Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nawet nie wiem ile ten mój dzieć waży
dopiero w pon się czegokolwiek dowiem. Najważniejsze że fika i ma się dobrze. Trochę zaczynam nadrabiać zaległe opierniczanie się i czytam książkę i robię mamie jajka wielkanocne wyklejane muliną , nie wiem jakie wyjdą w rzeczywistości ale spróbuję. Kupiłam w biedronce dzisiaj fajne naklejki dla dzieci chyba za 2,99 i ozdabiam nimi album ze zdjęciami w środku. Fajnie się ożywił. Jutro zaczynam osatni tydzień z 2 z przodu. Później już tylko z 30... Ja póki co zero rozstępów co mnie bardzo cieszy
gosia86 lubi tę wiadomość
-
AGA_30 ja bym prosiła zdjęcia na priv , uwielbiam patrzeć na takie ślubne, gdzie widać szczęście na twarzach młodych
dziewczyny robiłam wczoraj fajną sałatkę:
seler naciowy (wiązka) pokoroić w plastry
pierś z kurczaka pokorojona w kostke , smażona w przyprawie gyros (podwójna)
suszona żurawina (miałam niecałe opakowanie takie z lidla )
puszka kukurydzy
sól pieprz majonez
wymieszać i jeść
dla mnie pycha !
AGA 30, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Na wstępie pomalowany brzusioTydzień 28!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7da481aee964.jpgPIGULSKA, Karolcia88, nojaniewiem, Bluberry, AGA 30, Puella, Catyyy, gosia86, czarna panda, madziorek, katalina, Agusia246, Rika, dorota1987, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesola fajny pomysł
czym rysowałaś?
Aga wrzuć nam chociaz jedno zdjęcie :)nie wiem ile czasu sie ma na dostarczenie dok. pracodawcy ale to chyba tylko akt ślubu sie daję przynajmniej tyle pamietam ze tylko to dawałam.
Nana tez nie pomogę ale ja bym chyba odłożyła glukozę do czasu wyzdrowieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:44
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wysłalam wam zaproszenia a zdjęcia wyślę na priv jak chcecie
Bo na zdjęciach nie tylko ja jestem a nie chce żeby potem zdjecia oglądały niepowołane osoby !!
Tu wam wstawiam fotke prezentu jakego dostaliśmy od mojej siostrzenicy
http://zapodaj.net/a971b87d62a27.jpg.html
Bo tabliczka mnie tak rozczuliła że aż łzy w oczach mi stały jak czytałam jaBluberry, gosia86, czarna panda, madziorek, gosiunia, Puella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chciałam się pochwalić, a właściwie to podzielić z Wami moim dobrym humorkiem
Wszystko za sprawą dzisiejszej wizyty na zajęciach w szkole rodzenia, dzisiaj byłam tam drugi raz i jestem jeszcze bardziej zadowolona niż poprzednio, było nas 6 kobietek, na początku położna zrobiła każdej KTG, słuchałyśmy serduszek
Na koniec dostałyśmy czasopismo Dzidziuś i kolejną paczkę a w niej: butelka z Avent, smoczek z Avent, próbkę chusteczek z Pampersa, dwa Pampersiki na próbę, płyn do prania Lovi, próbki z Emolium, mnóstwo ulotek i gazet
Jestem bardzo bardzo zadowolona i bardzo mi miło, położna jest świetną kobietką, a dziewczyny też bardzo sympatyczne!AGA 30, Bluberry, PIGULSKA, gosia86, czarna panda, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny