Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój synek też często się rozpycha i wierci, nie raz sobie myślę czy aby na pewno takie ruchy są prawidłowe...Ale racja nie popadajmy w obłęd trochę poskacze a potem jest spokojny. Także Dorotko na pewno wszystko jest ok
A mnie bierze jakieś paskudne chorobskowygrzewam się pod kocem z kubkiem ciepłej herbatki imbirowo cytrynowej
Dziewczyny w jakiej dawce mogę przyjmować paracetamol??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:16
-
madziorek wrote:Puella a dla takiego maluszka to jaki polecasz?? Gryka pianka kokos czy jakiś inny??
Tutaj podobnie. Na pewno odradzam mięciutki, bo to nawet na zdrowy rozum - na takim dziecko się zapadnie, ciężo będzie zmienić mu pozycje, może utrwalać niewłaściwe wzorce (asymetrię), itp. Materac powinien być w miarę twardy, sprężysty. Tutaj znowu lux - to są te lateksowy, albo z twardych pianek. Ja przy dziecku miała kokos-gryka, bo taki dostałam w prezencie i nie miałam serca oddawać.madziorek lubi tę wiadomość
-
a tu moje dzisiejsze zdobycze z tkmaxx :)bardzo fajne ciuszki i ceny do 30zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4968443a0a0c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:21
Catyyy, beti97, Puella, madziorek, maribel, katalina, Magic, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Miscele mam taki sam komplecik, ten ze spodenkami różowym. I ta góra taka pikowana
Potwierdzam, ze super! Tylko ja mam takie na 3-6 miesięcy
Blu lista jak malowana!
Dorotka nie martw się ruchami. To ostatnie dni tak intensywnych ruchów. :*Bluberry lubi tę wiadomość
-
Paulinqa a co chcesz kupować w factory? Bo ja byłam we wtorek i nic ciekawego nie było. Nawet jutro muszę jechać oddać mężowe spodnie bo mu kupiłam, ale taki wybredny mi się trafił, że ciężko dogodzić
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa a co chcesz kupować w factory? Bo ja byłam we wtorek i nic ciekawego nie było. Nawet jutro muszę jechać oddać mężowe spodnie bo mu kupiłam, ale taki wybredny mi się trafił, że ciężko dogodzić
a chciałam jakąs torebke i koszule dla siebie;p -
Hehehe Madziorek, widzę, że twój mąż też dał radę zygzakom, mój jeszcze sypialnię nam odświeżył, kochany jest i zdolny pracuś z niego!
Ja już powiesiłam zasłonki u Anteczka, mamy szafę i regał, brakuje jeszcze łóżeczka, ale mamy kosz mojżesza, także z łóżeczkiem się nie spieszymy póki co..
Takie dekorowanie to sama radośćA zygzaki robią mega wrażenie, u nas każdy podziwia i robi wielkie oczy, znajomi myśleli, że to tapeta
madziorek lubi tę wiadomość
-
Madziorek cudny pokój ! mam identyczną komodę tylko mniejszą
4-ro szufladową.
Moja mala wczoraj się rozpychała bardziej bo pierwszy raz poczułam jakby chciała mi przybić 5 ale od środka podczas gdy ja miałam swoją rękę na brzuchu. Dziwne uczucie ale raczej w dzień rusza się spokojnie, kopniaki mnie nie bolą ani nie budzą w nocy.
Jutro mam wizytę więc zapytam o ruchy i ich liczenie.
Teraz czas na relaks, jestem wykończona po wczorajszej parapetówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 20:15
madziorek lubi tę wiadomość