to ma mu ulżyć w cierpieniu to chociaż serce pęka nie ma się nad czym zastanawiać..
    To teraz jak mąż przyjedzie wybieracie się do tego krak-witu? :)

Peulla może i do Was wkrótce słoneczko dotrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:59

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • slash Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Puella - masz rację w sumie ta lalka to raczej tak dla ozdoby :) ale kupie.
    Dzieki - włąsnie jakies pierwsze grzechotki tez musz e kupić, npisz kochana ktore dokładnie polecasz - bo ja ciemna w tch sprawach.

klz98u696p33kjce.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1549522f507669a3med.jpg

Kawałek pokoiku ze skręconymi komodami :) jeszcze trochę mebli i rzeczy trzeba dokupić no i udekorować :) najważniejsze, że już nie ma tego bałaganu ;)
    Miłego popołudnia :)

beti97, Karolcia88, Wonderwall, MiM, dorota1987, nick nieaktualny, PIGULSKA, KotMisia, Catyyy, gosiunia, nick nieaktualny, slash, maribel, czarna panda, katalina lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek....jest super! Zazdroszczę (pozytywnie). Bardzo lubię białe meble na wyrazistej ścianie. Podsyłaj koniecznie więcej zdjęć...z przyjemnością się ogląda.

madziorek lubi tę wiadomość

3i49df9htr170int.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy :) ja mam wszędzie właściwie meble w kolorze wenge, ale do dziecięcego innych nie mogę sobie wyobrazić. Najwyżej za jakiś czas nie będą białe tylko pociapane :P

201505111762.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dzięki Puella - masz rację w sumie ta lalka to raczej tak dla ozdoby :) ale kupie.
    Dzieki - włąsnie jakies pierwsze grzechotki tez musz e kupić, npisz kochana ktore dokładnie polecasz - bo ja ciemna w tch sprawach.

Ja też na pewno taką szmaciankę kupię :p Takie jeszcze moje dziecięce marzenia, przy synku nie mogłam go zreazlizować.

slash....nie polecę konkretnych marek...bo tak na dobra sprawę fajne grzechotki i gryzaczki wszędzie dostaniesz. Każda się nada...dla dziecka atrakcyjniejsza będzie tak kolorowa/kontrastowa, niż np. cała rożowa, itp.; wszystkie z dzowneczkam/dźwiękami...na potęgę ich jest w sklepach/allegro. Mój synek uwielbiał wsztskie wibracyjne, zwłaszcza jak ząbki wychodziły, to wibracje łagodziły obolałe dziąsełka.

slash lubi tę wiadomość

3i49df9htr170int.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella A jaki materac do spania dla 4 łatka polecasz?

03.02.2014
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chyba później nadrobię dzisiejsze wpisy. Znowu wyszukałam sobie problem i wydaje mi sie że ruchy mojego Jasia zrobiły się coraz bardziej częste i wyraźne, brzuch lata na wszystkie strony. Czy wiecie jak rozpoznać kiedy jest to w normie, a kiedy zacząć się niepokoić? Wiem, że jak dziecko jest bardziej ruchliwe to może być to oznaka niedotlenienia a ja się boję, że mam za mało miejsca w macicy.

dqprj44jymj31xvy.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie wiem jaki kocyk minky wybrać dla mojego chłopczyka :( dziewczyny podpowiecie cos? jakie wybrałyście koce dla chłopców?

201505111762.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia mamy zamiar jechać al czy tam dotrzemy? ;) wybieramy się do factory na małe zakupy ;) więc jak pojedziemy wcześniej to może tam podskoczymy;)

Madziorek super wygląda ściana jak ja jej zazdroszcze;D a ja czekam na komodę az nam zrobią bo robią już miesiąc.. a miałam nadzieje ze za tydzień po malowaniu będzie skręcona .
    ja mam szary z mięta dla Mikołaja i jest sliczny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:38

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota myślę, że obserwuj i wszystko jest ok. Mój dziś rano dał taki popis, że z jednej strony miałam twardą gulę, która zniknęła dopiero po kąpieli. A wczoraj siedział cicho. Teraz tak samo :)

201505111762.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała coś innego jak niebieski, ale to raczej będzie nieuniknione. Najlepiej połączenie szarego z niebieskim.

201505111762.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wystarczy ze większość ciuszków mam niebieskich;p dlatego posciel i całą resztę biore w innym kolorze;D pościel będzie szara z zielenia lub własnie mięta ;)
    a mój maluch własnie teraz szaleje bo matka niedobra zjadła monte;p heehe..

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,ć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:12

• beti97 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka nie martw się na zapas ja dwa dni temu miałam cały dzień brzuch jak fala. Śmiałam się że anakonda nie daje spokoju a od wczoraj jakoś umiarkowanie bez szału to chyba zależy jaki dzień ma dzidzia. Ja ogólnie zaczynam czuć że ciasno mi się w brzuchu robi.
    Madzia śliczny pokoik , ja już się doczekać nie mogę jak postawią nasz blok i wpadnę w szał remontu :)
    Dzisiaj obiad w maku, dawno nie byłam ale i długo już nie pójdę.
    Zmęczona jestem i chyba się zdrzemnę.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa własnie Blu miałam napisać że bardzo podoba mi się nasza lista na pierwszej stronie ;)

a ja muszę powiedzieć że pojawiły mi się rozstepy na tyłku, szok jak się ma tendencje to nic nie pomoże, musze je czymś wybielić później,

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Puella Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM...ja lubię materace twarde i sprężyste, czy dla dziecka, czy dla dorosłego, i one wcale nie muszą kosztować majątek. Sama mam dość tani sprężynowy materac. Ja patrzę na to żeby nie zapadał się pod ciałem. Na pewno takie ekstra są z lateksu, ale ceny też są ekstra.

MiM lubi tę wiadomość

3i49df9htr170int.png
‹‹ 908 909 910 911 912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ