Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pokażę Wam KOLEKCJĘ WIOSNA 2015 ;)
    Dla dziewczynek:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aa2fa0532e5.jpg

A także dla chłopców:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/350d76d3da2c.jpg

A tutaj zestawik dla mojej Milenki:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c9ccc1226fe.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3de73a281ef3.jpg

Do zestawu planuję dorobić jeszcze opaskę lub lekką ażurową czapeczkę ;)
    Pozazdrościłam Wam że kupujecie różne rzeczy w odcieniach szary/mięta/turkus ;) Więc i ja w tym modnych kolorach wydziergałam zestawik ;)

gosia86, Wonderwall, KotMisia, maribel, Eklerka, nick nieaktualny, dorota1987, nick nieaktualny, beti97, Karolcia88, katalina, nojaniewiem, gosiunia, Karolkaa, PIGULSKA, Agusia246, Anielka lubią tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama....robisz na zamówienie? :p Jestem pod dużym wrażeniem!

WesołaMama lubi tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem pod wrażeniem i chetnie bym dla Poli takie buciki kupiła i nie tylko

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella dziękuję!

Sukienko-tunikę robiłąm po raz pierwszy w życiu ;)

Kiedyś robiłam jak byłam na wychowawczym ;) Potem wróciłam do pracy to nie miała czasu aby robić. Teraz trochę się boję robić bo konkurencja podpieprza do US i wynikają spore kary z tytułu "robienie na zamówienie bez działalności".
    Więc owszem dziergam dla znajomych, rodziny ;) Jakby coś to proszę piszcie na priv...

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesolaMama boziu jakie urocze! Masz dziewczyno talent.

A ja miałam dziś fajny sen. Michał naprawial auto a ja z nasza niunia spacerowalam po podwórku :) miała 4 ząbki :) i calowalam ją po główce :)

WesołaMama, nick nieaktualny, dorota1987, beti97, gosia86, gosiunia, PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • maribel Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama, ale cudeńka! Masz ogromny talent:)

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia - fajny sen ;) Ponoć rodzą się dzieciaki z uzębieniem więc wszystko możliwe ;)
    Mi śniły się zombi... Maskara za dużo filmów oglądam ;)

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama wrote:
    Dziewczyny pokażę Wam KOLEKCJĘ WIOSNA 2015 ;)
    Dla dziewczynek:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aa2fa0532e5.jpg

A także dla chłopców:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/350d76d3da2c.jpg

A tutaj zestawik dla mojej Milenki:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c9ccc1226fe.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3de73a281ef3.jpg

Do zestawu planuję dorobić jeszcze opaskę lub lekką ażurową czapeczkę ;)
    Pozazdrościłam Wam że kupujecie różne rzeczy w odcieniach szary/mięta/turkus ;) Więc i ja w tym modnych kolorach wydziergałam zestawik ;)
    Ale masz talent! Cudne buciki :)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama....masz nie tylko talent do dziergania, ale wyczucie smaku - dobór kolorów bardzo mi się podoba.

Moja koleżanka też technicznie super dzierga, ale jej dobór kolorów mnie odstrasza.

3i49df9htr170int.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Buciki to dwie pary dla mojej siostry która rodzi w marcu a dwie pary dla mojej Milenki ;)

A tenisówki chłopakowe dla koleżanek w prezencie, które urodziły w styczniu i w lutym. Także ten rok jest obfity - będzie spory przyrost naturalny ;)

• Puella Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehheeh.....mi też dzisiaj śniło się zombie.

Ale to sprawka męża, bo on lubi przed snem takie filmy zapodać.

3i49df9htr170int.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołamama przepiękne te twoje cudeńka :)

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella wrote:
    Hehheeh.....mi też dzisiaj śniło się zombie.

Ale to sprawka męża, bo on lubi przed snem takie filmy zapodać.

Straszne to było - przez cały sen uciekałam - zmęczyła mnie ta noc ;)Ale surczybki nie dopadły mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:33

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    ekelnerka to skąd ta krew? wymyślili coś?
    Nic nie wymyślili, ten szpital to ogólnie jakaś pomyłka :/
    Na wypisie mam tylko wyniki z morfologii, a wiem, że robili jeszcze kreatyninę, CRP, mocz. Poszłam do gabinetu zapytać o to jakie mam wyniki, to usłyszałam, że gdyby coś było nie tak w wynikach, to by informację umieścili w wypisie. Żenada! Dopiero po awanturze i powoływaniu się na kartę praw pacjenta pokazano mi wyniki :/
    Zresztą o czym tu mówić... Przyjęto mnie z plamieniem, a lekarz na wizycie na dzień dobry pyta: "brzuszek nadal boli?"... Tłumaczę, że nie boli i nie bolał i przyjechałam z plamieniem, a ten, że powinni mi zrobić usg żeby zobaczyć czy serduszko bije... Mówię, że na pewno bije, bo czuję jak Mały kopie, a ten podrapał się po głowie i dopiero wtedy zerknął w kartę, że to już 29 tydzień :/ Nie leżałam wtedy pod kołdrą, bęben wysadzony że ho ho, więc nie wiem czy myślał, że jestem taka gruba?!
    ŻENADA!!! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:35

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gwiazdy :)

Czytam, czytam i się pogubiłam co u której ;)
    Ja to sie do forum nie nadaję ;)

Ja dziś do Wro wracam, ciocia pielęgniarka załatwiła mi miliard próbek od kolezanek poloznych i ze szkoly rodzenia wiec tata musi mi wysłać paczkę do domu :)

Zaczely mi sie straszne bole w pachwinach - takie chwilowe wiec zapewne więzadła i inne...ech....

Buziaki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama ale cudne! Masz talent.

zestaw dla Milenki sliczny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 10:40

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znikam chwilowo. Muszę się ogarnąć...Umyć włosy, wymalować. Potem zjemy zupkę z córką - krem z dyni i pójdziemy na krótki spacer i do sklepu.

Emilka skończyła wczoraj antybiotyk, w sumie choroba obyła się bez gorączki, nawet stanu podgorączkowego nie miała. Więc byłam w szoku że to zapalenie płuc było!!! Aczkolwiek bardzo lekki przypadek - ponoć ledwo usłyszany, jednak ufam tej pediatrze.

Dziś planuję robić tortille po meksykańsku a dla córki jej ulubione drobiowe kotlety ;) hehhe

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czemu, ale mi się często śni, że jest rano i mam iść do szkoły (technikum) i się zastanawiam gdzie jest plan zajęć i gdzie są moje książki i zeszyty...i martwię sie, żeby nie było tego dnia matematyki albo historii. No i tej nocy mi się też to śniło, ale jakims cudem dowiedziałam się, że jest matematyka i stwierdziłam, że nie pójde do szkoły - w końcu jestem w ciąży i jest mi słabo.
    Już mnie denerwują te sny i się zastanawiam skąd się one biorą, czyżby taka trauma mi po 7 latach od skończenia szkoły została?

dqprj44jymj31xvy.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota...u mnie jest podobnie. Często wracają szkolny sny, zwykle sytuacje, gdy nauczyciel mnie pyta, a ja jestem nieprzygotowana, albo idę na lekcję i okazuje się, że jest sprawdzian. U mnie te sny zawsze są skutkiem zamartwianaia się, stresowania. Widocznie tak podświadomość sobie radzi.

3i49df9htr170int.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Puella, zaraz mi lepiej, że nie tylko ja tak mam. Może faktycznie się teraz zamartwiam tym spalonym garażem i tym czy wogóle dostaniemy odszkodowanie.
    A w szkole miałam dużo fajnych wspomnień, fajne zajęcia...a śnią się te na których myśl robiła mi się gęsia skórka:P

dqprj44jymj31xvy.png
‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ