X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesoła ja też miałam przerwę 5 lat, ale dokupiłam sobie godziny u instruktora żeby pojeździć po mieści, jak wracałam po 23 z pracy to jak wyjechaliśmy za Kraków to mąż też mi dawał prowadzić i tak pomału się oswoiłam.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    Ja juz mam płaski z tendencją do wychodzenia na wierzch ;)
    To ja czasem tez mam takie wrazenie jakby chwilami chciał się wypchnąć :)

klz98u696p33kjce.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nie wiem czy bym w ogóle zdała na prawko...same testy to jakaś porażka :/ jak dobrze że to już mam za sobą w tym roku będzie 10 lat fiu fiu

gosiunia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja tez poproszę zdjęcia.
    Ja od 6 lat prawka nie wymieniłam i podobnie jak Karolcia mam 2 nazwiska może by przeszło :P a ważne mam do przyszłego roku to wtedy wymienię :) ogólnie to jeżdzę bardzo mało.
    Lecę spać, dobranoc :)

201505111762.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska masz rację są plusy takiej wymiany, ale mysle że za pieniądze taka osoba i tak kupi prawko i to jest najgorsze a później dochodzi do wypadków.

ja też myślę że na wstępie teorię bym oblewała bo to co porobili to jest kosmos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:45

• czarna panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama mam identyczny pępuszek, nie wyszedł mi jeszcze i też mam takie dziwne cos po dziurce od kolczyka. Nie mam rozstepu jeszcze w tym miejscu i mam nadzieje ze nie bede miała.
    Ja też jezdze na starym prawku jakos tak wyszło, wymienie jak wprowadzimy się do swojego domu i zmienie adres zameldowania;)
    Eklerka ale masz dużego bobasa:) Mam nadzieje ze krwawienia sie nie powtorza;)

dxom6iye3mh7f98x.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqa tez ciuszki w Niemczech koleżanka kupowała w sklepie Aldi, ale mówi ze nie zawsze są, trzeba obserwowac ulotki.Swoją drogą może w Polsce tez te ciuszki są. We Wrocławiu wiem ze Aldi jest, niestety tu u mnie takich sklepów nie ma :(
    PAulinqa przegladaj ulotki w necie i będziesz informowac meża :)

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz trzeba robic badania przy wymianie prawka?

klz98u696p33kjce.png
  • PIGULSKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    To ja czasem tez mam takie wrazenie jakby chwilami chciał się wypchnąć :)
    Mi synek powoli go wypycha dziwne uczucie...choć dziś jest spokojny bo nie rozpychał się za mocno i juz mi tego brakuje ;)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie to skoro państwo wymaga wymiany dokumentu to powinno to być bezpłatnie- tak samo jak to jest teraz z dowodem osobistym. Ja sama z siebie na pewno nie będę znowu płacić.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Pigulska masz rację są plusy takiej wymiany, ale mysle że za pieniądze taka osoba i tak kupi prawko i to jest najgorsze a później dochodzi do wypadków.

ja też myślę że na wstępie teorię bym oblewała bo to co porobili to jest kosmos
    No niestety w takim kraju żyjemy ze to się prędko nie zmieni. A poza tym kultura jazdy polaków pozostawia wiele do życzenia...

8p3ovfxm10p58typ.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff ale miałam czytania i czytania
    Już mi lepiej na serduszku :* dzięki Wam
    Najpierw zrobilam pyszny obiadek tutaj link oczywiście urozmaiciłam po swojemu a przepis był tylko jako zarys
    http://pokochajgotowanie.blogspot.com/2011/07/kurczak-w-sosie-sojowym.html
    Potem była u mnie koleżanka myślałam że po długiej przerwie nie będziemy miały o czym rozmawiać a nam zabrakło czasu bo musiałam wychodzić do szkoły rodzenia
    Jeśli chodzi o SR to jestem głupsza niż przed zajęciami położna zrobiła nam oranie mózgu na temat szpitalu i nie wiem gdzie będę rodzić i postanowiliśmy jechać z mężem do szpitala w Strzelinie (Ofeline byłaś może bierzesz go w ogóle pod uwagę??)
    Poza tym porodu boję się jeszcze bardziej niż wcześniej, nie wiem jak z oddychaniem czy dam radę ale mąż był też na zajęciach i wiem że będzie dla mnie wsparciem

Aga ja poproszę fotki uwielbiam zdjęcia ślubne ludzie są na nich tacy szczęśliwi:*

Dzisiejszy cytat ze szkoły rodzenia (ale nie pamiętam w całości i jak dokladnie to leciało wiec taki ogólny przekaz)
    "wraz z narodzinami dziecka mąż i żona rodzą się jako rodzice"

Aaa i dzwonili do mężusia od poniedziałku chyba pójdzie do pracy :) zawsze to parę dni i kilka groszy wpadnie więc proszę o kciuki kochane :*

Dziewczyny jak przetrwanie formalności z pozwoleniem na budowę to potem jest już z górki:)
    Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkich poruszanych tematów ale trudno spamiętać jak się czyta kilka stron na raz

AGA 30, Bluberry lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    jak dla mnie to skoro państwo wymaga wymiany dokumentu to powinno to być bezpłatnie- tak samo jak to jest teraz z dowodem osobistym. Ja sama z siebie na pewno nie będę znowu płacić.
    Popieram no ale cóż przy "korycie" zasiedli najmadrzejsi i płacić trzeba :/

Ja też zmykam do wyra bo ten katar mnie wymęczył
    Kolorowych!

8p3ovfxm10p58typ.png
  • gosia86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja prawko mam na nowe nazwisko ale nie zmieniałam adresu w sumie to miejscowość ta sama tylko ulica i numer domu inne

Mój pępek pomału szykuje się do wyskoku :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    No niestety w takim kraju żyjemy ze to się prędko nie zmieni. A poza tym kultura jazdy polaków pozostawia wiele do życzenia...

No to fakt że nasi niektórzy koledzy zza kierownicy to nie powinni mieć prawka wogóle!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda na drogach jeździ bardzo dużo cwaniaczków co to wszystkie rozumy pozjadali. Władza nas juz przyzwyczaiła że w Polce za wszystko trzeba zapłacić.

• paulinqa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawko wydaja teraz na 15 lat przynajmniej my tak mamy z mezem. A zdawalismy tez w czasie gdy bylx na czas nieokreslony.
    Slash dzieki powiem mezowi;))

A ja tez mam plaski pepek jeszcze;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne fotki.
    Nieważne czy panna młoda jest w długiej sukni ślubnej czy w krótkiej czy to kościelny czy ślub cywilny. Każda panna młoda w tym dniu jest śliczna.
    I Ty też.
    A że to ślub cywilny - to też ślub.

AGA 30, madziorek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jest fajne w ciąży, że mi w ogóle włosy nie wypadają. Ale podobno po porodzie - się zaczyna, te które powinny wypaść i tak wypadną czyli te zalegęł i te bieżące i wtedy będzie szok.
    Może zaczne w marcu jakies wcierki z pokrzywy stosowac do skóry głowy.
    Ale czy to coś da?

klz98u696p33kjce.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash nic nie da, hormony zrobią swoje.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ