Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewuszki.
Jak Wam minęły walentynki?ja niestety siedziałam sama bo mąż grał imprezę i wrócił dopiero o 5
i w ogóle miałam jakiś paskudny humor, płacz na końcu nosa..
wybywam dziś do rodziców bo mam tydzień wizyt, wracam dopiero w piątek pod wieczór.. ale na bieżąco będę zaglądać
Alma współczuję przygody, ale jak wymiotowałaś, nic Ci nie zdążyło poparzyć to Maleństwu też nic nie będzie, uszy do górypoza tym każda z nas uważa na siebie podwójnie, ale czasem coś się przydarzy.. i wcale to nie oznacza,że stanowimy zagrożenie dla swoich dzieciaczków..
Monilia i Puella to teraz wprowadzamy oszczędny tryb życia, niech mężowie Was we wszystkim wyręczają. Będzie dobrze a dzieciaczki przyjdą na świat o czasie
a i przegapiłam! wczoraj mieliśmy 100dniówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 10:29
KotMisia lubi tę wiadomość
-
KotMisia współczuję opryszczki ja w ciąży odpukać jeszcze nie miałam a średnio mi raz na kwartał małpa wyłaziła, oby tylko przed porodem mi nie wyskoczyła bo bym się zapłakała. U nas poranek super słonko pięknie świeci, jesteśmy sami w domku i mogliśmy ostatni raz przed wyjazdem
. Niedługo dołączę do grona samotnych w PL
-
Ja mam ciąży 3 raz
a przed ciążą to moze miałam ze 2 razy
A zaczął boleć mnie pępek
nie wyszedł mi ale chyba sie szykuje.
A w tym tygodniu dwie moje znajome będą miały cc, jednej maluch ułożony posladkowo. A u drugiej nie wiem bo gadalam z jej mężem.
Wg mojej aplikacji w 30 tygodniu większość dzieci przekreca się główką w dol i tak już zostaje. A moja Księżniczka cały czas na opak bokiem -
KotMisia powiedz mi czy Ty miałaś jakieś objawy cukrzycy?
Bo ja po każdym posiłku mogłabym iść spaćna nic nie mam siły (ale nie wiem czy to uroki ciąży, anemii czy może być objaw cukrzycy), samego mleka wypijam dziennie przynajmniej 1,5l nie wspominając o wodzie, herbacie czy ince..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:14
-
Karolcia może morfologię sobie zrób, może masz anemię. Ja muszę się do rodzinnej zapisać po skierowanie na tsh i morfologię no i po euthyrox. Tylko że nie chce mi się jak nie wiem co. A tak w ogóle zamówiłam sobie dzisiaj leginsy bo nie mam za bardzo w czym chodzić i zastanawiam się nad bluzą do karmienia. Właściwie ciążowo- karmiąca. Sama nie wiem chyba znów muszę przejrzeć ubrania w szafie.
-
KotMisia dzięki, Beti jutro idę na badania będę mieć morfologię,mocz,potas i obciążenie glukozą..
Też myślałam nad taką bluzkąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:12
beti97, Karolcia88, Rika, Agusia246, AGA 30, PIGULSKA, MiM, maribel, KotMisia, madziorek, Wonderwall, shaja88, Catyyy, gosiunia, Nejcik, czarna panda, katalina, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam piękne :*
U nas całkiem ładnie, świeci słoneczko
My wczoraj z okazji walentynek poszliśmy na pizzęJuż chyba z miesiąc za mną chodziła. Przy okazji dowiedziałam się, że żona kuzyna jest w ciąży, w 16 tygodniu. Fajnie, bo mają już synka, ale drugą ciążę straciła i ponoć strasznie to przeżyła. Oczywiście ich babcia wszystkim rozpowiedziała i wie caaaała rodzina. Ja zapobiegawczo o pierwszym dziecku powiedziałam tylko rodzicom i jedenj cioci i chyba nikt więcej nie wie, że też straciłam ciążę. No a teraz o Zosi wiedzą wszyscy
Rany, ale zaczynam mieć durnowate sny. Już mi się dzisiaj śniło, że zapomniałam o usg III trymestru -
I ja się witam niedzielnie i słonecznie
Bluberry piękna lista
Agusia mi też ostatnio same pierdoły się śnią...ostatnio miałam sen ze byłam na usg i Mały miał już 3 kg! Byłam przerażona i pytam lekarza to ile on będzie ważył w dniu porodu 6kg????
Alma spokojnie Maleństwu na pewno nic się nie stało
Monilia Puella trzymajcie się dzielniewierzę że donosicie szczęśliwie zdrowiusieńkie córeczki
slash, Agusia246, Bluberry lubią tę wiadomość
-
My z mężem poszliśmy wczoraj na walentynkową kolację do eleganckiej restauracji a ja jak ostatnia ślamazara wylałam pół szklanki karmi na pięknie udekorowany białym obrusem i płatkami róży stół....co za wstyd myślałam że zapadnę się po ziemię