Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslash wrote:śliczne fotki.
Nieważne czy panna młoda jest w długiej sukni ślubnej czy w krótkiej czy to kościelny czy ślub cywilny. Każda panna młoda w tym dniu jest śliczna.
I Ty też.
A że to ślub cywilny - to też ślub.
Coś bolesne dziś mam ruchy mojego małego. Naciska chyba ma szyjkę i pęcherz i dlatego jakie dziwne uczucie mam.
-
A ja jestem ewenementem,bo nie mam pepka w ogole
Mialam endometrioze,ktora objawiala sie tym,ze w dniu @ bylo krwawienie tam gdzie powinno i z pepka. 2 lata temu mi go usuneli. Zastanawialam sie jak to bedzie w ciazy. Dziwnie sie czulam na poczatku,znajomi pocieszali,ze jak mi go brakuje to moge sobie dorysowac w dowolnym miejscu
Teraz nie bardzo chce robic zdjecia brzuszka,bo niestety nie jest tak piekny okraglutki jak Wasze. Ma takie wglebienie w miejscu operacji i nie wyglada to fajnie
pomijajac blizny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 22:26
-
Ja mam przy pępku bliznę po operacji laparsokopowej usunecia pęcherzyka żółciowego. Gabik Ty się wcale nie przejmuj że nie masz pępka. Będziesz miała dzidzię i to jest najważniejsze, a pępek to drugoplanowa a nawet jeszcze dalej rzecz.
GabiK lubi tę wiadomość
-
Slash tak sie staram myslec,ale musze Wam sie po cichutku przyznac,ze jak pokazuje Wasze brzuszki mojemu mezowi i mowie " o popatrz,tak wyglada brzuszek w 30t'',widze jak on patrzy z zachwytem, to gdzies tam w srodku jest takie uklucie zalu,ze moj nie jest ladny. Ale glowa do gory,oby moj synus urodzil sie zdrowy to w d...ie z ksztaltnym brzuchem, moze byc chocby kwadratowy
gosia86, Eklerka, slash, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dokladnie Gabi najważniejsze aby bąbelek urodził się zdrowy a bez pępka da się żyć:*
Kochane któraś kiedys wrzucała linka ze stroną z opisem szpitali ale teraz nie pamiętam nazwy strony czy to było coś w stylu gdzie rodzić czy rodzić po ludzku?
Jak któraś pamięta to proszę o linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 23:12
GabiK lubi tę wiadomość
-
Gosiu ja jestem zdecydowana na Strzelin na 80% z racji tego,ze moj gin tam pracuje i mam blisko. A szpital w zabkowicach omijam szerokim lukiem.
ponoc w strzelinie jest remont albo wlasne sie skonczyl i slyszalam raz ze tam brudno.
ale czy w to wierzyc... ?
Chyba sie tam przejade w ktorys dzien i sama zobacze jak jest...
Moj pepek jest wklesly, troche mu brakuje do wyjscia..
Duzo dobrych opinii slyszalam o szpitalu w walbrzychu i tam chcialabym rodzic najbardziej. Maja specjalistyczny oddzial noworodkowy. Dobry sprzet. Dwie kolezanki tam rodzily i sa zadowolone. Jedna blizniaki w 30 tygodniu i uratowali ich.
Ale kurde za daleko mi, boje sie ze nie zdarze dojechac a i potem kawal drogi dla meza. Bo od nas to ok 80 km w jedna strone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 23:26
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie znalazłam tą stronkę
Ofeline jak się uda to chcę w tym tygodniu się wybrać do Strzelina
Jutro zadzwonię i zapytam kiedy i w jakich godzinach można obejrzeć porodówkę
Przez położna z SR mam mętlik w głowie i nie wiem który szpital wybrać
Do Strzelina mam około 30 km ana Brochów 10 km no i Brochów znam przynajmniej wiem jak funkcjonuje ip
No ale w Strzelinie nie ma żadnych dodatkowych opłat a w brochowie trzeba opłacić cegiełkę 200 zl za towarzystwo męża przy porodzie
Wlabrzych jak dla nas za daleko, zresztą od Was też kawałek drogi -
Ja jadę oglądać porodówkę 27 lutego
Ale nie wiem co musiałabym tam zobaczyć żeby zmienić zdanie.
Pępek mam wystający ewidentnie, oprócz części z blizną po laparoskopii i na pewno nie dodaje urody mojemu brzuchowiGabiK założę się, że Twój brzusio jest śliczny , tylko Tobie się wydaje, że nie, wrzucaj fotkę apartamentu żebyśmy mogły Ci wybić z głowy tę rzekomą nieładność
A prawko wymieniłam razem z dowodem, natomiast paszport został jak był... A zrobiłam to chyba ze dwa miesiące po ślubie.
Rany jak mnie frustruje, że nie mogę spać!! Uwielbiam moje dziecko i to, że rośnie właśnie we mnie, ale po 2 godzinach przewalania się z boku na bok najchętniej bym ją wyjęła i wcisnęła mężowi do brzucha. Nie mogę się ułożyć, a nawet jak już znajdę jakąś pozycję to zalewa mnie natłok myśli i i tak nie mogę zasnąć, a jak już przysnę, budzę się na plecach! I jeszcze to co mi się śni... Dzisiaj śniło mi się, że biegała za mną taka mała krabomysz! Miała cztery łapki, parę szczypców, takie dziwne wąsy i była turboszybka, a ja piszczałam jak głupek i uciekałamGabiK lubi tę wiadomość
-
Witam sie srodowo i od razu prosze o kciuki bo dzisiaj w koncu my wizytujemy
w koncu podgladne moja Krolewne bo juz sie strasznie za nia stesknilam..
Agusia ale senmi sie cos snilo- nie pamietam co, ale strasznie zdenerwowana sie obudzilam.. potem chyba mi sie snil porod ale szczegolow nie pamietam
Milego dnia wszysykim
a i jeszcze pytanie do dziewczyn ktore popijaja ten syrop na zaparcia- po jakim czasie on zaczyna dzialac? Wczoraj zazylam i nic poza gazami...gosia86, PIGULSKA, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witamy majóweczki
Wczoraj spędziłam 3 godziny z córką w przychodni w luxmedzie wszyscy zasmarkani i w ogóle masakra - popołudniu zadzwonili z laboratorium że młoda ma bardzo dużo leukocytów w moczu i wysokie crp - dziś o 11 jedziemy po antybioty,, a mnie wieczorem dopadł stan zapalny dziąseł więc pół nocy spędziłam na płukankach z kory dębu dziś lepiej ale szału nie ma
-
Witamy się w 29 tyg
ja nie mam prawa jazdy i tak szczerze w ogóle mi go nie brakuje. Nie mam poczucia że muszę mieć auto i prawo jazdy. Jakoś czuję że się do tego nie nadaję. Ja też mam 2 dziurki po laparoskopi ale pod bielizną ich nie widać. Śmiałam się tylko że jeżeli byłoby cc to będę mieć uśmiech z oczkami. Idę zaraz do kościoła zobaczyć jak są dzisiaj msze, trzeba posypać głowę popiołem.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
To i ja sie pożale. Od 1,5 tygodnia czekam na PIT z zakładu pracy, wczoraj dzwonie do dziewczyn że nie mam Pita posprawdzały mi i okazało się że jest awizowany w kiosku Ruchu - ubrałam się poszłam - PITA nie było - facet nie wie co się dzieje. Nakrzyczałam na niego i poszłam.
Chodziłam po różnych kioskach (ironizowałam że pójdę do kościoła odebrać), mój PIT znikł.
Do tego byłam u internisty i mówię mu że mnie pęcherz boli a on od razu antybiotyk, zasugerowałam lekarzowi że może by mnie na mocz skierował bo w ciąży itp... No popatrzył się na mnie jak bym mu co najmniej Matkę zabiła że chce wyłudzić skierowanie.
ale dał. i jeszcze na krew
a problemy finansowe jak wszędzie... 13-stkę wstrzymali u mnie do marca, niewiadomo co z 14-stką u Szanownego. Jak wpływa jego wypłata to nie wiem czy mam płakać czy się śmiać za tą pracę co On wykonuje na dole i za tą odpowiedzialność.03.02.2014 -
Aga...ja też poproszę o fotki ([email protected])
Uwielbiam zdjęcia z ślubów. Swoich dużo nie mam - bo miałam wyjątkowego pecha. Godzinę po rozpoczęciu wesela miałam bardzo poważny uraz kolana - pękła rzepka, więzadła pozrywane, więc pojechaliśmy na oddział ratunkowy. Swoje wesele oglądałam później na płytce :p Noc poślubną spędziliśmy w szpitalu na ostrym dyżurze :p. Tragikomedia. Póżniej rodzina wyliczała, jakim cudem 9 m-cy póżniej urodził się nasz syn :p Mąż się śmieje, że syn powinien lekarzem zostać :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 08:41