Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesoła ja też miałam przerwę 5 lat, ale dokupiłam sobie godziny u instruktora żeby pojeździć po mieści, jak wracałam po 23 z pracy to jak wyjechaliśmy za Kraków to mąż też mi dawał prowadzić i tak pomału się oswoiłam.
-
nick nieaktualnyPigulska masz rację są plusy takiej wymiany, ale mysle że za pieniądze taka osoba i tak kupi prawko i to jest najgorsze a później dochodzi do wypadków.
ja też myślę że na wstępie teorię bym oblewała bo to co porobili to jest kosmosWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 21:45
-
WesołaMama mam identyczny pępuszek, nie wyszedł mi jeszcze i też mam takie dziwne cos po dziurce od kolczyka. Nie mam rozstepu jeszcze w tym miejscu i mam nadzieje ze nie bede miała.
Ja też jezdze na starym prawku jakos tak wyszło, wymienie jak wprowadzimy się do swojego domu i zmienie adres zameldowania;)
Eklerka ale masz dużego bobasa:) Mam nadzieje ze krwawienia sie nie powtorza;) -
Paulinqa tez ciuszki w Niemczech koleżanka kupowała w sklepie Aldi, ale mówi ze nie zawsze są, trzeba obserwowac ulotki.Swoją drogą może w Polsce tez te ciuszki są. We Wrocławiu wiem ze Aldi jest, niestety tu u mnie takich sklepów nie ma
PAulinqa przegladaj ulotki w necie i będziesz informowac meża -
slash wrote:To ja czasem tez mam takie wrazenie jakby chwilami chciał się wypchnąć
gosiunia lubi tę wiadomość
-
jak dla mnie to skoro państwo wymaga wymiany dokumentu to powinno to być bezpłatnie- tak samo jak to jest teraz z dowodem osobistym. Ja sama z siebie na pewno nie będę znowu płacić.
-
Bluberry wrote:Pigulska masz rację są plusy takiej wymiany, ale mysle że za pieniądze taka osoba i tak kupi prawko i to jest najgorsze a później dochodzi do wypadków.
ja też myślę że na wstępie teorię bym oblewała bo to co porobili to jest kosmos -
Uff ale miałam czytania i czytania
Już mi lepiej na serduszku :* dzięki Wam
Najpierw zrobilam pyszny obiadek tutaj link oczywiście urozmaiciłam po swojemu a przepis był tylko jako zarys
http://pokochajgotowanie.blogspot.com/2011/07/kurczak-w-sosie-sojowym.html
Potem była u mnie koleżanka myślałam że po długiej przerwie nie będziemy miały o czym rozmawiać a nam zabrakło czasu bo musiałam wychodzić do szkoły rodzenia
Jeśli chodzi o SR to jestem głupsza niż przed zajęciami położna zrobiła nam oranie mózgu na temat szpitalu i nie wiem gdzie będę rodzić i postanowiliśmy jechać z mężem do szpitala w Strzelinie (Ofeline byłaś może bierzesz go w ogóle pod uwagę??)
Poza tym porodu boję się jeszcze bardziej niż wcześniej, nie wiem jak z oddychaniem czy dam radę ale mąż był też na zajęciach i wiem że będzie dla mnie wsparciem
Aga ja poproszę fotki uwielbiam zdjęcia ślubne ludzie są na nich tacy szczęśliwi:*
Dzisiejszy cytat ze szkoły rodzenia (ale nie pamiętam w całości i jak dokladnie to leciało wiec taki ogólny przekaz)
"wraz z narodzinami dziecka mąż i żona rodzą się jako rodzice"
Aaa i dzwonili do mężusia od poniedziałku chyba pójdzie do pracyzawsze to parę dni i kilka groszy wpadnie więc proszę o kciuki kochane :*
Dziewczyny jak przetrwanie formalności z pozwoleniem na budowę to potem jest już z górki:)
Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkich poruszanych tematów ale trudno spamiętać jak się czyta kilka stron na razAGA 30, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:jak dla mnie to skoro państwo wymaga wymiany dokumentu to powinno to być bezpłatnie- tak samo jak to jest teraz z dowodem osobistym. Ja sama z siebie na pewno nie będę znowu płacić.
Ja też zmykam do wyra bo ten katar mnie wymęczył
Kolorowych! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co jest fajne w ciąży, że mi w ogóle włosy nie wypadają. Ale podobno po porodzie - się zaczyna, te które powinny wypaść i tak wypadną czyli te zalegęł i te bieżące i wtedy będzie szok.
Może zaczne w marcu jakies wcierki z pokrzywy stosowac do skóry głowy.
Ale czy to coś da?